Сектор Г
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Червени_шампиони
- Контакти:
Re: Сектор Г
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mW6nwGooC6c[/youtube]
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Армейци,
Дългото чакане е на път да свърши! Преди минути стана ясно, че утре Сектор "Г" ще бъде отворен и ние ще бъдем в него! Приканваме всички "армейци" да изпълнят 3000-те хиляди места, които ще бъдат отворени за мача с Ботев Пловдив!
Преди това, точно в 17:00ч. по традиция ще се съберем на ул."Иван Асен", за да тръгнем заедно към стадиона в 18:00ч.
Билети за Сектор "Г" ще бъдат пуснати утре в 12ч. на касите и във фен магазина на "Армията", цената им ще бъде 5лв.
След повече от 2 години, този петък се завръщаме в нашия дом! Домакинствахме на чужди стадиони, дори в чужди градове, минахме през какво ли не, изтърпяхме всичко и дочакахме заветния миг! Макар и ненапълно завършена, Северната трибуна може да ни даде енергия, несравнима с никоя друга. Сектор "Г" помни грандиозни победи, помни и загуби, но едно е най-важно - това е място, в което през годините хиляди "армейци" са вложили огромни емоции и са оставили част от себе си... Именно затова петък е специален ден. Нека всички изпълним "Армията" и да покажем колко е важна Северната трибуна за ЦСКА. В петък всички като един, безрезервна подкрепа от първата до последната минута!
[wrapimg=]http://fanclub.sectorg.bg/upload/sectorg.jpg[/wrapimg]
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- bobonikolov
Дано се напълни сектора. Само, че като гледам как правят ремонта тези майстори направо ми се реве. Може ли толква нефелен кофраж да направят бе. Заради това всички редове са криви. Загледайте се в снимките в строителния форум. Един равен ред няма. Работа през пръсти. Да не говорим, че не се виждат канали за оттичане на водата. При това положение сектора ще е в предишното си състояние много скоро.
-
petko.h.markov
- Контакти:
Една млада булка решила да изплете пуловер на мъжа си.След години въздъхнала радостно и казала"Изплетох един
ръкав.Дали ще съм жива да изплета и другия?"
petko.h.markov написа:Една млада булка решила да изплете пуловер на мъжа си.След години въздъхнала радостно и казала"Изплетох един
Петко, какво си пак недоволен? Нали се сещаш, че има много по-големи проблеми от това да се оправи сектор Г? И въпреки всичко ето, Лупи терориста, измамника, мафиота заедно с помощта на други хора успяха да оправят сектор Г, бавно, но го оправиха...При Титаните като беше затворен една камара време целия стадион що не ревахте и плюхте?
Определено си прав! Въобще не искам да се превръщам в мрънкалник, но нека да си го кажем честно - тези "майстори" тотално са се оакали с ремонтните дейности.
RedeviL написа:Определено си прав! Въобще не искам да се превръщам в мрънкалник, но нека да си го кажем честно - тези "майстори" тотално са се оакали с ремонтните дейности.
Ако си на квартира и се наложи да правиш ремонт за твоя сметка колко пари ще отделиш за ремонта - необходимия минимум или колкото за ремонт на собствено жилище?
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
Никой не е толкова глупав, че да хвърля големи пари в чужда собственост.
Да го духа държавата.
Да го духа държавата.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
inivanov написа:RedeviL написа:Определено си прав! Въобще не искам да се превръщам в мрънкалник, но нека да си го кажем честно - тези "майстори" тотално са се оакали с ремонтните дейности.
Ако си на квартира и се наложи да правиш ремонт за твоя сметка колко пари ще отделиш за ремонта - необходимия минимум или колкото за ремонт на собствено жилище?
Чакай малко сега. Аз също съм на мнение, че даването на пари за козметични промени е излишно, при положение че въпросът с концесията още не е решен, а и към този момент отборът има куп други по-важни проблеми за решаване. Предполагам на всички ни е ясно, че с само с козметични промени няма да стане и за да бъдат покрити изискванията на УЕФА е нужна цялостна реконстуркция или изграждането на изцяло нов стадион. Проблемът в случая е, че така и така са се хванали да правят ремонт- ами да го направят като хората! Може ли такава крива работа, бе братче!? Хубаво решили да го правят по този начин, но направо са си оставили ръцете. Нито куфража им куфраж, нито седалките поставени като хората... Чисто и просто тези пишман майстори са похабили материалите на вятъра!
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46