Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот baraba » 08 мар 2018 10:54

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZrbQ5foxaZw[/youtube]
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 08 мар 2018 15:42

Слаба Магия днес .... ония сигурно са заети да пишат трета декларация за седмицата ;)

Айде днес Китанката малко да разтропа. Може и Стойчо на бека, че Манолев се справя с променлив успех и трябва малко да почине.
Дюлгера двойка ЦЗ с Барт, Тиаго зад нападателя и всичко е точно.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 мар 2018 21:16

[offtopic]Такъв спокоен форум на ЦСКА рядко съм виждал,Енрике развали вечерта на много хора,сега трябва да ги чакаме като се омагьосат да почнат да акат.[/offtopic]
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 мар 2018 22:06

peliforewer написа:[offtopic]Такъв спокоен форум на ЦСКА рядко съм виждал,Енрике развали вечерта на много хора,сега трябва да ги чакаме като се омагьосат да почнат да акат.[/offtopic]

Пелинате, ти май не усещаш коя дата е днес и си мислиш, че най-важното е мачът ви с Етър, който, ако не го бяхте взели, щеше да е най-голямата ви издънка за този сезон, а много народ си има и други занимавки.

" Der Walzer Der Liebe ist Zertlich Wie Du" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 мар 2018 22:45

Слаб мач днес !
Дали заради умора или подценяване ... не знам, но ако Етърци не целеха Черни в гърдите можеше и да загубим мача, като нищо :idea: Барт въобще не замести Чорбата подобаващо , Стойчо много добро включване, Джеферсон не блестеше но си свърши работата общо взето, ясно е че му трябва време за адаптация. Джеси показа, че е много класен, но и на него му трябва време за адаптация с отбора ! Тиаго слабо , Бодура първото май още изтрезняваше, но второто се събуди :mrgreen: Деспода пропиля две златни възможности и мисля, че беше малко пренапрегнат . Лое и Малинов под нивото си особено Малинката , не знам имаше ли точен пас ... Тиаго също :o Съдийчето опита лекичко да ни реже , ама ние си знаем ... :mrgreen:
В крайна сметка най хубавото е , че взехме трите точки и нямаше картони :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 мар 2018 22:49

baraba написа:Слаб мач днес !
Дали заради умора или подценяване ... не знам, но ако Етърци не целеха Черни в гърдите можеше и да загубим мача, като нищо :idea: Барт въобще не замести Чорбата подобаващо , Стойчо много добро включване, Джеферсон не блестеше но си свърши работата общо взето, ясно е че му трябва време за адаптация. Джеси показа, че е много класен, но и на него му трябва време за адаптация с отбора ! Тиаго слабо , Бодура първото май още изтрезняваше, но второто се събуди :mrgreen: Деспода пропиля две златни възможности и мисля, че беше малко пренапрегнат . Лое и Малинов под нивото си особено Малинката , не знам имаше ли точен пас ... Тиаго също :o Съдийчето опита лекичко да ни реже , ама ние си знаем ... :mrgreen:

Ти луд ли си за Бодура е.Той беше по едно време крило,плеймейкър... :lol: Просто никой не искаше да гради играта.Тия нашите не знам кво им беше станало днес.Стояха като колчета на едно място.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 мар 2018 23:06

delqnski47 написа:
baraba написа:Слаб мач днес !

Ти луд ли си за Бодура е.Той беше по едно време крило,плеймейкър... :lol: Просто никой не искаше да гради играта.Тия нашите не знам кво им беше станало днес.Стояха като колчета на едно място.

В центъра сме трагични,очаквах като се включи Малинов да се оправят нещата но явно не е във форма ,дано Пинто влезе във форма и нещата се оправят защото опитите с връщането на Тиаго назад се оказаха пълен провал,вместо да имаме човек зад Каранга с асистенции и голове днес видяхме един неорентиран Тиаго който изигра най-слабия си мач в ЦСКА.Дано и времето се оправи защото на терени като този в Русе и днешния на Армията е проблем да пазиш равновесие камо ли да играеш футбол.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 08 мар 2018 23:31

Red_Neck написа:
Лошото е, че станахме доста предвидими в нападение. Противниците започнаха добре да затварят зоните на двата фланга и почваме едно безконечно въртене на топката без особен смисъл.
Бай Стамен ще трябва да излезе малко от комфортната зона на 4-2-3-1 и да опита нещо по-различно. Имаме достатъчно футболисти с качества за експерименти.
Срещу Етър и Пирин ми се ще да видя едно 4-4-2 с Бланко и Каранга или 4-3-3.

Трудно, много трудно СБ може да промени виждането си за играта на ЦСКА, свеждащо се до безкрайни пасове в широчина завършващи с обичайните центрирания към зорко охранявания Каранга. А и все по-невъзможно му е да мотивира футболистите за даден мач. Засега е в играта заради дългата серия без загуби, постигната не без голяма доза късмет. Но ако ръководството смята да гради силен, европейски ЦСКА, със СБ начело няма да стане. Според мен сега е моментът за смяна, защото така или иначе титлата няма да вземем, а с тази игра все повече се отдалечаваме и от КБ.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 мар 2018 23:43

Mitata написа:
Red_Neck написа:
Лошото е, че станахме доста предвидими в нападение. Противниците започнаха добре да затварят зоните на двата фланга и почваме едно безконечно въртене на топката без особен смисъл.
Бай Стамен ще трябва да излезе малко от комфортната зона на 4-2-3-1 и да опита нещо по-различно. Имаме достатъчно футболисти с качества за експерименти.
Срещу Етър и Пирин ми се ще да видя едно 4-4-2 с Бланко и Каранга или 4-3-3.

Трудно, много трудно СБ може да промени виждането си за играта на ЦСКА, свеждащо се до безкрайни пасове в широчина завършващи с обичайните центрирания към зорко охранявания Каранга. А и все по-невъзможно му е да мотивира футболистите за даден мач. Засега е в играта заради дългата серия без загуби, постигната не без голяма доза късмет. Но ако ръководството смята да гради силен, европейски ЦСКА, със СБ начело няма да стане. Според мен сега е моментът за смяна, защото така или иначе титлата няма да вземем, а с тази игра все повече се отдалечаваме и от КБ.

Смяна на Белчев сега в този момент е пълно безумие :idea: Относно идеите , също не съм съгласен !!! Идеите се реализират от футболистите и когато те играят под нивото си, няма как и да ти се реализират идеите ;) Днес след като поведохме видях опити и за двойно и за петички , видях и няколко опита за пробив през центъра на защитата на Етър , но напрежението в/у играчите ни е огромно и явно се отразява на играта !!! Идеи има , положения създаваме , лошото е че играчите ни май се пазят и им липсва агресията позната ни от есента и в същото време правят непростими пропуски , само Деспода днеска пропиля две 100% възможности !!!
Изображение

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 08 мар 2018 23:52

baraba написа:Смяна на Белчев сега в този момент е пълно безумие :idea: Относно идеите , също не съм съгласен !!! Идеите се реализират от футболистите и когато те играят под нивото си, няма как и да ти се реализират идеите ;) Днес след като поведохме видях опити и за двойно и за петички , видях и няколко опита за пробив през центъра на защитата на Етър , но напрежението в/у играчите ни е огромно и явно се отразява на играта !!! Идеи има , положения създаваме , лошото е че играчите ни май се пазят и им липсва агресията позната ни от есента и в същото време правят непростими пропуски , само Деспода днеска пропиля две 100% възможности !!!

Една смяна в настоящия момент не е безумие, защото тъй или иначе шампиони няма да станем, прекалено зле е отборът, играем статично, безидейно, бавно, ЦСКА изцяло зависи от Каранга. Да се чака лятото е губене на време. В крайна сметка собственикът решава, ако бях на негово място бих сменил треньора, сега.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “ЦСКА”