ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Udoji90
- Контакти:
Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013
Василев и Брахими как толкова бързо ги разпратихте насам-натам, като нищо официално няма? Иначе да, Василев е адски остър играч, който щеше да е добро попълнение, но той сам си каза няколко пъти, че иска да играе за "Левски" - явно си има пристрастия към тях. Обаче не бих казал, че Брахими му отстъпва (поне не много) - от това, което съм гледал, си играе на постоянно ниво. Съвсем друг е въпросът, дали може да вдигне класата на отбора, но тъй или иначе докато не стане факт такъв трансфер, няма смисъл да се коментира.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Съвсем друг е въпросът, дали може да вдигне класата на отбора
[wrapimg=]http://yoursmiles.org/tsmile/no/t2638.gif[/wrapimg]
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
danko_sot написа:Янис Зику написа:Данко, толкова си черноглед момче.. Не може ли един път да кажеш браво, направихме добър трансфер. Нека поне изчакаме и видим дали новините на lujesport са верни.
Що да съм черноглед? Казвам че Камбура и Йочев според мен ще се окажат добри трансфери, а Романови Брахими- не. Но вториите двама засега са само слухове, което е добрата новина.
Ти първо научи имената на футболистите - после мрънкай !!! Нещо взе да писваш с вечното мърморене - тоя не ставал, оня не ставал, тоя бил виновен, оня бил невинен - вземи стани президент на ЦСКА да те видим тогава....
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...
Sh. Group написа:danko_sot написа:Янис Зику написа:Данко, толкова си черноглед момче.. Не може ли един път да кажеш браво, направихме добър трансфер. Нека поне изчакаме и видим дали новините на lujesport са верни.
Що да съм черноглед? Казвам че Камбура и Йочев според мен ще се окажат добри трансфери, а Романови Брахими- не. Но вториите двама засега са само слухове, което е добрата новина.
Ти първо научи имената на футболистите - после мрънкай !!! Нещо взе да писваш с вечното мърморене - тоя не ставал, оня не ставал, тоя бил виновен, оня бил невинен - вземи стани президент на ЦСКА да те видим тогава....
Абе, смешко, ти правиш ли разлика между черногледство и обективна реалност? На мен пък ми е писнало от бездушни фенове лакеи, които са като матрици, може тимът им да изпадне, но те винаги са доволни и удовлетворени.
Като ти е писнало от мен недей да ми четеш постовете. Между другото пиша от два дена тук, преди това не бях писал поне 3 месеца. Не знам как толкова бързо ви писна от мен вече.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Още един от Миньор в кюпа. Взимаме капитанът им Венци Василев 
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Намаляват заплатите на всички в ЦСКА
Футболистите ще взимат с 15% по-ниски месечни възнаграждения
Собствениците на ЦСКА са взели решение да намалят заплатите на всички футболисти с по 15%. Това важи за тези, които остават на „Армията” и през пролетния полусезон. Димитър Борисов и Иво Иванов твърдо са решили да съкратят бюджета. Парите за издръжката на ЦСКА са сериозни, но с редицата предвидени промени ще бъдат намалени, съобщава „Меридиан Мач”.
Първата задача пред Георги Илиев – Майкъла е да бъде намалена групата от над 40 футболисти. След това ще се преговаря с всички, които ще продължат да защитават цветовете на ЦСКА. На всеки един играч ще бъде предложено намаление на заплатата. За да се тушира евентуалното напрежение, ще се съкратят възнагражденията с по 15%. Проблемът към осъществяването на евентуалните действия са изрядните договори на футболистите. Без тяхно съгласие ще е невъзможно да се направи каквото и да е.
Разходите за изграждането на терени и ремонтните дейности на стадион „Българска Армия” гълтат страшно много средства. Опитите на Георги Илиев да стабилизира положението засега изглеждат обречени на провал. Заплатите на основните футболисти са изплатени, с което ръководството се опита да ги предразположи за преговори.
В ЦСКА ще опитат да привлекат и няколко нови спонсора, които да помогнат на собствениците. От „Титан” се надяват със странични приходи да покрият поне част от текущите разходи по издръжката на клуба.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Аз най-много се радвам на трансфери от типа на Ив. Чочев !!!
Само при него има доста условности но всичко си зависи от момчето и от нашия треньор (което също доста ме притеснява).
Проблема който виждам е че в ЦСКА и Левски нямам спомен някой да се е наложил идвайки директно от Б група, по-скоро
след 1/2 сезона в друг отбор от А група има такива успели играчи. Ей го примерно С.Райков сега Левски ще го махнат
и след 1/2 години пак ще го искат сигурно от Ч.Море.
Само при него има доста условности но всичко си зависи от момчето и от нашия треньор (което също доста ме притеснява).
Проблема който виждам е че в ЦСКА и Левски нямам спомен някой да се е наложил идвайки директно от Б група, по-скоро
след 1/2 сезона в друг отбор от А група има такива успели играчи. Ей го примерно С.Райков сега Левски ще го махнат
и след 1/2 години пак ще го искат сигурно от Ч.Море.
А тоя Венци Василев на какъв пост играе по-точно? Пише само че е защитник и капитан на Миньор.
Ти първо научи имената на футболистите - после мрънкай !!! Нещо взе да писваш с вечното мърморене - тоя не ставал, оня не ставал, тоя бил виновен, оня бил невинен - вземи стани президент на ЦСКА да те видим тогава....[/quote]
Абе, смешко, ти правиш ли разлика между черногледство и обективна реалност? На мен пък ми е писнало от бездушни фенове лакеи, които са като матрици, може тимът им да изпадне, но те винаги са доволни и удовлетворени.
Като ти е писнало от мен недей да ми четеш постовете. Между другото пиша от два дена тук, преди това не бях писал поне 3 месеца. Не знам как толкова бързо ви писна от мен вече.
[/quote
Леко с определенията "комико" - казах ти да научиш имената на футболистите и после да ми се правиш на голям ЦСКА-р. Колкото до селекцията всичко върви добре засега - остава Майкъла да излъже някак си Домусчиев да даде М. Александров и всичко ще заспи.
Леко с определенията "комико" - казах ти да научиш имената на футболистите и после да ми се правиш на голям ЦСКА-р. Колкото до селекцията всичко върви добре засега - остава Майкъла да излъже някак си Домусчиев да даде М. Александров и всичко ще заспи.
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...
Sh. Group написа:Ти първо научи имената на футболистите - после мрънкай !!! Нещо взе да писваш с вечното мърморене - тоя не ставал, оня не ставал, тоя бил виновен, оня бил невинен - вземи стани президент на ЦСКА да те видим тогава....
Леко с определенията "комико" - казах ти да научиш имената на футболистите и после да ми се правиш на голям ЦСКА-р. Колкото до селекцията всичко върви добре засега - остава Майкъла да излъже някак си Домусчиев да даде М. Александров и всичко ще заспи.[/quote]
Както виждаш аз си пиша във форума, не обиждам никой от потребителите, просто изказвам мнение. И се появяваш ти, някъв смешко или не те знам какъв си там, и почваш да ми наливаш на главата глупости и да ми се караш и правиш на остроумен. Първо се научи малко на обноски и възпитание. Трябва ли сега тук да те уча що е то форум, какви са правилата в него и свободата на мненията, изразявани в него!