Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Стойчо Младенов: Нападнаха мен и синът ми

Мнениеот Червени_шампиони » 20 сеп 2013 07:25

Micho написа:
samocskasamo написа:Росен си бе на кафето ссъс сина си и около 20момчета не само от Анималс,а на едно от момчетата бе запушена колата!!!Момчето дори не знаеше че е от Стоичо младши!!!А Стоичо се появи с викове-аз съм Стоичо бре!!!Размениха си по 2обиди пред 15полицая и охраната на входа и това е!!

Защо заблуждаваш хората, бе?! Въпросното кафе (Дървеното) е на поне 50 метра от паркинга и няма видимост към него (масите на кафето гледат към стадиона и не към паркинга). Абсолютно невъзможно е от там да сте видяли какво точно се случва на паркинга и е очевадно, че лъжете.

Паркинга, където спира клубния автобус не е на 50 метра.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 20 сеп 2013 08:59

ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 20 сеп 2013 09:13

Някъде да съм казал че Росен е бил на случая??????????Казах че беше на кафето със сина си и 20 човека-а не бе на случая.Аз бях на 5 метра от случая,както и 15полицая!!!Ххахахахаахаа-смях-нито съм бил с Дуче,камо ли пък сега с Росен!!!Ами ти господинчо,които толкова много искаш сектора да е чист,защо не го поведеш а?То е ясно,че във всяка агитка повечето водачи не са с перфектна визия и досие-няма смисъл да ги изброявам нали!!!Ами да вземем някои компютърист с очила да поведе феновете и такива като тебе хората на Младежа и на Исуса/чистите криминално хора/да ги мачкат а?Освен на мача с Черно Море кога имаше бомби и димки бре,то и с Моряците нямаше-имаше само факли!!!Това че БФС ни наказва е направо вече по навик!!!Като си бил на 20м от Лаптопа що не спря Росен а?Защо после Лаптопа се извини че е напсувал първи а?И пак ти казвам ти не си човека които ще каже кои с кви наркотици се занимава,има съд има полиция има затвори!!!Ами аз мога да кажа за тебе че си контрабандист на цигари а?Ти ще кажеш не съм нали????Ало как така си позволяваш да наричаш някои за ДИЛЪРА НА СОФИЯ бре????За това може да бъдеш съден-знаеш ли????Ако всички фенове бяха умрели от страх като тебе сега нямаше да има толкова много хора на наще мачове с тази умряла игра!!!А за конфорта на Стоичо-та друг треньор да бе псуван и обиждан здраво по време на мачове!!!Кви нападения,кви филми-това че Стоичо сам си измисля за "крокодили"тои си е виновен!!!Видя се и в случая с Цимбика видя се и сега!!!Цимбика няма място на стадинона ни-в това съм категоричен- и тои не идва!!!А ако искаш да се запознаем на живо ще се убедиш,че никога не съм бил от хората на Дуче нито от на Росен!!!А недеи да обвиняваш тези които са били около Дуче-все пак тои 12г бе председател и ако наистина повечето фенове са искали да помагат на ЦСКА няма как да не се познават или да са имали нещо общо с него!!!А ти след като така характеризираш хората и искаш чисти хора начело,ела на мача с Литекс,ще те представя на тези които трябва за да те изберат за председател!!!Аз никога не съм членувал в никоя фракция,но имам име сред феновете,така че ще поведеш хората ти!!!И без това 1г няма председател!!!Чакам те!!!Дай координати на лични да се разберем как да се видим!!!А тука спри да вкарваш хората по затворите-ти си фен а не съдия или прукорор!!!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 20 сеп 2013 09:17

damyanov1963 написа:
Red Warrior написа:
No Pyro No Fun написа:
Red Warrior написа:
No Pyro No Fun написа:Боклуците от Анималс? Ти нали уж си от по-старите фенове, не е като да няма истниски фенове от тях, даже почти всички от старите поколения които са сериозни са в Анималс.

Не знаех, че след като съм на 29 години трябва да съм от Енимълс... Преди 10- на години смених сектора.Тогава ги нямаше тези дроги. Имаше ред по мое време в сектор "Г". Сега си позволяват на 7-8 дроги да дерибействат. :evil:

Няма как да е нямало хора от Animals, Росен не е ли бил в сектора преди 10 години?

Не! Честно казано и Дучето не си го спомням в самото начало когато почнах да ходя на мачове през 1995 г. Който е бил тогава си спомня, как бяхме малко хора, как се местихме на полувремето, от едната врата на другата. Но въпреки това Дучето направи сектора силен и минахме синкавите като организация - признавам му го. А животно ли е, пиленце ли е, не го знам, се е появил някъде през последните десетина години, когато не съм в сектора - гаранция!

Правите, струвате и пак с Левски се сравнявате, каквото и да става, нито една тема не минава без Левски, Левски е мерило за всичко във футбола ни, така поне излиза от всички теми. А иначе верно, че Дучето ви съживи публиката, преди него на всеки мач, дори и на армията публиката ви беше 1/3 от нашата :idea:

Прав си ,подУЯне е мерило ,не само у нас ,но и по света за неудачи и некадърност,както и за злоба и завист,поне така личи от коментарите ви за победата на Лудогорец!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 20 сеп 2013 09:20

и да аз не си говорех с Росен дълги години,сега сме на здравеи-здрасти!!!Има снимки в нета на случая с Лаптопа-покажи ми Дени къде е,къде е Заги-а и браво на тебе щом викаш-имаше 5-6 здрави,татуирани момчета!!!Ами не им ли знаеш имената бре,нали си голям фен!!!Тия около Росен ходят от деца на мачове,вече над 15г поне!!!А със сигурност не съм в Анималс,нито сред никои.Пак ти казах,чукни ми ще се видим и ще се убедиш!!!А недеи пиши глупости-щото аз спокоино мога да те обвина че точно ти разцепваш сектора-ВСЕЗНАЙКО!!!И земи прочети историята със Стоичо Младши-истината излезе на яве!!!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 20 сеп 2013 10:04

samocskasamo написа:Някъде да съм казал че Росен е бил на случая??????????Казах че беше на кафето със сина си и 20 човека-а не бе на случая.Аз бях на 5 метра от случая,както и 15полицая!!!Ххахахахаахаа-смях-нито съм бил с Дуче,камо ли пък сега с Росен!!!Ами ти господинчо,които толкова много искаш сектора да е чист,защо не го поведеш а?То е ясно,че във всяка агитка повечето водачи не са с перфектна визия и досие-няма смисъл да ги изброявам нали!!!Ами да вземем някои компютърист с очила да поведе феновете и такива като тебе хората на Младежа и на Исуса/чистите криминално хора/да ги мачкат а?Освен на мача с Черно Море кога имаше бомби и димки бре,то и с Моряците нямаше-имаше само факли!!!Това че БФС ни наказва е направо вече по навик!!!Като си бил на 20м от Лаптопа що не спря Росен а?Защо после Лаптопа се извини че е напсувал първи а?И пак ти казвам ти не си човека които ще каже кои с кви наркотици се занимава,има съд има полиция има затвори!!!Ами аз мога да кажа за тебе че си контрабандист на цигари а?Ти ще кажеш не съм нали????Ало как така си позволяваш да наричаш някои за ДИЛЪРА НА СОФИЯ бре????За това може да бъдеш съден-знаеш ли????Ако всички фенове бяха умрели от страх като тебе сега нямаше да има толкова много хора на наще мачове с тази умряла игра!!!А за конфорта на Стоичо-та друг треньор да бе псуван и обиждан здраво по време на мачове!!!Кви нападения,кви филми-това че Стоичо сам си измисля за "крокодили"тои си е виновен!!!Видя се и в случая с Цимбика видя се и сега!!!Цимбика няма място на стадинона ни-в това съм категоричен- и тои не идва!!!А ако искаш да се запознаем на живо ще се убедиш,че никога не съм бил от хората на Дуче нито от на Росен!!!А недеи да обвиняваш тези които са били около Дуче-все пак тои 12г бе председател и ако наистина повечето фенове са искали да помагат на ЦСКА няма как да не се познават или да са имали нещо общо с него!!!А ти след като така характеризираш хората и искаш чисти хора начело,ела на мача с Литекс,ще те представя на тези които трябва за да те изберат за председател!!!Аз никога не съм членувал в никоя фракция,но имам име сред феновете,така че ще поведеш хората ти!!!И без това 1г няма председател!!!Чакам те!!!Дай координати на лични да се разберем как да се видим!!!А тука спри да вкарваш хората по затворите-ти си фен а не съдия или прукорор!!!

От началото на 90-те не ходя в агитката,но от това,което виждам и слушам нещата не са хич добре!Това,че криминалните ора командват е нормално ,след като живеем в криминална джунгла,лошото ,е че повечето хора се примиряват с това и се осланят на подобни отрепки, оставят се да ги водят за носа !Само не ми излизай с номера ,че скачате на Стойчо заради играта на отбора,събран от кол въже преди два дена.-ако е затова, разбирате от футбол ,колко магаре от военна музика,по скоро много хора още са на хранилка при боклуците!Тоя къде го защитаваш и тия около него ,не може да са фактор в ЦСКА напротив с поведението си те само пречат -антифенове!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 20 сеп 2013 10:13

Жокер разбирам че всеки има свое мнение, но твоето в голяма степен не контрастира с истината. Предлагам да се спре с преминаването от тема в тема и ако се пише да се пише по първоначалната такава. Останалото нека да е на ЛС.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 20 сеп 2013 11:36

20години не ходиш ама знаеш!!!Ами то като чета и аз за депутати и министри,май половината са за затвора,ама нейсе!!!Аз биографии не пиша,нито защитавам някои,възмущавам се че с писаниците си гоните феновете от стадиона!!!Ами елате бре,никои няма да ви бие!!!!Стига с глупостите,в БГ дори няма и хулиганство.Вижте какво е в Сърбия,Русия,Полша,Гърция,Турция,Италия!!!Оня ден дори фенове на Спартак М без да играят футбол са отишли в Киев и нападат фенове на Динамо К тръгнали за мач!!!Спрете се или ходете на театър,макар че ако помните преди години един театър бе окупиран от терористи и сума ти народ умря!!!Вместо да пишете глупости и да нападате някои зад клавиатурите елате в понеделник на мача с Литекс и подкрепете отбора.......................бити няма да има 100%!!!

Micho

Мнениеот Micho » 20 сеп 2013 11:57

samocskasamo написа:20години не ходиш ама знаеш!!!Ами то като чета и аз за депутати и министри,май половината са за затвора,ама нейсе!!!Аз биографии не пиша,нито защитавам някои,възмущавам се че с писаниците си гоните феновете от стадиона!!!Ами елате бре,никои няма да ви бие!!!!Стига с глупостите,в БГ дори няма и хулиганство.Вижте какво е в Сърбия,Русия,Полша,Гърция,Турция,Италия!!!Оня ден дори фенове на Спартак М без да играят футбол са отишли в Киев и нападат фенове на Динамо К тръгнали за мач!!!Спрете се или ходете на театър,макар че ако помните преди години един театър бе окупиран от терористи и сума ти народ умря!!!Вместо да пишете глупости и да нападате някои зад клавиатурите елате в понеделник на мача с Литекс и подкрепете отбора.......................бити няма да има 100%!!!

Пожарна, що си мислиш, че само ти и вашата групичка ходите на стадиона?! Що всеки, който не е на вашето мнение и не е с вашите схеми - "не стъпва на стадиона, а само коментира във форума". Да не казвам, че ти самият доста време не беше стъпвал на стадиото и съвсем отскоро се върна. Вие постоянно делите феновете и после искате да сте обединители. Няма как стане тая. Човече, разбери - ЦСКА не е само вашата групичка и тия дето се събирате на дървеното. И не е нужно всеки, който ходи на стадиона на всеки мач, да ти се представя на теб лично и да ти се легитимира.

И аз лично нямам нищо против хулиганизма. Ама истинския, ултрас хулиганизъм. А не меркантилния кетъринг "хулиганизъм". Нападате Стойчо Младенов от първия му ден не за друго, а заради делото, което води, и което по договора за покупко-продажба на ЦСКА трябва да му бъде платено именно от Титан. Тоест - Титан рекетира Стойчо Младенов чрез Росен, и вие като най-големите наивници участвате в целия тоя мръсен сценарий.

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 20 сеп 2013 12:26

Micho написа:
samocskasamo написа:20години не ходиш ама знаеш!!!Ами то като чета и аз за депутати и министри,май половината са за затвора,ама нейсе!!!Аз биографии не пиша,нито защитавам някои,възмущавам се че с писаниците си гоните феновете от стадиона!!!Ами елате бре,никои няма да ви бие!!!!Стига с глупостите,в БГ дори няма и хулиганство.Вижте какво е в Сърбия,Русия,Полша,Гърция,Турция,Италия!!!Оня ден дори фенове на Спартак М без да играят футбол са отишли в Киев и нападат фенове на Динамо К тръгнали за мач!!!Спрете се или ходете на театър,макар че ако помните преди години един театър бе окупиран от терористи и сума ти народ умря!!!Вместо да пишете глупости и да нападате някои зад клавиатурите елате в понеделник на мача с Литекс и подкрепете отбора.......................бити няма да има 100%!!!

Пожарна, що си мислиш, че само ти и вашата групичка ходите на стадиона?! Що всеки, който не е на вашето мнение и не е с вашите схеми - "не стъпва на стадиона, а само коментира във форума". Да не казвам, че ти самият доста време не беше стъпвал на стадиото и съвсем отскоро се върна. Вие постоянно делите феновете и после искате да сте обединители. Няма как стане тая. Човече, разбери - ЦСКА не е само вашата групичка и тия дето се събирате на дървеното. И не е нужно всеки, който ходи на стадиона на всеки мач, да ти се представя на теб лично и да ти се легитимира.

И аз лично нямам нищо против хулиганизма. Ама истинския, ултрас хулиганизъм. А не меркантилния кетъринг "хулиганизъм". Нападате Стойчо Младенов от първия му ден не за друго, а заради делото, което води, и което по договора за покупко-продажба на ЦСКА трябва да му бъде платено именно от Титан. Тоест - Титан рекетира Стойчо Младенов чрез Росен, и вие като най-големите наивници участвате в целия тоя мръсен сценарий.

Ти ме уби,как се обърна към мене????????????Аз не ходя на дървеното и никога не съм ходил!От тази година ходя във А сектор и онзи ден като отивах там видях случая отпреде и къде беше Росен!До миналата година ходех във В сектор-да познавам всички фенове от по старите,но това не значи че взимам страната на някои!И моите приятели също нямат нищо общо с Анималс и с Росен,повечето от тях са от провинцията дори!Но пак ти казах-спрете излишните дрязги и гонене на хора

Върни се в “ЦСКА”