1982 написа:baraba написа:1982 написа:Дори тези в студиото казват категорично, че голът е с ръка, какво да ти обяснявам повече на теб. Ти си ...... хайде, ще го спестя.
Ама как няма да го кажат бе, нали точно от тях тръгна мантрата за играта с ръка и то при положение, че от нито едно тяхно повторение (
дори и стоп кадър не си направиха труда да дадат или поне на забавен каданс) не се видя игра с ръка
Толкова си и гледал, за пореден път се убеждавам, че пишеш простотиите си само наизуст ...... точно от видеото, което съм дал, има стоп-кадър, даден от тях и с коментар.
И точно този стоп кадър само фантазията ти вижда игра с ръка при положение , че очевАдно , как и топката и Каранга все още се движат, както и ръката на Каранга и само с хвърляне на боб можеш да ми кажеш дали в момента на контакта ръката е била ударен от топката или не

Поне аз не видях забавен каданс при повторенията, с който до някъде можеше да убедят в своето твърдение, допускам, че на забавен каданс се вижда доста по различна ситуация и за това не го пуснаха , а само в реално време и подобни идиотски стоп кадри за разлика от показания от нас стоп кадър показващ недвусмислено че топката контактува в рамото, а от там нататък ако щеш ти си твърди че ръката на Каранга е била навряна в четирибуквието на Викторчо ... все тая

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ,
ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!