Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Такъв е животът,едни вървят нагоре,други вървим надолу. 

7 юни 2012 17:07
Христо Янев вече е футболист на ЦСКА. Това обявиха „армейците“ с официално съобщение на сайта си. Своя договор е подписал и юношата Кристиян Петров.
Ето какво пише на страница на „червените“:
ПФК ЦСКА постигна договореност с Христо Янев и юношата Кристиян Петров относно подписването на техните договори.
Всички нови попълнения на ЦСКА, които ще бъдат привлечени по време на лятната пауза, ще бъдат официално представени пред феновете и медиите на 14-и юли.
На тази дата представителният отбор планира да изиграе контрола на стадион „Българска армия”. Преди нейното начало ще се състои презентирането на новопривлечените.
източник:Гонг.бг
Първото ни лятно попълнение!

гражданин от село написа:Такъв е животът,едни вървят нагоре,други вървим надолу.
хич да не ви пука, обърнете по едно джони и продължавайте напред

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
шивача написа: хич да не ви пука, обърнете по едно джони и продължавайте напред
[offtopic]Като заговорихме за джони .... спомням си ,че с теб имахме един бас, а още нищо не съм усетил

[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
Joni_ написа:шивача написа: хич да не ви пука, обърнете по едно джони и продължавайте напред
[offtopic]Като заговорихме за джони .... спомням си ,че с теб имахме един бас, а още нищо не съм усетил[/offtopic]
бях те забравил, бая басове имах, честно

п.п. беше бутилка джони, нали

Последна промяна от шивача на 07 юни 2012 18:52, променено общо 1 път.
RedeviL написа:7 юни 2012 17:07
Христо Янев вече е футболист на ЦСКА. Това обявиха „армейците“ с официално съобщение на сайта си. Своя договор е подписал и юношата Кристиян Петров.
Ето какво пише на страница на „червените“:
ПФК ЦСКА постигна договореност с Христо Янев и юношата Кристиян Петров относно подписването на техните договори.
Всички нови попълнения на ЦСКА, които ще бъдат привлечени по време на лятната пауза, ще бъдат официално представени пред феновете и медиите на 14-и юли.
На тази дата представителният отбор планира да изиграе контрола на стадион „Българска армия”. Преди нейното начало ще се състои презентирането на новопривлечените.
източник:Гонг.бг
Първото ни лятно попълнение!
Мога ли само да обърна внимание на факта, че е написано, че е постигната договореност с Янев и Петров, а не, че договорът вече е подписан. Като ги знам нашите титани, очаквам "неочакваното"....

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Може ли малко повече инфо за този юноша ? 

шивача написа:Joni_ написа:шивача написа: хич да не ви пука, обърнете по едно джони и продължавайте напред
[offtopic]Като заговорихме за джони .... спомням си ,че с теб имахме един бас, а още нищо не съм усетил[/offtopic]
бях те забравил, бая басове имах, честнодай ми на лична няква сметка, за да ти изпратя обещаното
п.п. беше бутилка джони, нали
На някой мач ще се видим и ще черпиш една бира

А иначе ставаше на въпрос за Jameson
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
[offtopic]да, аз такова пия, просто заради нейма ти си помислих, че е джони
аз си държа на обещанието, а бирата ще е от теб
аз ходя на 2-3 мача на сезон, а ти, ако имаш път към пловдив ми пиши
[/offtopic]
сори за спама
по темата, чакам си Лаборде 

аз си държа на обещанието, а бирата ще е от теб

сори за спама

Тоя Янев какво майка си ще търси в отбора. Освен да изпълнява фаулове друго не може, а отбопра вечи си има Карачанаков.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...