Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
CaptainBertorelli
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Не знам, гледате ли мача на съперниците ни за Купата... Тези не просто трябва да ги бием, трябва да ги унижим!
Хайл Мусолини
- delqnski47
- Контакти:
CaptainBertorelli написа:Не знам, гледате ли мача на съперниците ни за Купата... Тези не просто трябва да ги бием, трябва да ги унижим!
Кофтито е,че сега автоматично стават донор на Разград за точки.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
CaptainBertorelli
- Контакти:
delqnski47 написа:CaptainBertorelli написа:Не знам, гледате ли мача на съперниците ни за Купата... Тези не просто трябва да ги бием, трябва да ги унижим!
Кофтито е,че сега автоматично стават донор на Разград за точки.Тряяше да завършат поне хикс и да са нещо като ''на системи'' един вид...полуживи в играта.
Ама сега ще раздават органи на Разград,защото заминаха.
С такова "раздаване", отиват към пето място. Чакай Ботев да ги бият другата седмица, после само пуканки:)))
Хайл Мусолини
- delqnski47
- Контакти:
CaptainBertorelli написа:delqnski47 написа:CaptainBertorelli написа:Не знам, гледате ли мача на съперниците ни за Купата... Тези не просто трябва да ги бием, трябва да ги унижим!
Кофтито е,че сега автоматично стават донор на Разград за точки.Тряяше да завършат поне хикс и да са нещо като ''на системи'' един вид...полуживи в играта.
С такова "раздаване", отиват към пето място. Чакай Ботев да ги бият другата седмица, после само пуканки:)))
Всъщност не съм прав,защото трябва да запазят третото място.Ама не виждам как ще вземат нещо на Лудогорец.Просто те са съкрушително зле.Чак ми е жал за тях,все пак имам приятели левскари.
Sofia.
Sofia.
delqnski47 написа:CaptainBertorelli написа:Не знам, гледате ли мача на съперниците ни за Купата... Тези не просто трябва да ги бием, трябва да ги унижим!
С този състав подуянци са твърд донор. Нямат играчи. По-скоро Верея отново ще вземе точка от делиорманци, отколкото сините. Но ние трябва да разчитаме изцяло на нас си. Е, ако ситуацията се закучи и имаме нужда от помощ, няма да е зле тя да дойде отнякъде.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
CaptainBertorelli написа:А, на Томов точно това си му беше целта. Да източи възможно най-много от ЦСКА, което естествено доведе до огромен ръст на задълженията. Боклуците едва ли са целяли нарочно съсипване. Просто управляваха клуба, вземайки решения, очевидно в нетрезво състояние.
Пълни глупости говориш! Като се върна Томов всичко беше опоскано и ходеше да проси кредити и пари от който може.Големите дългове са от времето на Титан.
delqnski47 написа:CaptainBertorelli написа:delqnski47 написа:CaptainBertorelli написа:Не знам, гледате ли мача на съперниците ни за Купата... Тези не просто трябва да ги бием, трябва да ги унижим!
Всъщност не съм прав,защото трябва да запазят третото място.Ама не виждам как ще вземат нещо на Лудогорец.Просто те са съкрушително зле.Чак ми е жал за тях,все пак имам приятели левскари.
Добре,че се коригира!
Разликата между тях и Берое е две точки. Сега отиват в Коматево и , ако не купят съдията или не се изкихат на жълтите стават четвърти.
-
CaptainBertorelli
- Контакти:
onegavon написа:CaptainBertorelli написа:А, на Томов точно това си му беше целта. Да източи възможно най-много от ЦСКА, което естествено доведе до огромен ръст на задълженията. Боклуците едва ли са целяли нарочно съсипване. Просто управляваха клуба, вземайки решения, очевидно в нетрезво състояние.
Пълни глупости говориш! Като се върна Томов всичко беше опоскано и ходеше да проси кредити и пари от който може.Големите дългове са от времето на Титан.
Така ли? Боклуците си отписаха вътрешните дългове и предоставиха клуба на Лупи, с 13 милиона задължения. Лупи ги удвои само за два сезона. Е, такива сектанти, като теб, кланящи се пред иконите на Лупи и Стойчо, никога повече не трябва да имат глас, относно ЦСКА!
Хайл Мусолини
- delqnski47
- Контакти:
onegavon написа:
Добре,че се коригира!![]()
Разликата между тях и Берое е две точки. Сега отиват в Коматево и , ако не купят съдията или не се изкихат на жълтите стават четвърти.
Редактирах ти мнението за твое добро.
Sofia.
Sofia.
CaptainBertorelli написа:onegavon написа:CaptainBertorelli написа:А, на Томов точно това си му беше целта. Да източи възможно най-много от ЦСКА, което естествено доведе до огромен ръст на задълженията. Боклуците едва ли са целяли нарочно съсипване. Просто управляваха клуба, вземайки решения, очевидно в нетрезво състояние.
Така ли? Боклуците си отписаха вътрешните дългове и предоставиха клуба на Лупи, с 13 милиона задължения. Лупи ги удвои само за два сезона. Е, такива сектанти, като теб, кланящи се пред иконите на Лупи и Стойчо, никога повече не трябва да имат глас, относно ЦСКА!
Брой и мен към сектантите, НО без право глас. Като сектант съм дарил пари на ЦСКА, донякъде и заради Лупи. И с това, надявам се, се изчерпват лошите ми постъпки към отбора.
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.