baraba написа:Слаб мач днес !
Дали заради умора или подценяване ... не знам, но
Усетила се е явно липсата на най-добрия ви играч - Георги Кабаков .......

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
baraba написа:Слаб мач днес !
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:baraba написа:Слаб мач днес !
Усетила се е явно липсата на най-добрия ви играч - Георги Кабаков .......![]()
baraba написа:Винаги съществува и подобна вероятност, в България сме се нагледали на подобни смени ! Въпроса е, че поне за сега Белчев все още е в играта и поддържа интригата, отбора има своите шансове и да се смени точно в този момент за мен е безумие !!! Вярвам, че ръководството досега реагира адекватно на обстоятелствата и няма да се подведе по инертната маса фенове пишеща по Фейса за смяна на Белчев
Mitata написа:baraba написа:Винаги съществува и подобна вероятност, в България сме се нагледали на подобни смени ! Въпроса е, че поне за сега Белчев все още е в играта и поддържа интригата, отбора има своите шансове и да се смени точно в този момент за мен е безумие !!! Вярвам, че ръководството досега реагира адекватно на обстоятелствата и няма да се подведе по инертната маса фенове пишеща по Фейса за смяна на Белчев
Ако трябва да сме реалисти и през есента отборът не беше на висота, въпреки поредицата от победи над фаворити. Схемата ни в атака е прекалено елементарна, лесна за разгадаване и неутрализиране. Все пак в лицето на Кулма, Меркадо и най-вече на Недялков имахме по-добри изпълнители по лявото крило, в дясно Десподов беше във форма, Родригес раздаваше точни пасове, защитата бе по-стабилна. В момента сме разграден двор, печелим единствено заради уменията на Каранга, ясно е, че ако продължаваме в същия дух нищо добро не ни очаква.
С така играещ отбор нямаме шанс да се доберем до групите в ЛЕ.
onegavon написа:Ами ръкомаха защото той за разлика от някои други се влага в играта и се бореше цял мач.Кирчо пет -шест пъти се понапъна и до там.Лявото крило не работеше.Тиаго и той нещо хич го нямаше.Малинката пърпореше ,ама с коефицент на полезно действие под половината. Някои разбирачи пишат,че Белчев нищо не предприемал и ни били разкрили.
Аз пък ще ви кажа ,четочно смените в този мач бяха много точни и ни измъкнаха.Смени точните хора и то навреме.Не е случайно ,че точно Бланко и Eнрике бяха свободни при гола.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта