Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 08 мар 2018 23:54

baraba написа:Слаб мач днес !
Дали заради умора или подценяване ... не знам, но

Усетила се е явно липсата на най-добрия ви играч - Георги Кабаков ....... :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 09 мар 2018 00:43

1982 написа:
baraba написа:Слаб мач днес !
Дали заради умора или подценяване ... не знам, но

Усетила се е явно липсата на най-добрия ви играч - Георги Кабаков ....... :lol: :lol:

За толкова много мислене само това ли успя да измъдриш :shock: Слаб, силен, каквото такова и за твой ужас ЦСКА си взе трите точки, а това е важното на този етап !!! Влезем ли с тази разлика в плейофната фаза имаме реалния шанс да се преборим с любимците ти ... :mrgreen: Колкото до играта ни не се притеснявам за сега, същите тези есента мачкаха наред, така че .... ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 09 мар 2018 00:59

[center]Според мен бай Стамен няма да изкара до кр.на сезона, вече го покри на няколко пъти късмета, тактическата му система е пълно безумие. 4-5-1 играят Спал, Беневенто, Стоук Сити, Хамилтън Академикъл и т.н Предвид мачовете които предстоят и продължаващият му инат или неможене да промени играта ,съм голям песимист. Оправданията от типа на :"Нямаме самочувствие " звучат меко казано смехотворно [/center]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 09 мар 2018 01:20

Винаги съществува и подобна вероятност, в България сме се нагледали на подобни смени ! Въпроса е, че поне за сега Белчев все още е в играта и поддържа интригата, отбора има своите шансове и да се смени точно в този момент за мен е безумие !!! Вярвам, че ръководството досега реагира адекватно на обстоятелствата и няма да се подведе по инертната маса фенове пишеща по Фейса за смяна на Белчев :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 09 мар 2018 06:48

baraba написа:Винаги съществува и подобна вероятност, в България сме се нагледали на подобни смени ! Въпроса е, че поне за сега Белчев все още е в играта и поддържа интригата, отбора има своите шансове и да се смени точно в този момент за мен е безумие !!! Вярвам, че ръководството досега реагира адекватно на обстоятелствата и няма да се подведе по инертната маса фенове пишеща по Фейса за смяна на Белчев :mrgreen:

Ако трябва да сме реалисти и през есента отборът не беше на висота, въпреки поредицата от победи над фаворити. Схемата ни в атака е прекалено елементарна, лесна за разгадаване и неутрализиране. Все пак в лицето на Кулма, Меркадо и най-вече на Недялков имахме по-добри изпълнители по лявото крило, в дясно Десподов беше във форма, Родригес раздаваше точни пасове, защитата бе по-стабилна. В момента сме разграден двор, печелим единствено заради уменията на Каранга, ясно е, че ако продължаваме в същия дух нищо добро не ни очаква.
С така играещ отбор нямаме шанс да се доберем до групите в ЛЕ.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 мар 2018 08:17

Mitata написа:
baraba написа:Винаги съществува и подобна вероятност, в България сме се нагледали на подобни смени ! Въпроса е, че поне за сега Белчев все още е в играта и поддържа интригата, отбора има своите шансове и да се смени точно в този момент за мен е безумие !!! Вярвам, че ръководството досега реагира адекватно на обстоятелствата и няма да се подведе по инертната маса фенове пишеща по Фейса за смяна на Белчев :mrgreen:

Ако трябва да сме реалисти и през есента отборът не беше на висота, въпреки поредицата от победи над фаворити. Схемата ни в атака е прекалено елементарна, лесна за разгадаване и неутрализиране. Все пак в лицето на Кулма, Меркадо и най-вече на Недялков имахме по-добри изпълнители по лявото крило, в дясно Десподов беше във форма, Родригес раздаваше точни пасове, защитата бе по-стабилна. В момента сме разграден двор, печелим единствено заради уменията на Каранга, ясно е, че ако продължаваме в същия дух нищо добро не ни очаква.
С така играещ отбор нямаме шанс да се доберем до групите в ЛЕ.

Като гледам с каква лекота коментираш кой няма да стане шампион,кой няма да играе в групите на ШЛ и ЛЕ съм сигурен че печелиш луди пари от залагания.С тези задълбочени познания върxу футболната игра си готов за треньор поне във Втора лига.Виждам че обичаш ЦСКА.но разсъжденията ти ми идват малко вповече,ако не съм прав извинявай.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 09 мар 2018 08:23

Освен трите точки другото положително от този мач е, че се опазихме от картони, но гостуването ни на Пирин няма да мине безоблачно. Каранга вчера пак ръкомахаше за глупости.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 мар 2018 09:31

Белчев няма да изкара сезона, според мене :roll: За мен не е допустимо да се играе с една и съща схема и тактика срещу Лудогорец и Левски, и срещу Верея и Етър :roll: Щом на "Армията" не играеме с двама нападатели, за какво иде реч :?: С тая игра дори мача срещу ония може да го объркаме ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 09 мар 2018 09:38

Ами ръкомаха защото той за разлика от някои други се влага в играта и се бореше цял мач.Кирчо пет -шест пъти се понапъна и до там.Лявото крило не работеше.Тиаго и той нещо хич го нямаше.Малинката пърпореше ,ама с коефицент на полезно действие под половината. Някои разбирачи пишат,че Белчев нищо не предприемал и ни били разкрили.
Аз пък ще ви кажа ,четочно смените в този мач бяха много точни и ни измъкнаха.Смени точните хора и то навреме.Не е случайно ,че точно Бланко и Eнрике бяха свободни при гола.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 09 мар 2018 09:45

onegavon написа:Ами ръкомаха защото той за разлика от някои други се влага в играта и се бореше цял мач.Кирчо пет -шест пъти се понапъна и до там.Лявото крило не работеше.Тиаго и той нещо хич го нямаше.Малинката пърпореше ,ама с коефицент на полезно действие под половината. Някои разбирачи пишат,че Белчев нищо не предприемал и ни били разкрили.
Аз пък ще ви кажа ,четочно смените в този мач бяха много точни и ни измъкнаха.Смени точните хора и то навреме.Не е случайно ,че точно Бланко и Eнрике бяха свободни при гола.

А не трябва да ръкомаха въпреки всичко, защото трябва да осъзнава, че отбора е силно зависим от него, а понатрупа доста картони. Темпераментен е, много се раздава, но трябва малко да поухлади страстите, защото навлизаме в заключителна фаза на шампионата а и за купата. В момента Каранга ни влачи на гърба си!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”