Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

angelofdeath
Контакти:

Re: Пътят към титлата !

Мнениеот angelofdeath » 29 авг 2014 11:22

Каква титла, като не са минали и десет кръга от първенството? Хайде по-сериозно! Лудогорец влезе в Лигата на големите и ако се развива правилно със спечелените пари може да бъде дългогодишен хегемон във България. Единствения шанс на ЦСКА и останалите конкуренти и разградчани да не издържът на темпото. В смисъл да грохнат, заради многото мачове, които ги чакат занапред. Лошото е, че не ми се вярва, защото шефовете им са доказали, че действат по-план и всяка година надграждат отбора. Няма трансфери на 14-15 играчи, от които десет още зимата да се гонят. Лудогорец предпочитат да извадят пари за двама, но класни, което да добави качество в отбора. Със сигурност ще имат слаби години, когато заради изчерпване ще си тръгнат ветераните, като Марселиньо, Барт, Дяков и някои други. Въпроса е дали ще се направи плавно, без сътресения. За ЦСКА, какво да кажем тази година? Вървиме добре, но финансовите проблеми са на лице, а от там следват и недобрите изяви на терена. Ще минат още доста мачове, че да кажем, че отбора ни е готов. Искам да е, като юмрук, който премазва всичко във България. Да се постигне сплав между чужденци и българи, шефове и треньори. Да се обединим всички червени фенове, легенди и бизнесмени, зада върнем отбора на пътя на славата. На пътя на красивата игра, пък тогава да мислим за титли и постижения в Европа. Прекалено дълго време бяхме в зоната на здрача и сега оздравяването ще е трудно и мъчително. Не искам да се заяждам, но точно левскарите, които ни се подиграваха, сего дойдоха в нашето положение. На Герена всичко се прикриваше умело, но вече започват да избухват първите малки бомби. Да не излезе, че ние вече излизаме от батака, в който ни вкараха Титан и Томов, а Левски тепърва влиза.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 29 авг 2014 13:04

mistreated написа:Къртач, Лудогорец ни бие в преките двубои, но засега губи точки от други отбори. Първенството обикновено не се решава в преките двубои, а в мачовете срещу по-слаби тимове. А и да ти напомня, че последния път, когато ЦСКА станаха шампион, Левски току бяха играли в ШЛ...

Така е. Дай Боже, това да е някакъв знак от съдбата! :)
И все пак, аз също съм на мнение като повечето червени фенове писали в темата, че в момента най-важното за ЦСКА е финансово стабилизиране и стъпване на крака, и чак след това може да се мисли за по-задълбочена и смислена концепция за развитие в клуба.
Разбира се, надежда за добро представяне и постигане на по-значими успехи в първенството (евентуално и в Европа) винаги ще има, още повече, че в момента сме лидер в класирането и няма как да е иначе, но това по-скоро ще е един вид много голям бонус, отколкото пряко поставена цел...

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 29 авг 2014 14:08

Лудогорец винаги е играл трудно срещу ЦСКА. Изключение правят мачовете, в които не сме имали окомплектован отбор - такива бяха мачовете през миналата есен 3:0 и 0:2, както и последния мач 2:0. Въпреки загубата не може да се каже, че са ни надиграли, разбили и т.н. Не може да се каже и че са играли с резервите, защото понятието "резерва" в Лудогорец е доста неопределено. Кой от тогавашния им състав е резерва?
Мисиджан , Хамза, Анисе, Ешпиньо, Минев, Терзиев, Сашо Александров, Мишо Александров, Барт, Кишада, Чворович, Шоко, Абало. Само Вандерсон не го бях чувал и Хамза е нов. Другото кеч всичкото е отдавна в Лудогорец.
А ЦСКА по отколешна традиция прави нов отбор всеки сезон, понякога и по-често. И ние с нов отбор можехме съвсем спокойно да вземем поне точка, ако не бяха пропуските и липсата на късмет. Това ми дава увереност да кажа, че отборът ни е с доста добри единици и ни трябва малко време да се сработят. Имаме агитка на всички стадиони. Трябва само работа и редовно плащане на заплатите.
Така че лудите рано или късно ще започнат да падат от нас редовно.
Това само обаче няма да е достатъчно за титла.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 29 авг 2014 15:08

Титла трудно ще постигнем. "Лудогорец" според мен играят малко по-зле, отколкото през миналия сезон, но за спечелване на първенството и сегашното ниво им стига, тъй като конкурентите им имат доста мачове, в които губят точки, и ние не правим изключение. Да не говорим, че е най-логично да завършат последни в групата си в ШЛ и през пролетта да не играят в Европа, а да се концентрират само върху вътрешните турнири, което за конкурентите им в А група хич не е добра новина. Да не говорим, че на първо място имат по-широк и доста по-сработен състав от нашия и пари за качествени попълнения. След случките миналото лято и управлението на предишното ръководство ще си трябва доста търпение и вероятно години, докато се стабилизираме (това е по-важно в момента), камо ли да стигнем до нова титла. Евентуално може да се надяваме "Лудогорец" по-честичко да правят мачове като с "Хасково" и "Локо" Сф, ама пък няма гаранция, че ние няма да правим такива, след като примерно не можахме да бием "Славия".

П.П. Стойчо не е губил 8 точки 3 кръга преди края. Само да уточня.
Последна промяна от Udoji90 на 29 авг 2014 15:40, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 авг 2014 15:11

djd написа:Лудогорец винаги е играл трудно срещу ЦСКА.

Всички лудогорци си пожелават и занапред да играят толкова трудно срещу ЦСКА. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 авг 2014 15:34

Udoji90 написа:Титла трудно ще постигнем. "Лудогорец" според мен играят малко по-зле, отколкото през миналия сезон, но за спечелване на първенството и сегашното ниво им стига, тъй като конкурентите им имат доста мачове, в които губят точки, и ние не правим изключение. Да не говорим, че е най-логично да завършат последни в групата си в ШЛ и през пролетта да не играят в Европа, а да се концентрират само върху вътрешните турнири, което за конкурентите им в А група хич не е добра новина. Да не говорим, че на първо място имат по-широк и доста по-сработен състав от нашия и пари за качествени попълнения. След случките миналото лято и управлението на предишното ръководство ще си трябва доста търпение и вероятно години, докато се стабилизираме (това е по-важно в момента), камо ли да стигнем до нова титла, а още по-малко пък този сезон. Евентуално може да се надяваме "Лудогорец" по-честичко да правят мачове карто с "Хасково" и "Локо" Сф, ама пък няма гаранция, че ние няма да правим такива, след като примерно не можахме да бием "Славия".

Така е, но пролетта са само 10 кръга...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 29 авг 2014 15:38

mistreated написа:
Udoji90 написа:Титла трудно ще постигнем. "Лудогорец" според мен играят малко по-зле, отколкото през миналия сезон, но за спечелване на първенството и сегашното ниво им стига, тъй като конкурентите им имат доста мачове, в които губят точки, и ние не правим изключение. Да не говорим, че е най-логично да завършат последни в групата си в ШЛ и през пролетта да не играят в Европа, а да се концентрират само върху вътрешните турнири, което за конкурентите им в А група хич не е добра новина. Да не говорим, че на първо място имат по-широк и доста по-сработен състав от нашия и пари за качествени попълнения. След случките миналото лято и управлението на предишното ръководство ще си трябва доста търпение и вероятно години, докато се стабилизираме (това е по-важно в момента), камо ли да стигнем до нова титла. Евентуално може да се надяваме "Лудогорец" по-честичко да правят мачове като с "Хасково" и "Локо" Сф, ама пък няма гаранция, че ние няма да правим такива, след като примерно не можахме да бием "Славия".

Така е, но пролетта са само 10 кръга...

Ааа, това съм го пропуснал. (Мислех, че като миналия сезон ще има няколко кръга преди разделянето, които остават за след НГ.) Ама и при това положение пак може да се каже, че точно за мачовете с най-трудните отбори от горната 6-ца няма да са ангажирани с европейско участие.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 авг 2014 16:00

Udoji90 написа:Ама и при това положение пак може да се каже, че точно за мачовете с най-трудните отбори от горната 6-ца няма да са ангажирани с европейско участие.

Да, но можем само да се надяваме, че есента ще понатрупаме добра преднина покрай участието им в ШЛ. Това обаче минава през задължителна победа на Армията в директния сблъсък...

Всъщност сега виждам, че съм се заблудил. 3 кръга от редовния сезон ще се играят пролетта.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 29 авг 2014 16:09

mistreated написа:
Udoji90 написа:Ама и при това положение пак може да се каже, че точно за мачовете с най-трудните отбори от горната 6-ца няма да са ангажирани с европейско участие.

Да, но можем само да се надяваме, че есента ще понатрупаме добра преднина покрай участието им в ШЛ. Това обаче минава през задължителна победа на Армията в директния сблъсък...

Всъщност сега виждам, че съм се заблудил. 3 кръга от редовния сезон ще се играят пролетта.

Значи като миналата година е това с кръговете. Ами, дано направим преднина, но трябва да е доста стабилна, за да се надяваме. Според мен имаме прекалено много други грижи в момента...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 авг 2014 16:13

Udoji90 написа:
mistreated написа:

Значи като миналата година е това с кръговете. Ами, дано направим преднина, но трябва да е доста стабилна, за да се надяваме. Според мен имаме прекалено много други грижи в момента...

Грижите са за шефовете. Играчите са длъжни да играят, колкото им позволяват силите. От там нататък, каквото дойде.

Върни се в “ЦСКА”