Кашчей написа:bobonikolov написа:Кашчей написа:Red_Neck написа:Кашчей написа:Я ни припомни кога играч на сините е размахвал подобно нещо на пистата на стадиона?
Те са вечно втори, ...от тях не очаквай новаторство
Намести си оптиката и хвърли един поглед на снимката на Каранга с Оя, па ми кажи ....... де са нежните зрители и кого точно е обидил Каранга 15 минути след мача?
Вие сте наистина уникални!
Чорбаджийски удря с юмрук два пъти в главата съперник, обаче бил провокиран и е невинен. Каранга вкарва гол с ръка в Русе, удря играч на Пирин, разкарва топката след съдийски сигнал, спира голов удар с ръка пред голлинията, размятва надуваем уй, с вързано шалче на съперника, Чорбаджийски използва приоми от свободната борба срещу нападател на Морето в наказателното ви поле, обаче те са чисти, като сълза и не заслужават никакво наказание. В същото време ревете, като хималайски мечки за нарушения срещу вас-е, или няма да ревете, или ще приемете, че не сте чисти и наказанията са не само заслужени, но и закъснели. Суарес, за едно ухапано ухо, в Англия отнесе 12 мача. Какво ли щеше да е наказанието на Чорбаджийски там, за ударите в главата на Шопов, а на Каранга за уя? Намерили сте двор без кучета и се разпасахте до безобразие-то не бяха крадене на емблема, незаконно нанасяне на чужд стадион, постоянен рев от съдии, БФС и марсианците, защита на простотията на самозабравили се футболисти. Това ли са ви "армейските ценности"?!
A Чорбаджийски отнесе ли наказание? Да нали? Наказаха ли Каранга в момента? Да нали? Въпросът е защо другите не ги наказват? В едно мнение преди ти споделих мнението си за теб нищо, че е изтрито! Нали си враг на двойните стандарти? Що не кажеш нещо за подминатите нарушения на Моци а? А за ръчичката на доктор Яблонски нещо? Нищо няма да кажеш, защото си на хранилка при Домуса за това! Знаеш само да плюеш срещу ЦСКА!
Ти нали си юрист: може ли, ако някой не е наказан за престъпление да бъде извинение, че и ти си го извършил и също не трябва да бъдеш наказан? Само не ми излизай с практика от САЩ, за поправките и за прецедентите!
Тук не разглеждаме нещата от гледна точка на закона! Разглеждаме ги от гледна точка на справедливостта! Същите, които пускат жалби срещу Каранга правят абсолютно същите нарушения! Ей това ме дразни, а не дали Каранга е наказан или не! Разбираш ли? Дразни ме факта, че удобно се пропускат случаи в единия лагер, а се натяква случай в другия! Дразни ме, че ядрото в техния сектор са дилърчета и наркомани, вдигащи сфастики, картини на вагини и фалоси и тн. и после реват, когато някой друг прави същото и се изкарват света вода ненапита! И пак не отговори на въпросите ми! Дразниш ме и ти, че се пишеш радетел на законноста и морала, а включваш латерната само в случаи, като този на Каранга. През останалото време мълчиш!