Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZrbQ5foxaZw[/youtube]

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Слаба Магия днес .... ония сигурно са заети да пишат трета декларация за седмицата 
Айде днес Китанката малко да разтропа. Може и Стойчо на бека, че Манолев се справя с променлив успех и трябва малко да почине.
Дюлгера двойка ЦЗ с Барт, Тиаго зад нападателя и всичко е точно.
Айде днес Китанката малко да разтропа. Може и Стойчо на бека, че Манолев се справя с променлив успех и трябва малко да почине.
Дюлгера двойка ЦЗ с Барт, Тиаго зад нападателя и всичко е точно.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
-
peliforewer
- Контакти:
[offtopic]Такъв спокоен форум на ЦСКА рядко съм виждал,Енрике развали вечерта на много хора,сега трябва да ги чакаме като се омагьосат да почнат да акат.[/offtopic]
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
peliforewer написа:[offtopic]Такъв спокоен форум на ЦСКА рядко съм виждал,Енрике развали вечерта на много хора,сега трябва да ги чакаме като се омагьосат да почнат да акат.[/offtopic]
Пелинате, ти май не усещаш коя дата е днес и си мислиш, че най-важното е мачът ви с Етър, който, ако не го бяхте взели, щеше да е най-голямата ви издънка за този сезон, а много народ си има и други занимавки.
" Der Walzer Der Liebe ist Zertlich Wie Du"
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Слаб мач днес !
Дали заради умора или подценяване ... не знам, но ако Етърци не целеха Черни в гърдите можеше и да загубим мача, като нищо
Барт въобще не замести Чорбата подобаващо , Стойчо много добро включване, Джеферсон не блестеше но си свърши работата общо взето, ясно е че му трябва време за адаптация. Джеси показа, че е много класен, но и на него му трябва време за адаптация с отбора ! Тиаго слабо , Бодура първото май още изтрезняваше, но второто се събуди
Деспода пропиля две златни възможности и мисля, че беше малко пренапрегнат . Лое и Малинов под нивото си особено Малинката , не знам имаше ли точен пас ... Тиаго също
Съдийчето опита лекичко да ни реже , ама ние си знаем ...
В крайна сметка най хубавото е , че взехме трите точки и нямаше картони
Дали заради умора или подценяване ... не знам, но ако Етърци не целеха Черни в гърдите можеше и да загубим мача, като нищо

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
- delqnski47
- Контакти:
baraba написа:Слаб мач днес !
Дали заради умора или подценяване ... не знам, но ако Етърци не целеха Черни в гърдите можеше и да загубим мача, като нищоБарт въобще не замести Чорбата подобаващо , Стойчо много добро включване, Джеферсон не блестеше но си свърши работата общо взето, ясно е че му трябва време за адаптация. Джеси показа, че е много класен, но и на него му трябва време за адаптация с отбора ! Тиаго слабо , Бодура първото май още изтрезняваше, но второто се събуди
Деспода пропиля две златни възможности и мисля, че беше малко пренапрегнат . Лое и Малинов под нивото си особено Малинката , не знам имаше ли точен пас ... Тиаго също
![]()
Ти луд ли си за Бодура е.Той беше по едно време крило,плеймейкър...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
peliforewer
- Контакти:
delqnski47 написа:baraba написа:Слаб мач днес !
Дали заради умора или подценяване ... не знам, но ако Етърци не целеха Черни в гърдите можеше и да загубим мача, като нищоБарт въобще не замести Чорбата подобаващо , Стойчо много добро включване, Джеферсон не блестеше но си свърши работата общо взето, ясно е че му трябва време за адаптация. Джеси показа, че е много класен, но и на него му трябва време за адаптация с отбора ! Тиаго слабо , Бодура първото май още изтрезняваше, но второто се събуди
![]()
Ти луд ли си за Бодура е.Той беше по едно време крило,плеймейкър...Просто никой не искаше да гради играта.Тия нашите не знам кво им беше станало днес.Стояха като колчета на едно място.
В центъра сме трагични,очаквах като се включи Малинов да се оправят нещата но явно не е във форма ,дано Пинто влезе във форма и нещата се оправят защото опитите с връщането на Тиаго назад се оказаха пълен провал,вместо да имаме човек зад Каранга с асистенции и голове днес видяхме един неорентиран Тиаго който изигра най-слабия си мач в ЦСКА.Дано и времето се оправи защото на терени като този в Русе и днешния на Армията е проблем да пазиш равновесие камо ли да играеш футбол.
W84me ( Блатер) ..
Red_Neck написа:
Лошото е, че станахме доста предвидими в нападение. Противниците започнаха добре да затварят зоните на двата фланга и почваме едно безконечно въртене на топката без особен смисъл.
Бай Стамен ще трябва да излезе малко от комфортната зона на 4-2-3-1 и да опита нещо по-различно. Имаме достатъчно футболисти с качества за експерименти.
Срещу Етър и Пирин ми се ще да видя едно 4-4-2 с Бланко и Каранга или 4-3-3.
Трудно, много трудно СБ може да промени виждането си за играта на ЦСКА, свеждащо се до безкрайни пасове в широчина завършващи с обичайните центрирания към зорко охранявания Каранга. А и все по-невъзможно му е да мотивира футболистите за даден мач. Засега е в играта заради дългата серия без загуби, постигната не без голяма доза късмет. Но ако ръководството смята да гради силен, европейски ЦСКА, със СБ начело няма да стане. Според мен сега е моментът за смяна, защото така или иначе титлата няма да вземем, а с тази игра все повече се отдалечаваме и от КБ.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Mitata написа:Red_Neck написа:
Лошото е, че станахме доста предвидими в нападение. Противниците започнаха добре да затварят зоните на двата фланга и почваме едно безконечно въртене на топката без особен смисъл.
Бай Стамен ще трябва да излезе малко от комфортната зона на 4-2-3-1 и да опита нещо по-различно. Имаме достатъчно футболисти с качества за експерименти.
Срещу Етър и Пирин ми се ще да видя едно 4-4-2 с Бланко и Каранга или 4-3-3.
Трудно, много трудно СБ може да промени виждането си за играта на ЦСКА, свеждащо се до безкрайни пасове в широчина завършващи с обичайните центрирания към зорко охранявания Каранга. А и все по-невъзможно му е да мотивира футболистите за даден мач. Засега е в играта заради дългата серия без загуби, постигната не без голяма доза късмет. Но ако ръководството смята да гради силен, европейски ЦСКА, със СБ начело няма да стане. Според мен сега е моментът за смяна, защото така или иначе титлата няма да вземем, а с тази игра все повече се отдалечаваме и от КБ.
Смяна на Белчев сега в този момент е пълно безумие

baraba написа:Смяна на Белчев сега в този момент е пълно безумиеОтносно идеите , също не съм съгласен !!! Идеите се реализират от футболистите и когато те играят под нивото си, няма как и да ти се реализират идеите
Днес след като поведохме видях опити и за двойно и за петички , видях и няколко опита за пробив през центъра на защитата на Етър , но напрежението в/у играчите ни е огромно и явно се отразява на играта !!! Идеи има , положения създаваме , лошото е че играчите ни май се пазят и им липсва агресията позната ни от есента и в същото време правят непростими пропуски , само Деспода днеска пропиля две 100% възможности !!!
Една смяна в настоящия момент не е безумие, защото тъй или иначе шампиони няма да станем, прекалено зле е отборът, играем статично, безидейно, бавно, ЦСКА изцяло зависи от Каранга. Да се чака лятото е губене на време. В крайна сметка собственикът решава, ако бях на негово място бих сменил треньора, сега.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,