Ново управление на ЦСКА с Гриша Ганчев и Христо Стоичков?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Re: Ново управление на ЦСКА с Гриша Ганчев и Христо Стоичков?

Мнениеот captain_drifuss » 30 май 2012 14:29

как не им писна на тия левскарчета само ЦСКА да коментират.... то че тяхното е no comment ясно, ама толкова ли нямат малко чест останала!?
не стига, че им уредиха спонсор с държавна намеса, не стига, че ги бутаха съдиите до европа, накрая и конкурентите им спряха да играят нарочно, и въпреки това имат наглостта да идват тук и да коментират неща, които не ги засягат!
при всичката им наглост забравиха кой говореше за шампионски лиги и финали в ЕКТ едва ли не от утре, а месец по-късно се бяха сбогували с надеждата дори за титла или купа и само си мечтаеха за ЕКТ...
сега по темата- и аз се нядявах, ама май няма да го бъде. ако трябва да съм честен хич не ми е притрябвал Гришата, още по-малко Стойчо Стоилов, стоичков не знам до колко би бил полезен! аз исках братя Миланови и Занев, това е, те ни трябват най-много от цялата работа, също може би Никасио, М. Цветанов и Ал. Цветков може да им се намери място... аз си мечтаех да запазим отбора, да картотекираме Анисе и африканските таланти и да надградим с Лаборде и някои силен опорен халф (Пабло Брандан например)! за ляв бек Занев ми се струва най-добрият вариант, а зад нападателя Ицо Янев е с класа над всичко, което имаме сега и е на нивото на Марселиньо и Бадема. Сега ако дойдат момчета от Литекс няма да ги върнем, ама със сигурност не ни трябват 10 души. а трима-четирима на правилните постове!
И още нещо- ако ЦСЙКА ще има нов спонсор/собственик нека да е някой с чисто минало- Софарма например... ЦСКА не е от днес за утре да се разиграва между селските мутри! а ако ББ иска да е справедлив и щедър бог, на какъвто го играе, да убеди някой от катарските си приятели да инвестира в ЦСКА - тогава може да убеди и нас, че не е въздух под налягане :) :mrgreen:

alchemist
Контакти:

Мнениеот alchemist » 30 май 2012 14:43

„Те знаят как съм се измъчвал, аз не съм чичко Паричко. Аз съм ходил една седмица с 5 лева в джоба, за да давам пари тук. Колата ми е на 9 години. Аз не съм като тях“, допълни благодетелят на „червените“.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 30 май 2012 14:52

alchemist написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=273895

хъмммммм

Е и? Ние знаем, че сте фенове на турските клубове като Самсунспор и Касъмпаша, ама чак пък и за Бешикташ да ви е грижа? Начина по който вие се класирахте за Европа също вещае изхвърляне!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 май 2012 15:42

припомнете си го ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 май 2012 15:53

Що се отнася до темата,ясно е че Гриша-та няма да влезе в затвора...на всичкото отгоре обвиненията са по-скоро смешни.Заплаха от 3-то лице ?! WTF ?!
Да се надяваме,че след като излезе от л*йната,ще погледне отново към нас...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 30 май 2012 15:57

шивача написа: припомнете си го ;)

Гришата кърти :lol: :lol: :lol:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 май 2012 16:09

его и първата част, за десерт :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 30 май 2012 16:45

Беше прекалено хубаво за да е истина. Не знам в детайли бизнеса на Гриша Ганчев, но в момента го изкарват най-черния от всички бандити в държавата. Някои други за убийства и отвличания ги пускат с 10 000 лева гаранция, а сега 500 000. Намирисва ми на държавна поръчка! Ние сме малка държава и всичко се знае, да не говорим, кой на кой е човек. Или искат да лапнат бизнеса на Гришата или шефовете му ще слагат друг бушон да се води началник. Жалко, че работата с ЦСКА не стана, но аз бях почти сигурен в неуспеха, особенно след вчерашните обвинения. Все още се надявам поне футболисти от Литекс да вземем, защото иначе сме зле. Без помощ Титаните пак ще разпродадът отбора и ще трябва Стойчо да прави нещо ново, но без пари. Той не е от треньорите склонни да работят с недоказани играчи и няма да се учудя ако си тръгне на момента. Не искам да си мисля, как би изглеждал отбора без Мораес, Бандата, Мболи и Галчев. Не съм лумпен, но започвам да си мисля, че всеки сериозен бизнесмен искащ да помага на ЦСКА се отказва по-странни причини. Първо беше Живаго, Вълка, Божков, Стойне Манолов, Домусчиев, а сега и Гришата. Това случайно ли е или има и още нещо? Ето ви примери: Кремиковци умира, но не го дават на Живаго нито на малкия Митал. По, каква причина, никой не знае. Ганчев декларира, че влиза в отбора и хоп прокуратурата го почва. Отделно хора, като Домусчиев и Пенко Пенков не искат да работят с Титан, заради глупостите, които вършат. Много се надявам, че след, като дадоха базите и дълговете са почти изчистени някой да ни спаси от перничаните. Даже да е по-беден от тях, но да иска да работи за каузата ЦСКА и футбола, като цяло. Само такъв човек може да спаси ЦСКА, защото се вижда, че с Титан начело никога няма да сме първи. Трите години управление го доказват. То не бяха треньори, не бяха дела, не бяха съмнителни мачове! Перничаните си имат свой план и действат, както им е удобно. Имам чувството, че победите и титлите изобщо не ги интересуват щом тотото върви. Дано някой ни спаси от тях, но вече не виждам кой? Чужденец сте го прогонят политиците, нашенците не смеят заради бизнеса си. Гришата беше светъл лъч, но угасна много бързо, търси се ГЕРОЯТ, който да се опълчи срещу системата и да е толкова силен, че да я победи. Гришата успя през деведесетте и стана два пъти шампион вместо фаворизиния Левски, сега обаче му намериха цаката.

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 30 май 2012 17:07

Гриша Ганчев не е давал никакво интервю днеска или вчера. Прехвърля се една измислица на 24 часа по всички жълти сайтове. И подуянските фенове изтрещяха от радост. Така че предлагам нека изчакаме до края наседмицата и тогава ще разберем дали е истина.

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 30 май 2012 17:48

Всички казват една дата, 9.06 да изчакаме и да видим какво ще се случи. Да оставим всички на мира да си починат от динамичния сезон, каквото ще става, ще става след тази дата.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Върни се в “ЦСКА”