Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот onegavon » 01 апр 2018 20:39

CaptainBertorelli написа:
onegavon написа:
CaptainBertorelli написа:А, на Томов точно това си му беше целта. Да източи възможно най-много от ЦСКА, което естествено доведе до огромен ръст на задълженията. Боклуците едва ли са целяли нарочно съсипване. Просто управляваха клуба, вземайки решения, очевидно в нетрезво състояние.

Пълни глупости говориш! Като се върна Томов всичко беше опоскано и ходеше да проси кредити и пари от който може.Големите дългове са от времето на Титан.

Така ли? Боклуците си отписаха вътрешните дългове и предоставиха клуба на Лупи, с 13 милиона задължения. Лупи ги удвои само за два сезона. Е, такива сектанти, като теб, кланящи се пред иконите на Лупи и Стойчо, никога повече не трябва да имат глас, относно ЦСКА!

А без квалификации моля! :!: Делата от времето на Титан за изгонени чужди футболисти и неплатени сметки на хотели,доставчици,строители и кой ли не формираха една доста крупна допълнителна сума.Тези задължения както и неплатените наеми и задължения към НАП са доста над 13млн и нямат нещо общо с отписаните дългове към боклуджийските фирми.На Лупи основните му борчове са към една банка около 2млн.лв и към Минджуците които му взеха акциите срещу тези борчове.

А да знаеш ,че Томов плати дължимите заплати на Стойчо от времето на Титан.Гадно ли ти е?

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 01 апр 2018 20:41

skabrin написа:
onegavon написа:
CaptainBertorelli написа:А, на Томов точно това си му беше целта. Да източи възможно най-много от ЦСКА, което естествено доведе до огромен ръст на задълженията. Боклуците едва ли са целяли нарочно съсипване. Просто управляваха клуба, вземайки решения, очевидно в нетрезво състояние.

Пълни глупости говориш! Като се върна Томов всичко беше опоскано и ходеше да проси кредити и пари от който може.Големите дългове са от времето на Титан.

Така ли? Боклуците си отписаха вътрешните дългове и предоставиха клуба на Лупи, с 13 милиона задължения. Лупи ги удвои само за два сезона. Е, такива сектанти, като теб, кланящи се пред иконите на Лупи и Стойчо, никога повече не трябва да имат глас, относно ЦСКА!

Брой и мен към сектантите, НО без право глас. Като сектант съм дарил пари на ЦСКА, донякъде и заради Лупи. И с това, надявам се, се изчерпват лошите ми постъпки към отбора.

Е, ти просто си си дал парите от любов към клуба. Минаха четири години. Би ли защитил Лупи?
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 01 апр 2018 20:47

skabrin написа:
onegavon написа:

Брой и мен към сектантите, НО без право глас. Като сектант съм дарил пари на ЦСКА, донякъде и заради Лупи. И с това, надявам се, се изчерпват лошите ми постъпки към отбора.

Е, ти просто си си дал парите от любов към клуба. Минаха четири години. Би ли защитил Лупи?

Не искам да защитавам или обвинявам някого. Да кажем, че сега пак бих дарил...
И много се надявам да се отвори сметка за емблемата, за да мога отново да помогна на отбора, без значение от името на президента!
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 01 апр 2018 21:25

onegavon написа:

13 милиона може да са били към момента на прехвърлянето на акциите на ЦСКА на Лупи. Но нараснаха значително заради десетки текущи съдебни дела, до едно провокирани вследствие на политиката на Титан.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 01 апр 2018 22:35

Малко над 15 хил. продадени билета за 5 май! :o

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 02 апр 2018 07:35

Вече гледам няколко мача на Берое и съм приятно изненадан от Милен Желев . Не е лошо да го вземем.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 апр 2018 08:42

gihuelo написа:Вече гледам няколко мача на Берое и съм приятно изненадан от Милен Желев . Не е лошо да го вземем.

И на мен ми хареса, ама второто нещо май свърши въздуха - от неговата страна доста натискаха :roll: Иначе и в атакуващ план беше доста добре ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 02 апр 2018 08:47

gihuelo написа:Вече гледам няколко мача на Берое и съм приятно изненадан от Милен Желев . Не е лошо да го вземем.

Кеш има ли?
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 02 апр 2018 09:02

Колко му искате? :mrgreen:
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 02 апр 2018 09:24

Аз предпочитам автора на втория гол. Бодура и Барт са пред пенсия, а и Чорбата може да го продадат.Така,че ще ни свърши идеално работа високо здраво момче,биткаджия.

Върни се в “ЦСКА”