Лудогорец - ЦСКА - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот RedeviL » 23 май 2012 22:39

vaskonti написа:Днес към края на мача излезе срещу Голубович и вместо да стреля, той реши да подава през човек към Мораеш. А топката му беше удобна, той беше на скорост, разстоянието беше 12-13 метра, пред него нямаше никой! Какво още иска? Убеден съм, че ако в центъра днес бяха Янев, Томас и Дюлгеров нещата щяха да са коренно различни. Томас просто няма игрова практика, това му е проблема. Но именно той след серия добри отигравания и отличен пас доведе до изгонването на Дяков. Не, че това е точният човек за ЦСКА по принцип, но при всички случаи има в пъти по-добра успеваемост от Янчев.

Аз тва не спрях да го повтарям цял мач!!!Янев и Томас са много по-технични от Янчев и Дюлгеров.Преди да влезнат не можехме да си подадем повече от един пас!

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 23 май 2012 22:40

Моите уважения към него, но от преди 2 години трябваше да е окачил бутонките. Играта му е 99.99% брак.

Да и аз съм на твоето мнение, но показа, че е много сърцат, но с това качество шампион не се става.
Днес към края на мача излезе срещу Голубович и вместо да стреля, той реши да подава през човек към Мораеш. А топката му беше удобна, той беше на скорост, разстоянието беше 12-13 метра, пред него нямаше никой! Какво още иска? Убеден съм, че ако в центъра днес бяха Янев, Томас и Дюлгеров нещата щяха да са коренно различни. Томас просто няма игрова практика, това му е проблема. Но именно той след серия добри отигравания и отличен пас доведе до изгонването на Дяков. Не, че това е точният човек за ЦСКА по принцип, но при всички случаи има в пъти по-добра успеваемост от Янчев.

Аз наистина незнам какво да кажа, хем много обичам и уважавам Тошко, хем ми се иска да не е футболист. Не мога да анализирам играта днес по никакъв начин, много ми е тежко. Надявам се все пак на една добра селекция и да задържим добрите футболисти като Мораеш най-вече, Бандата, Мболи.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 23 май 2012 22:40

Можем да се гордеем с отбора тази пролет . Абслолютни герои ! :idea:
Титалата беше решена от мафията и странични фактори . Футболистите са раздадоха това е най-важното . Да се надяваме че догодина отбора ще е по-силен от сегашния . С малко надграждане нещата ще изглеждат добре . Трябва да подпищат 10 годишен договор със Стойчо Младенов .
Феновете на ЦСКА трябва да разберат че докато не променят статуквото в ГФС нищо добро не ни чака . Трябва да се борят до дупка. 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 23 май 2012 22:41

За всички ,които се взеха на сериозно - ЧЕСТИТО ! :oops: :oops: :oops:

ЦСКА просто с тези смешни играчи нямаше как да станат шампиони ....... ТОЧКА !

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 май 2012 22:42

lisynger написа:Неможе наще да се излезат толкова плашливо първото полувреме,напрежението трябваше да е в Лудогорец не в нас.Дюлгеров трябва да остане на всяка цена,днес бе най-добрия от нас

И кво му беше доброто?В първите 20мин направи 7,8 фаула и всичките бяха в опасни зони!Не става даже и за резерва..

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 23 май 2012 22:43

Тези момчета наистина са герой, те дадоха всичко каквото могат, но тъжната истина е, че повечето от тях нямат класата за ЦСКА .
Най важното нещо през лятото е да има промяна на собствениците и Стойчо да бъде оставен да си направи селекцията.

Честита титла на Лудогорец, определено през този сезон играха най добре от всички !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: БЛАГОДАРЯ ВИ,МОМЧЕТА!

Мнениеот blue avalanche » 23 май 2012 22:43

pankin написа:
rsk написа:Mного ви е гадно, ама се правите на горди :lol: ахахах така беше и след дербито!!! :lol:

Ясно е че няма човек на който не му е гадно, след като отборът му е изпуснал титлата по този начин.
Но в случая всички ЦЕСЕКАРИ са наистина горди поради това че дори и с този състав и куп проблеми ЦСКА достигна до исторически мач за титлата, който България ще помни дълго.

Припомни ми с какво ТОЧНО ще се запомни този мач,че ми се губят ПАМЕТНИТЕ моменти...Може би с това,че в най-важния си мач за сезона ЦСКА показа,че НЯМА ИДЕЯ как да спечели титлата?Че ЦСКА изигра един от най-слабите си мачове?С това ли?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 май 2012 22:45

blue avalanche написа:
pankin написа:
rsk написа:Mного ви е гадно, ама се правите на горди :lol: ахахах така беше и след дербито!!! :lol:

Ясно е че няма човек на който не му е гадно, след като отборът му е изпуснал титлата по този начин.
Но в случая всички ЦЕСЕКАРИ са наистина горди поради това че дори и с този състав и куп проблеми ЦСКА достигна до исторически мач за титлата, който България ще помни дълго.

Припомни ми с какво ТОЧНО ще се запомни този мач,че ми се губят ПАМЕТНИТЕ моменти...Може би с това,че в най-важния си мач за сезона ЦСКА показа,че НЯМА ИДЕЯ как да спечели титлата?Че ЦСКА изигра един от най-слабите си мачове?С това ли?

Един от най-слабите си мачове?
За пореден път доказваш,че си нещо не ти е наред!Явно напрежението накрая на мача ти е дошло в повечко :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 май 2012 22:45

blue avalanche написа:
pankin написа:

На твое място бих се опитвал да запомня първо паметните сини мачове, стига да си спомниш поне 1-2 за тая година. Остави на нас да помним мачовете на ЦСКА.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Thomas Müller
Контакти:

Мнениеот Thomas Müller » 23 май 2012 22:46

Иначе поздравления за мъжеството на ЦСКА през пролетта, за Стойчо, поздравления и за Лудогорец, макар че си мисля, че ще имат същата съдба като Ловеч. САМО ЦСКА!!!!

Върни се в “ЦСКА”