Според АпК нямало доказателство за международен трансфер на Анисе, въпреки представената разпечатка от ФИФА ТМС и сертификата на Анисе получен в БФС от Литва.
Та нали не искаха пролетта да го картотекират заради затвореният трансферен прозорец ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Според АпК нямало доказателство за международен трансфер на Анисе, въпреки представената разпечатка от ФИФА ТМС и сертификата на Анисе получен в БФС от Литва.
bakalina написа:сякаш някой е очаквал нещо другосмърт за перуките а дудука ми се прави на револиционер тъпак
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Какво мрънкате. Ще играете 2 кръга и половина на кръст до края на август. Кой знае, какво, ако ги няма новите, които и без това едва ли са готови на 100% да влязат титуляри. Нито са се сработили, нито нищо. Хайде стига сте правили от мухата слон. И без това сте един от най-големите галеници на БФС
Red Warrior написа:Каква изненада...
ehh написа:bakalina написа:сякаш някой е очаквал нещо другосмърт за перуките а дудука ми се прави на револиционер тъпак
Какво мрънкате. Ще играете 2 кръга и половина на кръст до края на август. Кой знае, какво, ако ги няма новите, които и без това едва ли са готови на 100% да влязат титуляри. Нито са се сработили, нито нищо. Хайде стига сте правили от мухата слон. И без това сте един от най-големите галеници на БФС
Red Warrior написа:Наказват ни по жалба от преди 6 месеца, няколко дена преди началото на първенството, когато не можем да реагираме. Това разбира се е "абсолютно случайно".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта