Кировец написа:futbolqga написа:Кировец написа:futbolqga написа:Хахахах, е тук вече ме разби! На вас къде са ви головите атаки бе, приятел? Вие освен от статични положения друга възможност за отбелязване създадохте ли, та си тръгнал нашите да ги коментираш? А дори и от статичните, положенията ви бяха плод на индивидуални грешки на Пламен Илиев, който не излезна. Ако Пламен си беше поразмърдал задника да се затича нямаше да имате и положение... Така че недей да ни мислиш нас, гледай си вашия отбор, защото вашите проблеми далеч не са по-малко от нашите.
Спасяването на Пацката след удара на Гъргора какво е? Удара на Чочев и 100% дузпа какво е? Спирането на гърди на Чочев в наказателното поле и намесата на син бранител в последния момент какво е? Хайде стига... това са 3 ситуации само от второто - първото не го гледах, щото бях на работа, но и там имаше шут на Чочев и спасяване на Пацката, поне така казаха по гонга-радио.
Удар от дистанция, неотсъдено дузпа и намеса на бранител в последния момент.
Ако това за теб са изградени голови атаки веднага ти отговарям - ударът на Вутов след фантастичния пробив и асистенция на Гаджев (това е голова атака!); ударът на Гари и неотсъдената дузпа; центрирането към Туре в последната минута, когато защитник чукна топката точно преди Туре да препарира алжиреца. Май ги докарахме до 3 на 3 (аз също съм използвал само второто полувреме).
Не ме разбирай погрешно, не съм от тези, които летят в облаците и разправят колко е велик отбора ни в момента. Виж миналата страница и ще разбереш - поздравих ви за мъжката игра, признах ви за надмощието през първото полувреме и че въз основа на него заслужавахте да се класирате. Но когато тръгнете да плюете по Левски, без да виждате, че вие сте също толкова безнадеждни, колкото и ние, просто се излагате...
Само не разбрах ЗАЩО МИ ГО КАЗВАШ?! Успокой се малко. Никъде не съм писал, че нямате ситуации. Футбола е игра на положения. Ти ги делиш на статични ситуации и атаки - ЦСКА имаше и двете, обратно на твърдението ти. Колкото до дузпите и "еднаквия аршин" на съдията - ти как мислиш, че щеше да се развие мача, ако съдията бе свирил по правилата и бе показал жълт картон на Макриев и дузпа за ЦСКА с евентуален гол? Що забравяте, че за 1 наш трябва да вкарате после 2, а при това с човек по-малко!
Аз не плюя Левски - аз НЕНАВИЖДАМ съдийските аванти в полза на Левски. Как все на вас? КАК?
1) Ти се успокой, приятел, аз държа съвсем нормален тон, както виждаш. Първо, питаш защо ти го казвам - погледни първото мнение, което си ми цитирал и ще видиш, че ти се намесваш в спора между мен и CskaUl7rasB0ysS0f1a, чието твърдение беше, че Левски разчита на "100 метрови пасове към Родригез", а ЦСКА мачка със супер-красивия си нападателен футбол.
2) Еднаквия аршин - първо, защо споменаваш само моментите, в които съдията ощети вас. Ако беше достатъчно строг, вие щяхте да завършите първото полувреме с 9 човека. Ако беше нормален, щяхте да го завършите с 10. Менди трябваше да бъде изгонен в последната минута на полувремето, когато фаулира Туре в гръб, но съдията подмина нарушението, защото трябваше да го изгони. Чочев имаше вече жълт картон, а спореше неколкократно по отношение на съдийски отсъждания след това - при по-строго съдийство спокойно можеше да му бъде показан втори жълт картон.
Вашите претенции за дузпа и червен картон дойдоха през второто полувреме и в продълженията. Не мислиш ли, че те биха се развили по различен начин, ако още на полувремето бяхте останали с 10 души? Отговори си на този въпрос и чак тогава ми обяснявай, че голът от дузпа би бил по-ценен за вас.