ЛИГА ЕВРОПА II кв. кръг: Мура 05 - ЦСКА - 0:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Sunset
- Контакти:
Re: ЛИГА ЕВРОПА сезон 2012/2013 II кв. кръг: Мура 05- ЦСКА
Нова телевизия ще дават онези сините, нас къде ще ни дават? 

- ralka_levskarka
- Контакти:
Sunset написа:Нова телевизия ще дават онези сините, нас къде ще ни дават?
Може да не ви дават по телевизията

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Sunset написа:Нова телевизия ще дават онези сините, нас къде ще ни дават?
нормално, всяка медия би давала мач, в които има интрига, равностоен мач

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- ralka_levskarka
- Контакти:
шивача написа:Sunset написа:Нова телевизия ще дават онези сините, нас къде ще ни дават?
нормално, всяка медия би давала мач, в които има интрига, равностоен мачние сме ясни
Не си забавен

Сигурно в Лудогорец и Динамо Загреб е най- голямата интрига нали или пък в Локо - Витес .. най вече там.
ralka_levskarka написа:шивача написа:Sunset написа:Нова телевизия ще дават онези сините, нас къде ще ни дават?
нормално, всяка медия би давала мач, в които има интрига, равностоен мачние сме ясни
Не си забавенЯвно е, че такива гостувания от 2 квалификационен кръг не се предават
Сигурно в Лудогорец и Динамо Загреб е най- голямата интрига нали или пък в Локо - Витес .. най вече там.
Те са по-скоро аутсайдери..

ralka_levskarka написа:шивача написа:Sunset написа:Нова телевизия ще дават онези сините, нас къде ще ни дават?
Не си забавенЯвно е, че такива гостувания от 2 квалификационен кръг не се предават
може и да не съм забавен, но поне съм красив

- ralka_levskarka
- Контакти:
шивача написа:може и да не съм забавен, но поне съм красиви другите два мача са равностойни, скоро ще се убедиш сама, няма да се учудя, ако завършат с три хикса
Ми не мога да го потвърдя, защото не съм те виждала

ralka_levskarka написа:шивача написа:може и да не съм забавен, но поне съм красиви другите два мача са равностойни, скоро ще се убедиш сама, няма да се учудя, ако завършат с три хикса
Ми не мога да го потвърдя, защото не съм те виждала. Като изключим мачовете на Левски и ЦСКА се надявам Локото да бият
не е нужно, за мен красотата е тОр, не е важно дали си нисък, късоглед, кльощав или дебел, важно е да си готин пич;) иначе дано Левски да отпадне, за останалите ще стискам палци

- ralka_levskarka
- Контакти:
шивача написа:ralka_levskarka написа:шивача написа:може и да не съм забавен, но поне съм красиви другите два мача са равностойни, скоро ще се убедиш сама, няма да се учудя, ако завършат с три хикса
Ми не мога да го потвърдя, защото не съм те виждала. Като изключим мачовете на Левски и ЦСКА се надявам Локото да бият
не е нужно, за мен красотата е тОр, не е важно дали си нисък, късоглед, кльощав или дебел, важно е да си готин пич;) иначе дано Левски да отпадне, за останалите ще стискам палци
Аз да съм добре, Вуте да е зле

ralka_levskarka написа:
Аз да съм добре, Вуте да е зле
не е точно така, ако ЦСКА отпадне заедно с Левски, няма да съм добре, абе ще ти го степенувам
ЦСКА продължава, Левски-не ! Щитовидната ми жлеза ще произвежда във високи количества хормона на щастието
и двата продължават- леко завишени нива
и двата отпадат- депресия, почвам да се карам на детето , а жената го поема на задно обяздване с лабут по гъза

Това е!