не стига, че им уредиха спонсор с държавна намеса, не стига, че ги бутаха съдиите до европа, накрая и конкурентите им спряха да играят нарочно, и въпреки това имат наглостта да идват тук и да коментират неща, които не ги засягат!
при всичката им наглост забравиха кой говореше за шампионски лиги и финали в ЕКТ едва ли не от утре, а месец по-късно се бяха сбогували с надеждата дори за титла или купа и само си мечтаеха за ЕКТ...
сега по темата- и аз се нядявах, ама май няма да го бъде. ако трябва да съм честен хич не ми е притрябвал Гришата, още по-малко Стойчо Стоилов, стоичков не знам до колко би бил полезен! аз исках братя Миланови и Занев, това е, те ни трябват най-много от цялата работа, също може би Никасио, М. Цветанов и Ал. Цветков може да им се намери място... аз си мечтаех да запазим отбора, да картотекираме Анисе и африканските таланти и да надградим с Лаборде и някои силен опорен халф (Пабло Брандан например)! за ляв бек Занев ми се струва най-добрият вариант, а зад нападателя Ицо Янев е с класа над всичко, което имаме сега и е на нивото на Марселиньо и Бадема. Сега ако дойдат момчета от Литекс няма да ги върнем, ама със сигурност не ни трябват 10 души. а трима-четирима на правилните постове!
И още нещо- ако ЦСЙКА ще има нов спонсор/собственик нека да е някой с чисто минало- Софарма например... ЦСКА не е от днес за утре да се разиграва между селските мутри! а ако ББ иска да е справедлив и щедър бог, на какъвто го играе, да убеди някой от катарските си приятели да инвестира в ЦСКА - тогава може да убеди и нас, че не е въздух под налягане