Sstefanov написа:baraba написа:1982 написа:CaptainBertorelli написа:1982 написа:CaptainBertorelli написа: При по-малко от 5 метра и такъв шут, има ли умисъл и фаул?
При широко разперена ръка, няма абсолютно никакво значение дали има умисъл. Това по всички правила се свири фаул в нападение. Ако има умисъл, се дава жълт картон. Ако няма, просто се маркира нарушението и толкоз.
Ръката е разперена, но го удря в рамото. Хубаво де. Трябваше да отменят гола. Щеше да е петия или шестия неправилно ни отменен гол за това първенство.
Рамото му е много далеч от топката, баш си е ръка, от камерата зад вратата се вижда идеално.
На 5 км поне е рамото от топката, ама само в твоите очи замъглени от злоба

Също така, ръката която си посочил е дясната на играче а не лявата, в която се удря топката, ти или си адски плосък, или си мега сляп.
Когато на някой горния етаж е празен, никой не може да му помогне

Никъде не съм писал, че ръката е лява или дясна, посочена е за да се видин нивото на което се намира, че е доста по ниско от нивото на топката и близо до тялото , а според Бекалката и двете били широко разперени !!! Посочил съм топката, която е хваната в истинския момент на удара и че е в рамото, а не на 5 м от играча, което показва кадъра на Бекалката !!! Не е зле първо да се помисли и после да се осмисли това което виждаш, а не да реагираш първосигнално подтикван от злоба

PS На кадъра ясно се вижда и положението на съдията зад вратата ! От там и посмъртно няма как да види има или няма ръка ! Единствените според този кадър с идеален изглед към ситуацията са Ковачев и Шопов !!! Интересното е, че и двамата в интервютата след мача отрекоха да са видели игра с ръка и смятат, че гола си е редовен !!! За мен, това което виждат очите ми и подкрепено от мнението на преките участници в ситуацията е напълно достатъчно за да считам гола за редовен !!! Всички останали хейтърчета да си се оправят ...

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ,
ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!