ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Мнениеот Udoji90 » 19 дек 2012 23:58

Василев и Брахими как толкова бързо ги разпратихте насам-натам, като нищо официално няма? Иначе да, Василев е адски остър играч, който щеше да е добро попълнение, но той сам си каза няколко пъти, че иска да играе за "Левски" - явно си има пристрастия към тях. Обаче не бих казал, че Брахими му отстъпва (поне не много) - от това, което съм гледал, си играе на постоянно ниво. Съвсем друг е въпросът, дали може да вдигне класата на отбора, но тъй или иначе докато не стане факт такъв трансфер, няма смисъл да се коментира.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 20 дек 2012 09:19

Съвсем друг е въпросът, дали може да вдигне класата на отбора

[wrapimg=]http://yoursmiles.org/tsmile/no/t2638.gif[/wrapimg]
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 20 дек 2012 09:56

danko_sot написа:
Янис Зику написа:Данко, толкова си черноглед момче.. Не може ли един път да кажеш браво, направихме добър трансфер. Нека поне изчакаме и видим дали новините на lujesport са верни.

Що да съм черноглед? Казвам че Камбура и Йочев според мен ще се окажат добри трансфери, а Романови Брахими- не. Но вториите двама засега са само слухове, което е добрата новина.

Ти първо научи имената на футболистите - после мрънкай !!! Нещо взе да писваш с вечното мърморене - тоя не ставал, оня не ставал, тоя бил виновен, оня бил невинен - вземи стани президент на ЦСКА да те видим тогава....
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 20 дек 2012 10:08

Sh. Group написа:
danko_sot написа:
Янис Зику написа:Данко, толкова си черноглед момче.. Не може ли един път да кажеш браво, направихме добър трансфер. Нека поне изчакаме и видим дали новините на lujesport са верни.

Що да съм черноглед? Казвам че Камбура и Йочев според мен ще се окажат добри трансфери, а Романови Брахими- не. Но вториите двама засега са само слухове, което е добрата новина.

Ти първо научи имената на футболистите - после мрънкай !!! Нещо взе да писваш с вечното мърморене - тоя не ставал, оня не ставал, тоя бил виновен, оня бил невинен - вземи стани президент на ЦСКА да те видим тогава....

Абе, смешко, ти правиш ли разлика между черногледство и обективна реалност? На мен пък ми е писнало от бездушни фенове лакеи, които са като матрици, може тимът им да изпадне, но те винаги са доволни и удовлетворени.
Като ти е писнало от мен недей да ми четеш постовете. Между другото пиша от два дена тук, преди това не бях писал поне 3 месеца. Не знам как толкова бързо ви писна от мен вече. ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 20 дек 2012 10:09

Още един от Миньор в кюпа. Взимаме капитанът им Венци Василев ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 20 дек 2012 10:41

Намаляват заплатите на всички в ЦСКА

Футболистите ще взимат с 15% по-ниски месечни възнаграждения

Собствениците на ЦСКА са взели решение да намалят заплатите на всички футболисти с по 15%. Това важи за тези, които остават на „Армията” и през пролетния полусезон. Димитър Борисов и Иво Иванов твърдо са решили да съкратят бюджета. Парите за издръжката на ЦСКА са сериозни, но с редицата предвидени промени ще бъдат намалени, съобщава „Меридиан Мач”.

Първата задача пред Георги Илиев – Майкъла е да бъде намалена групата от над 40 футболисти. След това ще се преговаря с всички, които ще продължат да защитават цветовете на ЦСКА. На всеки един играч ще бъде предложено намаление на заплатата. За да се тушира евентуалното напрежение, ще се съкратят възнагражденията с по 15%. Проблемът към осъществяването на евентуалните действия са изрядните договори на футболистите. Без тяхно съгласие ще е невъзможно да се направи каквото и да е.

Разходите за изграждането на терени и ремонтните дейности на стадион „Българска Армия” гълтат страшно много средства. Опитите на Георги Илиев да стабилизира положението засега изглеждат обречени на провал. Заплатите на основните футболисти са изплатени, с което ръководството се опита да ги предразположи за преговори.

В ЦСКА ще опитат да привлекат и няколко нови спонсора, които да помогнат на собствениците. От „Титан” се надяват със странични приходи да покрият поне част от текущите разходи по издръжката на клуба.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 20 дек 2012 11:11

Аз най-много се радвам на трансфери от типа на Ив. Чочев !!!
Само при него има доста условности но всичко си зависи от момчето и от нашия треньор (което също доста ме притеснява).
Проблема който виждам е че в ЦСКА и Левски нямам спомен някой да се е наложил идвайки директно от Б група, по-скоро
след 1/2 сезона в друг отбор от А група има такива успели играчи. Ей го примерно С.Райков сега Левски ще го махнат
и след 1/2 години пак ще го искат сигурно от Ч.Море.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 20 дек 2012 11:17

А тоя Венци Василев на какъв пост играе по-точно? Пише само че е защитник и капитан на Миньор.

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 20 дек 2012 11:46

Ти първо научи имената на футболистите - после мрънкай !!! Нещо взе да писваш с вечното мърморене - тоя не ставал, оня не ставал, тоя бил виновен, оня бил невинен - вземи стани президент на ЦСКА да те видим тогава....[/quote]

Абе, смешко, ти правиш ли разлика между черногледство и обективна реалност? На мен пък ми е писнало от бездушни фенове лакеи, които са като матрици, може тимът им да изпадне, но те винаги са доволни и удовлетворени.
Като ти е писнало от мен недей да ми четеш постовете. Между другото пиша от два дена тук, преди това не бях писал поне 3 месеца. Не знам как толкова бързо ви писна от мен вече. ;)[/quote

Леко с определенията "комико" - казах ти да научиш имената на футболистите и после да ми се правиш на голям ЦСКА-р. Колкото до селекцията всичко върви добре засега - остава Майкъла да излъже някак си Домусчиев да даде М. Александров и всичко ще заспи.
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 20 дек 2012 12:30

Sh. Group написа:Ти първо научи имената на футболистите - после мрънкай !!! Нещо взе да писваш с вечното мърморене - тоя не ставал, оня не ставал, тоя бил виновен, оня бил невинен - вземи стани президент на ЦСКА да те видим тогава....

Като ти е писнало от мен недей да ми четеш постовете. Между другото пиша от два дена тук, преди това не бях писал поне 3 месеца. Не знам как толкова бързо ви писна от мен вече. ;)[/quote

Леко с определенията "комико" - казах ти да научиш имената на футболистите и после да ми се правиш на голям ЦСКА-р. Колкото до селекцията всичко върви добре засега - остава Майкъла да излъже някак си Домусчиев да даде М. Александров и всичко ще заспи.[/quote]

Както виждаш аз си пиша във форума, не обиждам никой от потребителите, просто изказвам мнение. И се появяваш ти, някъв смешко или не те знам какъв си там, и почваш да ми наливаш на главата глупости и да ми се караш и правиш на остроумен. Първо се научи малко на обноски и възпитание. Трябва ли сега тук да те уча що е то форум, какви са правилата в него и свободата на мненията, изразявани в него! :!:

Върни се в “ЦСКА”