CaptainBertorelli написа:Кашчей написа:CaptainBertorelli написа:Кашчей написа:CaptainBertorelli написа:При този "стоп-кадър", топката все още лети към Каранга. Как разбрахте, къде го удря? То бива омраза... и
При това положение на Каранга спрямо Миланов и топката..айде да не говорим за рикошет, а?!?
Топката при този "стоп-кадър", е поне на 10 метра от Каранга. Айде да не говорим, наистина?!?
Каранга явно е супер гений, който успява да се извърти и с ляво рамо да промени траекторията, правейки завой на топката покрай защитника ни. И всичко това за около секунда. Странно защо, при задължение на телевизията да има камера зад вратата и на противоположната страна, и да дава спорните положения от няколко камери, всички са от едно и също място. Не видях една камера, която да е снимала откъм "Слънчев бряг" (така се нарича секторът, който се вижда на видеото).
Мен ли ме питаш, защо на стадиона в Русе нямало камера от 'Слънчев бряг"?
Мне, аз съм сигурен, че е имало, иначе телевизията трябва да бъде санкционирана. Просто не се дава нищо от тези камери, а те трябва да са две-по една покрай линията на засадата на двете врати..или на аута.