Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pafkata
Контакти:

Re: Пътят към титлата !

Мнениеот pafkata » 27 авг 2014 22:46

Ще бъде трудно, особено, ако искат да направят Лудогорец пак шампиони. Трябва и да ги бием най-после. Вярвам, че може да сме шампиони. САМО ЦСКА !

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 27 авг 2014 22:46

шивача написа:Дай Боже накрая да ликуваме :)

Дай Боже ама надали.
Лудогорец могат да изостават и с 10 точки на полусезона и пак да са шампиони без абсолютно никакъв проблем, вашите шансове са НУЛА,запишете си го някъде и стига с тея розови блянове...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
blague
Контакти:

Мнениеот blague » 27 авг 2014 22:48

По вероятно е Ливърпул да станат шампион на Англия, от колкото ЦСКА на България.

Още 2 победи най-много и пак ще се почне, не ни дават пари, ала бала а у ...
Ще разкарат някого от основния състав и ще кацат от ръководството, че тази година е НУЛЕВА ....

Дано не съм лош пророк !

Потребителски аватар
pafkata
Контакти:

Мнениеот pafkata » 27 авг 2014 22:48

Цецо Чука написа:
шивача написа:Дай Боже накрая да ликуваме :)

Дай Боже ама надали.
Лудогорец могат да изостават и с 10 точки на полусезона и пак да са шампиони без абсолютно никакъв проблем, вашите шансове са НУЛА,запишете си го някъде и стига с тея розови блянове...

Ако нашите са 0, вашите са -2 ;) ЦСКА е единственият реален конкурент на Лудогорец в момента.

Потребителски аватар
pafkata
Контакти:

Мнениеот pafkata » 27 авг 2014 22:50

blague написа:По вероятно е Ливърпул да станат шампион на Англия, от колкото ЦСКА на България.

Още 2 победи най-много и пак ще се почне, не ни дават пари, ала бала а у ...
Ще разкарат някого от основния състав и ще кацат от ръководството, че тази година е НУЛЕВА ....

Дано не съм лош пророк !

Айде стига с тоя песимизъм.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 27 авг 2014 22:51

pafkata написа:Ако нашите са 0, вашите са -2

Точно затова в нашия форум няма тема: Пътят към титлата-разказ кандидат за наградите Хюго и Небюла ако се сещаш,само вие сънувате някви фантасмагории..

Get real дейба...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 27 авг 2014 22:52

pafkata написа:
plamenst7 написа:А сигурно ли е, че изобщо ще завършите първенството? Лупи май се е разпрострял доста на широко и нещата много ми напомнят за предния му престой.

Гледайте вие да го завършите, макар че е време да ви разпуснат жалкото подобие на отбор.

Ние си го гледаме и не отричаме проблемите които имаме, но нали уж тук темата е за някакъв път към титлата. Иначе вашето закриване закъснява вече с 25 години, ама по-добре късно, отколкото никога.

Демба Ба
Контакти:

Мнениеот Демба Ба » 27 авг 2014 22:53

Ох милите те, не могат да се нарадват че за един-два кръга били на първо място , снимат класирането за спомен, постват го по всички форуми, ох на батя сладурите те ма Божкеееейй :lol: Миналата година след шестия кръг лидер беше Любимец, а преди две години- Черно море :mrgreen: А иначе след месец Бате Бойко се връща на власт, и шампион ще бъде ГРАНДЕ ЛЕВСКИ! А като знам Боце колко е нарцистичен и злопаметен, със сигурност помни как червената агитка шестваше по улиците на София миналото лято и крещеше "Бойко-курво!" ...ЦСКА титла няма да види още дълго време момчета-вървите по стъпките на червените ви събратя от Ливърпул , приемете го и се примирявайте ;)

Потребителски аватар
pafkata
Контакти:

Мнениеот pafkata » 27 авг 2014 22:55

Демба Ба написа:Ох милите те, не могат да се нарадват че за един-два кръга били на първо място , снимат класирането за спомен, постват го по всички форуми, ох на батя сладурите те ма Божкеееейй :lol: Миналата година след шестия кръг лидер беше Любимец, а преди две години- Черно море :mrgreen: А иначе след месец Бате Бойко се връща на власт, и шампион ще бъде ГРАНДЕ ЛЕВСКИ! А като знам Боце колко е нарцистичен и злопаметен, със сигурност помни как червената агитка шестваше по улиците на София миналото лято и крещеше "Бойко-курво!" ...ЦСКА титла няма да види още дълго време момчета-вървите по стъпките на червените ви събратя от Ливърпул , приемете го и се примирявайте ;)

Така е, идват Бойко и ДПС и ще дадат титлата на турски отбор - дали Левски, дали Лудогорец, вече не знам :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 27 авг 2014 23:12

Вземете я титлата, ако можете и ако това ще ви помогне с нещо, НО: Не помня откога не съм се чувствал толкова отвратен и НЕобнадежден за нацията ни след днешната идиотия, която вършат феновете ви на националния стадион :!:
Не знам дали в друга държава е възможно, но това хора от една държава да си викат "турци" и да подкрепят чуждия отбор и то върло, ...........? Просто е трагедия :!:
Стяуа били "армейци" и тем подобни глупости?! ............
Още едно доказателство, че от нас българите нищо не става и че именно ние сме си виновни до голяма степен за дереджето, в което сме от 25 години :idea:

Върни се в “ЦСКА”