19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

daniel875
Контакти:

Re: 19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Мнениеот daniel875 » 20 дек 2013 17:15

rsk написа:Нали ви бихме бе, нали се класирахме. Не съм чул някой отбор да реве, че се е класирал. Вас щом ви топли това, че сте играли хубаво, ама сте отпаднали от "жалкия" Левски, проблемът си е лично ваш. Важното е не само, че го поехте, ами че го поехте остро. Белият тигър надви черната "пантера" и останахте с пръсти в уста и радостта колко добре сте играли :lol: И миличкия седморчо как плака след мача, толкова се трогнахме :cry: Ми на вас деца на коминтерна освен да ви пожелая приятно да се наслаждавате на хубавата си загуба, друго не мога да направя :lol:

Прекаляваш наистина :shock: Нищо кой знае какво не е станало. Ако "Левски" беше спечелил с футболни достойнства, смачкал съперника, разбирам да говориш така. Вчера беше основно късметът определящ. Не се знае дали в края на сезона палачинката няма да се обърне. По - трезво!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 20 дек 2013 17:19

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:foreverbluet и още нещо, понеже почнахте яко да ме нервите, че и некав критерии почваш да изтъкваш тука. Разбирам те че няма какво да кажеш повече. Но защо се оглеждаш в нашата игра бе бастун, не виждаш ли какво представлявате вие, не виждаш ли че три мача срещу нас вие нямате идея как да построите голова атака. Не виждаш ли че играта ви се състои от 100 метрови паса към Родригез, и той евентуално ако спечели топката да направи нещо с нея. Това ли те зарадва теб вчера, на това ли се кефиш кажи ми. Не виждаш ли дори и гръмката ви победа срещу литекс ритахте безцелно напред топката. Как не ви е срам да се гордеете от подобни победи, в които съперника ви ви мачка на ваш терен. И после идва некав такъв объркан тук и ми спори как нямало дузпа, или пък как имало ама па то и за нас имало така че сме били квит. Не сме квит бате, щото едните се опитват да играят, а другите си търсят после оправдания, кур за вас и за измисления ви отбор. Идват още три мача, мене нема какво да ме притесни в тях, вие му мислете, щото както се вижда победата с 3-0 не е била случайна.

Хахахах, е тук вече ме разби! На вас къде са ви головите атаки бе, приятел? Вие освен от статични положения друга възможност за отбелязване създадохте ли, та си тръгнал нашите да ги коментираш? А дори и от статичните, положенията ви бяха плод на индивидуални грешки на Пламен Илиев, който не излезна. Ако Пламен си беше поразмърдал задника да се затича нямаше да имате и положение... Така че недей да ни мислиш нас, гледай си вашия отбор, защото вашите проблеми далеч не са по-малко от нашите.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 дек 2013 17:21

[offtopic]Мда, определено някои хора знаят много само когато им е угодно - с всяка следваща страница това се потвърждава. ;) Иначе никакви ги няма (чак да си помисли човек, че форумът се е отървал от тях), ама в моменти като сегашния заучените фрази, подхождащи повече на деца в детската градина, бликат една след друга (също и хилещите се човечета, които явно карат тези субекти да си вярват, че са казали нещо умно).[/offtopic]
Последна промяна от Udoji90 на 20 дек 2013 17:31, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 20 дек 2013 17:24

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:foreverbluet и още нещо, понеже почнахте яко да ме нервите, че и некав критерии почваш да изтъкваш тука. Разбирам те че няма какво да кажеш повече. Но защо се оглеждаш в нашата игра бе бастун, не виждаш ли какво представлявате вие, не виждаш ли че три мача срещу нас вие нямате идея как да построите голова атака. Не виждаш ли че играта ви се състои от 100 метрови паса към Родригез, и той евентуално ако спечели топката да направи нещо с нея. Това ли те зарадва теб вчера, на това ли се кефиш кажи ми. Не виждаш ли дори и гръмката ви победа срещу литекс ритахте безцелно напред топката. Как не ви е срам да се гордеете от подобни победи, в които съперника ви ви мачка на ваш терен. И после идва некав такъв объркан тук и ми спори как нямало дузпа, или пък как имало ама па то и за нас имало така че сме били квит. Не сме квит бате, щото едните се опитват да играят, а другите си търсят после оправдания, кур за вас и за измисления ви отбор. Идват още три мача, мене нема какво да ме притесни в тях, вие му мислете, щото както се вижда победата с 3-0 не е била случайна.

Да де, ама тия с оправданията сте вечно вие. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Абе що ще махате Сидибе, ся кой ще ви бие дузпите? :mrgreen:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 20 дек 2013 17:53

forever bluet написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Бате виш сега, не мислих да говоря по темата, ама е заради такива като тебе некой неща явно верно трябва да ви се кажат. Майната му на този мач, майната му и на предния в който ви бихме, ама кажи честно-тебе не те ли е срам, че отбора ти създаде толкова чисти голови положения в трите срещи, колкото съперника ти е създал за едно полувреме. Не те ли е срам че този отбор, с който така си правихте гаргара цяло лято, ви скри топката в трите дербита до момента. Човече не аз, ти трябва да си си тръгнал с наведена глава след мача вчера.

Историята помни победителите! ФАКТ!

Какви победители бе. приятелю!? Вземете спечелете купата първо, че тогава говорете за победители! Мислите ли, че ако в следващия кръг отпаднете безславно, някой ще ви помни пировата "победа" (без победа) след дузпи, в която за 2 мача сте имали 1 положение!? Много сте нагли и пак ще плачете като миналия сезон!
Последна промяна от RedeviL на 20 дек 2013 17:58, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 дек 2013 17:54

futbolqga написа:Хахахах, е тук вече ме разби! На вас къде са ви головите атаки бе, приятел? Вие освен от статични положения друга възможност за отбелязване създадохте ли, та си тръгнал нашите да ги коментираш? А дори и от статичните, положенията ви бяха плод на индивидуални грешки на Пламен Илиев, който не излезна. Ако Пламен си беше поразмърдал задника да се затича нямаше да имате и положение... Така че недей да ни мислиш нас, гледай си вашия отбор, защото вашите проблеми далеч не са по-малко от нашите.

Спасяването на Пацката след удара на Гъргора какво е? Удара на Чочев и 100% дузпа какво е? Спирането на гърди на Чочев в наказателното поле и намесата на син бранител в последния момент какво е? Хайде стига... това са 3 ситуации само от второто - първото не го гледах, щото бях на работа, но и там имаше шут на Чочев и спасяване на Пацката, поне така казаха по гонга-радио - сега я видях и тази ситуация на видеото!!!
ЦСКА нямали ситуации за гол освен статичните положения... И ти си се писал ФУТБОЛЯГА...Разкарай се...

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 20 дек 2013 18:14

Шивач, заши ли устата на Тео, че нещо не го виждаме да е сред активните? 7 е добро число ... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 20 дек 2013 18:15

Кировец написа:
futbolqga написа:Хахахах, е тук вече ме разби! На вас къде са ви головите атаки бе, приятел? Вие освен от статични положения друга възможност за отбелязване създадохте ли, та си тръгнал нашите да ги коментираш? А дори и от статичните, положенията ви бяха плод на индивидуални грешки на Пламен Илиев, който не излезна. Ако Пламен си беше поразмърдал задника да се затича нямаше да имате и положение... Така че недей да ни мислиш нас, гледай си вашия отбор, защото вашите проблеми далеч не са по-малко от нашите.

Спасяването на Пацката след удара на Гъргора какво е? Удара на Чочев и 100% дузпа какво е? Спирането на гърди на Чочев в наказателното поле и намесата на син бранител в последния момент какво е? Хайде стига... това са 3 ситуации само от второто - първото не го гледах, щото бях на работа, но и там имаше шут на Чочев и спасяване на Пацката, поне така казаха по гонга-радио.

Удар от дистанция, неотсъдено дузпа и намеса на бранител в последния момент. Ако това за теб са изградени голови атаки веднага ти отговарям - ударът на Вутов след фантастичния пробив и асистенция на Гаджев (това е голова атака!); ударът на Гари и неотсъдената дузпа; центрирането към Туре в последната минута, когато защитник чукна топката точно преди Туре да препарира алжиреца. Май ги докарахме до 3 на 3 (аз също съм използвал само второто полувреме).

Не ме разбирай погрешно, не съм от тези, които летят в облаците и разправят колко е велик отбора ни в момента. Виж миналата страница и ще разбереш - поздравих ви за мъжката игра, признах ви за надмощието през първото полувреме и че въз основа на него заслужавахте да се класирате. Но когато тръгнете да плюете по Левски, без да виждате, че вие сте също толкова безнадеждни, колкото и ние, просто се излагате...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 дек 2013 18:19

futbolqga написа:
Кировец написа:

Спасяването на Пацката след удара на Гъргора какво е? Удара на Чочев и 100% дузпа какво е? Спирането на гърди на Чочев в наказателното поле и намесата на син бранител в последния момент какво е? Хайде стига... това са 3 ситуации само от второто - първото не го гледах, щото бях на работа, но и там имаше шут на Чочев и спасяване на Пацката, поне така казаха по гонга-радио.

Удар от дистанция, неотсъдено дузпа и намеса на бранител в последния момент. Ако това за теб са изградени голови атаки веднага ти отговарям - ударът на Вутов след фантастичния пробив и асистенция на Гаджев (това е голова атака!); ударът на Гари и неотсъдената дузпа; центрирането към Туре в последната минута, когато защитник чукна топката точно преди Туре да препарира алжиреца. Май ги докарахме до 3 на 3 (аз също съм използвал само второто полувреме).

Не ме разбирай погрешно, не съм от тези, които летят в облаците и разправят колко е велик отбора ни в момента. Виж миналата страница и ще разбереш - поздравих ви за мъжката игра, признах ви за надмощието през първото полувреме и че въз основа на него заслужавахте да се класирате. Но когато тръгнете да плюете по Левски, без да виждате, че вие сте също толкова безнадеждни, колкото и ние, просто се излагате...

Само не разбрах ЗАЩО МИ ГО КАЗВАШ?! Успокой се малко. Никъде не съм писал, че нямате ситуации. Футбола е игра на положения. Ти ги делиш на статични ситуации и атаки - ЦСКА имаше и двете, обратно на твърдението ти. Колкото до дузпите и "еднаквия аршин" на съдията - ти как мислиш, че щеше да се развие мача, ако съдията бе свирил по правилата и бе показал жълт картон на Макриев и дузпа за ЦСКА с евентуален гол? Що забравяте, че за 1 наш трябва да вкарате после 2, а при това с човек по-малко!
Аз не плюя Левски - аз НЕНАВИЖДАМ съдийските аванти в полза на Левски. Как все на вас? КАК?

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 20 дек 2013 18:31

Кировец написа:
futbolqga написа:
Кировец написа:

Само не разбрах ЗАЩО МИ ГО КАЗВАШ?! Успокой се малко. Никъде не съм писал, че нямате ситуации. Футбола е игра на положения. Ти ги делиш на статични ситуации и атаки - ЦСКА имаше и двете, обратно на твърдението ти. Колкото до дузпите и "еднаквия аршин" на съдията - ти как мислиш, че щеше да се развие мача, ако съдията бе свирил по правилата и бе показал жълт картон на Макриев и дузпа за ЦСКА с евентуален гол? Що забравяте, че за 1 наш трябва да вкарате после 2, а при това с човек по-малко!
Аз не плюя Левски - аз НЕНАВИЖДАМ съдийските аванти в полза на Левски. Как все на вас? КАК?

1) Ти се успокой, приятел, аз държа съвсем нормален тон, както виждаш. Първо, питаш защо ти го казвам - погледни първото мнение, което си ми цитирал и ще видиш, че ти се намесваш в спора между мен и CskaUl7rasB0ysS0f1a, чието твърдение беше, че Левски разчита на "100 метрови пасове към Родригез", а ЦСКА мачка със супер-красивия си нападателен футбол.
2) Еднаквия аршин - първо, защо споменаваш само моментите, в които съдията ощети вас. Ако беше достатъчно строг, вие щяхте да завършите първото полувреме с 9 човека. Ако беше нормален, щяхте да го завършите с 10. Менди трябваше да бъде изгонен в последната минута на полувремето, когато фаулира Туре в гръб, но съдията подмина нарушението, защото трябваше да го изгони. Чочев имаше вече жълт картон, а спореше неколкократно по отношение на съдийски отсъждания след това - при по-строго съдийство спокойно можеше да му бъде показан втори жълт картон.

Вашите претенции за дузпа и червен картон дойдоха през второто полувреме и в продълженията. Не мислиш ли, че те биха се развили по различен начин, ако още на полувремето бяхте останали с 10 души? Отговори си на този въпрос и чак тогава ми обяснявай, че голът от дузпа би бил по-ценен за вас.

Върни се в “ЦСКА”