VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: VIII кръг: Черно Море (Варна) - ЦСКА

Мнениеот Teo » 14 сеп 2014 19:08

ShooterMan написа:Аааааа пълнеж пълнеж, ама трепем такива измислени кандидат-шампОани като вас или актуални такива - Лудогорец, Левски, Литекс....впрочем - вие кога ще вземете точка от Лудогорец? хахахахахахахаха, с вас само си оправят головата разлика и тръгват с +12 точки, но така е, като има ПЪЛНЕЖ в А група, точкодарители като ЦСКА Панчаревско знаме така е, как да бутнем Лудите от върха като те си знаят 12 точки от старта, не е като ида играят с Черно Море всеки кръг, дали тук или там няма значение, навсякъде сме ги били и точки взимаме редовно 8-)

ПС: Гонзо има уважението на всеки моряк! Доказа се като треньор тука, естествено в Подуяне е да се провали. Въпроса, че говориш за Гонзо от нищото, обаче ме кара да мисля, че доста пъти ти е бръкнал в дупето, дори и с Черно Море...2:1 и разбира се обрат, от 0:1 до 2:1. :arrow:

Чайки, вие като излезете от Варна и по-точно от кошарата наречена Тича ви се развяват гащите в гостуванията.. щото там се играе футбол, а не като Сашко Бореца от дясната страна да реже и вдига всичко у въздуха :idea: :lol: Вярвам, че няма да влезете в първата 6-та, щото трудно ще вземете точка навън.. аре у дома с антифутбол може!
Гонзалес се е доказал като треньор във Варна, стига бе... че той и сеЛекЦия не може да направи като хората... иска да надгражда, а сваля тухлите отгоре-надолу в момента.. :idea:
Като му бият шута от фк подуянска поляна ще си го приберете обратно, а ти ще го чакаш със загорка в ръка си лафите :idea: :lol: :lol: :lol: :lol:

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 14 сеп 2014 19:11

samocska1 написа:Е колко отбора са успяли да спечеля на тая картофена нива сигурно се броят на пръстите на едната ръка на стругар,вашите шефчета много добре знаят това и не дават пари за подобряване на терена,щото ако се играеше футбол отдавна да сте изпаднали.

А ако живеехме в нормална държава вие отдавна да сте в А окръжна като Рейнджърс нагляри

Потребителски аватар
samocska1
Контакти:

Мнениеот samocska1 » 14 сеп 2014 19:13

На своя стадиона бяха гости и са играли срещу отбор без публика поне си забавен. :lol:
Като играе ЦСКА нали се сещаш че няма град или село в България където поне един фен не тръпне за победа на великия армейски тим.И защо не моментираш мача във вашия форум няма с кой или само с двама не е интересно.

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 14 сеп 2014 19:18

samocska1 написа:На своя стадиона бяха гости и са играли срещу отбор без публика поне си забавен. :lol:
Като играе ЦСКА нали се сещаш че няма град или село в България където поне един фен не тръпне за победа на великия армейски тим.И защо не моментираш мача във вашия форум няма с кой или само с двама не е интересно.

Гости сме били хаха забавен 3500 моряци и 2000 червени от села и палабки. Големи гости ще да сме. Хаха и къде са тея от дългопол, защо на кочинката ви едвам се събурате 4000 човека на мач с Литекс и Ботев и по 6,7 хиляди с Лудогорец???? Защо сумати пъти не можете вашия сектор да си напълните на дррбито. Остана като сте първи в класирането фенклуба ви Толбухин бойс да не дойдат да видят Цесекатууу. Ами я да видим вм А окръжна колко ще дте?
Последна промяна от Мляко с ориз на 14 сеп 2014 19:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 14 сеп 2014 19:19

Stahlgewitter написа:Точно ти най-малко можеш да говориш,че европейския колос Осъм нямаше да го има на картата,ако не беше микренския.

Точно колоса Осъм ви го набутва за пореден път. :lol:
Нали се сещаш Мустака като ви остави,къде отивате. :mrgreen: Нещастник.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 сеп 2014 19:20

ShooterMan написа:Що не питаш Лудогорец как ни се развяват гащите там....рекордьори сме по точки спечелени на тяхната Арена, там, където действително се развяват едни гащи - ТРОЙЧОВИТЕ :mrgreen: . Сега сериозно - ние, като нямаме шанс за медали имаме една основна мисия - да убедим ВСЕКИ един отбор, че ИМА шанс да взема точки от ФК УКАЗ. Такива отбори като Марек и Аскуу, дето излизат напикани срещу вас трябва да се вадят от А група на секундата. Трябва да убедим ВСЕКИ, че ако от вас не вземе точки, то няма от кого другиго :idea:

101 мача, 13 победи за Черно море, 24 равенства, 64 победи за ЦСКА, г.р. 68:190

Shooter няма как да сте ни дразнител... а колкото до тия дето да ни скачат... все пак това е вашия мач да се докажете пред най-добрите, Славия ви трепе след седмица на Овча купел.. 3-4:0 :idea: :lol: :lol: :lol:

ПП 6 години без победа във Варна се дължи на безсмъртния коз ''Терена'' - лятно време сгурия на вълни, зимно/пролетно време кална локва.. :idea:

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 14 сеп 2014 19:22

Teo написа:
ShooterMan написа:Що не питаш Лудогорец как ни се развяват гащите там....рекордьори сме по точки спечелени на тяхната Арена, там, където действително се развяват едни гащи - ТРОЙЧОВИТЕ :mrgreen: . Сега сериозно - ние, като нямаме шанс за медали имаме една основна мисия - да убедим ВСЕКИ един отбор, че ИМА шанс да взема точки от ФК УКАЗ. Такива отбори като Марек и Аскуу, дето излизат напикани срещу вас трябва да се вадят от А група на секундата. Трябва да убедим ВСЕКИ, че ако от вас не вземе точки, то няма от кого другиго :idea:

Shooter няма как да сте ни дразнител... а колкото до тия дето да ни скачат... все пак това е вашия мач да се докажете пред най-добрите, Славия ви трепе след седмица на Овча купел.. 3-4:0 :idea: :lol: :lol: :lol:

ПП 6 години без победа във Варна се дължи на безсмъртния коз ''Терена'' - лятно време сгурия на вълни, зимно/пролетно време кална локва.. :idea:

Кат биете Лудогорец,тогава се обаждай. :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 14 сеп 2014 19:24

Teo написа:

Ахаха показвай статистика от годините когато имате 11 поредни "честни" титли от Добри Джуров. Лягай, че утре ще отървеш първия учебен ден :mrgreen:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 сеп 2014 19:25

Защото вашето чадо BRF питаше преди мача - къде е ShooterMan, защо не съм казал това-онова. Но аз не съм дрогирания парцал Георги Атанасов и не работя за Хюриет, нито съм част от кохортата наркомани пишещи за "успехите" ви. И вие знаете, и аз знам, че всяко нещо, което пиша за вашето отборче мога да го подкрепя с 1000 аргумента и да ви навра на кучето в г*за, както съм го правил преди, правя го и сега и мога да го направя когато и както си поискам. За мене вие сте една много ниска топка тука някакви неграмотници непознаващи собствената си история. Пример: терена терена, нивата....показах ви едно клипче от мача ви с Ливърпул 1982, вашата най-голяма гордост където терена е 20-30 пъти по-зле от Тича....и веднага се....посрахте е точната дума! След това никой не обели и дума за ТЕРЕНА :mrgreen: . Всички знаем, че съм в пъти по-интелигентен от вас и не съм решил - не съм ви сринал със земята (не, че не съм го правил). Скривайте се по мишите дупки сега и слушайте цвърченето на някой плъшок като Г.Атанасов, че почна ли да говоря аз знаем какво се случва, нали? СТАВАТЕ ЗА СМЯХ, при това ви вадя само ФАКТИ :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 сеп 2014 19:30

ShooterMan написа:Защото вашето чадо BRF питаше преди мача - къде е ShooterMan, защо не съм казал това-онова. Но аз не съм дрогирания парцал Георги Атанасов и не работя за Хюриет, нито съм част от кохортата наркомани пишещи за "успехите" ви. И вие знаете, и аз знам, че всяко нещо, което пиша за вашето отборче мога да го подкрепя с 1000 аргумента и да ви навра на кучето в г*за, както съм го правил преди, правя го и сега и мога да го направя когато и както си поискам. За мене вие сте една много ниска топка тука някакви неграмотници непознаващи собствената си история. Пример: терена терена, нивата....показах ви едно клипче от мача ви с Ливърпул 1982, вашата най-голяма гордост където терена е 20-30 пъти по-зле от Тича....и веднага се....посрахте е точната дума! След това никой не обели и дума за ТЕРЕНА :mrgreen: . Всички знаем, че съм в пъти по-интелигентен от вас и не съм решил - не съм ви сринал със земята (не, че не съм го правил). Скривайте се по мишите дупки сега и слушайте цвърченето на някой плъшок като Г.Атанасов, че почна ли да говоря аз знаем какво се случва, нали? СТАВАТЕ ЗА СМЯХ, при това ви вадя само ФАКТИ :mrgreen:

Ние Ливърпул сме го били и на "Анфийлд" където терена е прекрасен.Това са ФАКТИ!Та кой е наврян в кучи гъз не разбрах.Това мишките сте нагли ко_елета.Само знаете да църкате против ЦСКА!Миша му работа!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”