Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
skabrin

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот skabrin » 04 апр 2018 19:03

GOLEADOR написа:Единия подуенец предрича,че ще постъпим като Дунав,другия бил тарикат и той щял да реди далаверата като гелосаната мас... , обаче и двамата пишат в тема за ЦСКА - луда работа.
Изображение

Най-забавното е, че не могат да се зарадват на днешната новина, защото им оборва всички опорни точки. :lol:
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 апр 2018 19:09

skabrin написа:
GOLEADOR написа:Единия подуенец предрича,че ще постъпим като Дунав,другия бил тарикат и той щял да реди далаверата като гелосаната мас... , обаче и двамата пишат в тема за ЦСКА - луда работа.
Изображение

Най-забавното е, че не могат да се зарадват на днешната новина, защото им оборва всички опорни точки. :lol:

В крайна сметка мнението на подуенци никий не го интересува.Надявам се съда скоро да се произнесе (ако Борносузов жали ) за разпределението на парите и ГГ да може да плати тризвездната.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 04 апр 2018 20:02

skabrin написа:
honda написа:
bobonikolov написа:FIFPro са заблудени от някой "специалист", който иска да мушне една пръчка в колелото на отбора. Тук си има законна процедура, която си върви и след нейното приключване всеки ще получи каквото му е отредено. Българския закон е с предимство. А FIFPro могат да си искат каквото си поискат! Второ УЕФА не решава, кой да вземе евролиценз и кой не! Това го решава БФС. Трето - УЕФА вече един път го издуха студен пред КАС и ако иска да си има още проблеми от подобен характер, тогава нека правят каквото искат. Но се съмнявам да искат да се забъркват повторно в подобни казуси.

Така е , тук си прав . Няма как ЦСКА-София да дължи каквото и да е на кредиторите на ЦСКА. Просто между двете дружества няма никаква връзка. ЦСКА-София просто ще трябва да изпрати едно "официално" писмо в ,което да обясни на УЕФА ,че няма нищо общо с ЦСКА(което си е самата истина).
Няма как БФС да реши каквото и да е без благословията на УЕФА. Около 80% от бюджета на БФС се осигурява от УЕФА. Дали УЕФА може да извади ,който и да е клуб -питай генералния им секретар. На мен лично не ми известно УЕФА да е губила дело в КАС,ако на теб ти е известно такъв случай би ли го споделил ? ;) . Отделно УЕФА има право да налага мониторинг на БФС и да проверява доколко се спазват собствените им правилници.(правилниците на БФС и УЕФА са едни и същи).
Отделно в правилника за лицензиране(и на УЕФА и на БФС- той е един и същ ,само е написан на различни езици ,единия на български ,другия на английски) има изискване ,да няма задължения към контролирани лица.
Още в 2015г ви писах,че решите ли да играете "с ново дружество" няма да имате проблем, но в момента в който решите да предявите претенции към титлите ,купите и т.н на старото дружество ,към вас ще бъдат предявени искове от кредиторите на старото дружество.. Вие много лесно можете да отхвърлите тези искове като несъстоятелни(каквито са и реално) ,но ще трябва "официално" да се отречете от каквато и да е връзка със старото дружество.
Казано по друг начин или плащате ,или забравяте за юбилей.
Между другото доста пъти съм,чувал че плащането на ТМ прави ЦСКА-София правоприемник на ЦСКА. Може ли един юрист като теб да си каже мнението по въпроса. На мен лично не ми е известно ЦСКА-София въобще да участвал в търговете. Търгът беше спечелен от фирмата"Ред Енималс", за която не ми е известно да има някаква връзка с ЦСКА или ЦСКА-София. Неплащането на ТМ значи нов търг- фирмите свързани с т.н."авиатори" вече оттеглиха своите оферти. Просто те играха хитро и прекараха "Ред Енималс" да трябва да платят една нереално висока сума(реално около 10 млн лв)

Мисля, че най-ниската оферта не е оттеглена.

Разбира се че не е отеглена .Той синия колега преди една седмица вкара Каранга в затвора.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 04 апр 2018 20:12

skabrin написа:
Изображение

Аман от припознавачи! Иначе някак и аз имам чувството, че схемата с Ред Енимълс обезсмисля цялата схема и най-новите припознавачи заслужено ще бъдат резнати още заради тона си! :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 апр 2018 20:28

bobonikolov написа:
vaskonti написа:
bobonikolov написа:FIFPro са заблудени от някой "специалист", който иска да мушне една пръчка в колелото на отбора. Тук си има законна процедура, която си върви и след нейното приключване всеки ще получи каквото му е отредено. Българския закон е с предимство. А FIFPro могат да си искат каквото си поискат! Второ УЕФА не решава, кой да вземе евролиценз и кой не! Това го решава БФС. Трето - УЕФА вече един път го издуха студен пред КАС и ако иска да си има още проблеми от подобен характер, тогава нека правят каквото искат. Но се съмнявам да искат да се забъркват повторно в подобни казуси.

В КАС се гледаше съвсем друг казус - дали сте нов клуб или сте си Литекс. В крайна сметка ги убедихте, че сте нов клуб, но с ловешки гени. Ако се плати емблемата и парите покрият дългове на ЦСКА, тогава може и да ви припознаят и те за ЦСКА, но за ако-то какви легенди се носят...да не ти казвам. Направо на талази се носят из въздуха....

Нали и аз това казвам. Има си процедура, която си върви за парите. След нея всеки получава някакви пари и точка на казуса. FIFPro леко май не са наясно какво се случва, както и с факта, че в България закона е над всичко и не могат да го прескачат.

Абе Бобо, ти, а и не само ти, като че от Марс падаш? Какви процедури вървят, какви пет лева - чакаме Борносузов да обжалва факта, че претенциите му са удоволетворени на 100%? Разбира се, той си бърка в носа и "случайно" се прави на разсеян от 3 месеца, седи и тупка топката! Щото, а е направил ход, а трябва да се кихат 8 милиота! И накрая Дора е виновна, разбираш ли, че му разпределила каквото иска, поради което е забавила плащанията. В кой свят живеете вие??
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 апр 2018 20:37

vaskonti написа:Абе Бобо, ти, а и не само ти, като че от Марс падаш? Какви процедури вървят, какви пет лева - чакаме Борносузов да обжалва факта, че претенциите му са удоволетворени на 100%? Разбира се, той си бърка в носа и "случайно" се прави на разсеян от 3 месеца, седи и тупка топката! Щото, а е направил ход, а трябва да се кихат 8 милиота! И накрая Дора е виновна, разбираш ли, че му разпределила каквото иска, поради което е забавила плащанията. В кой свят живеете вие??

Бърза работа имаш ли? :roll: Ти знаеш ли колко са 8 000 000?Щот принципно тука някои лесно боравите с числа,ама въпроса е изобщо можете ли да броите до 100,че нещо ме съмнява...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 04 апр 2018 20:39

И аз да се изкажа за FIFpro! Тези явно не са наясно, както и много от пишещите синьо-лилави в този подфорум - какви обещетения ще платим решава съдът! Това се решава от българския съд, защото старото ПФК е в несъстоятелност, и нито ФИФА, ФУФА или УЕФА не могат да влияят! :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 апр 2018 20:48

honda написа:Между другото доста пъти съм,чувал че плащането на ТМ прави ЦСКА-София правоприемник на ЦСКА. Може ли един юрист като теб да си каже мнението по въпроса. На мен лично не ми е известно ЦСКА-София въобще да участвал в търговете. Търгът беше спечелен от фирмата"Ред Енималс", за която не ми е известно да има някаква връзка с ЦСКА или ЦСКА-София. Неплащането на ТМ значи нов търг- фирмите свързани с т.н."авиатори" вече оттеглиха своите оферти. Просто те играха хитро и прекараха "Ред Енималс" да трябва да платят една нереално висока сума(реално около 10 млн лв)

По принцип...но само по принцип, връзката между Ред Анималс и ЦСКА-София не е проблем - вторите могат във всеки един момент да "изкупят" първите заедно д всичките им активи, в случая емблемата. Ако приемем невероятната хипотеза, че все пак се платят тия 8 милиона, то това ще официализира връзката с ЦСКА, просто защото тия пари ще отидат за покриване дългове на червените. При това дългове, определени от съда, от там и от УЕФА.
Но, разбира се, в реалния живот чудеса не стават. Нищо, че идва Великден.
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 апр 2018 20:55

delqnski47 написа:
vaskonti написа:Абе Бобо, ти, а и не само ти, като че от Марс падаш? Какви процедури вървят, какви пет лева - чакаме Борносузов да обжалва факта, че претенциите му са удоволетворени на 100%? Разбира се, той си бърка в носа и "случайно" се прави на разсеян от 3 месеца, седи и тупка топката! Щото, а е направил ход, а трябва да се кихат 8 милиота! И накрая Дора е виновна, разбираш ли, че му разпределила каквото иска, поради което е забавила плащанията. В кой свят живеете вие??

Бърза работа имаш ли? :roll: Ти знаеш ли колко са 8 000 000?Щот принципно тука някои лесно боравите с числа,ама въпроса е изобщо можете ли да броите до 100,че нещо ме съмнява...

А, не бързам за никъде. На теб пък не ти пука, спокойно можеш и до пенсия да чакаш и да измисляш още трилиони причини за това защо не се плаща. Сигурен съм, че в момента Ганчев спестява от закуски и от какво ли не, само и само да събере тия парички. Тъй де, ну е лесно да се съберат. Пък и ако някой синдик вземе, та саботира нещата като удоволетворява всички претнции, а други отрязва окончателно на 100,%, става доста тегаво....
[/center]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 04 апр 2018 21:15

Това е златен шанс, между другото, за авиаторите да се легитимират! :idea:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “ЦСКА”