Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

CaptainBertorelli
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот CaptainBertorelli » 05 мар 2018 17:29

Mitata написа:
CaptainBertorelli написа:
Mitata написа:СБ няма самочувствие да води отбор като ЦСКА. Добър човек е, но под негово ръководство отборът не само спря да се развива, но бележи регресия. Няма мотивация, няма желание за игра, сякаш не се борим за титла.

Изчакай малко. Тепърва идват мачове с конкуренти, при добри условия за игра. Да го съдим Стамен през май, нали?

ЦСКА изигра два безумно слаби мача, последният реално съдията ни го даде, дали умишлено не знам. Най-притеснителното бе, че повечето от футболистите не показаха нито желание за игра, нито качества, а някои като Енрике и Алберг бяха толкова посредствени, че не знам какво правят при нас. Трябва чудо да стане да бъдем първи, но при тази игра няма да е незаслужено, сами ще сме си виновни. Тъжно ми е да го споделя, но така виждам нещата.

Не съм бил професионален футболист, връх ми е било училищният отбор. Но поне това мисля, че е ясно. Не можеш да си вадиш изводи, от игра на такъв терен. Не ги оправдавам, но е рано за нападки.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 мар 2018 17:30

Гола на Каранга си беше редовен. Малинов стреля много силно към него и той нямаше какво да направи. Освен това, ръката си му беше до тялото. Тук за мен, спор няма.
Да, Чорбата беше за червен картон.

Обаче.....и вчера дузпа нямаше, така че......

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 05 мар 2018 17:30

"Специалистът (Стамен Белчев) допълни, че клубът му е сериозно потърпевш от вчерашната съдийска грешка, която спомогна за победата на прекия им конкурент за титлата Лудогорец."
бел.ред. - "Вече сме квит!"

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 мар 2018 17:32

k_oleto написа:Гола на Каранга си беше редовен. Малинов стреля много силно към него и той нямаше какво да направи. Освен това, ръката си му беше до тялото. Тук за мен, спор няма.

Как така тялото на Каранга е на метър от ръката?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 05 мар 2018 17:33

Хубавото е, че взехме точките, но иначе слаб мач, за нас.
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 мар 2018 17:33

Mitata написа:
Mitata написа:СБ няма самочувствие да води отбор като ЦСКА. Добър човек е, но под негово ръководство отборът не само спря да се развива, но бележи регресия. Няма мотивация, няма желание за игра, сякаш не се борим за титла.

Изчакай малко. Тепърва идват мачове с конкуренти, при добри условия за игра. Да го съдим Стамен през май, нали?

ЦСКА изигра два безумно слаби мача, последният реално съдията ни го даде, дали умишлено не знам. Най-притеснителното бе, че повечето от футболистите не показаха нито желание за игра, нито качества, а някои като Енрике и Алберг бяха толкова посредствени, че не знам какво правят при нас. Трябва чудо да стане да бъдем първи, но при тази игра няма да е незаслужено, сами ще сме си виновни. Тъжно ми е да го споделя, но така виждам нещата.

Не съм бил професионален футболист, връх ми е било училищният отбор. Но поне това мисля, че е ясно. Не можеш да си вадиш изводи, от игра на такъв терен. Не ги оправдавам, но е рано за нападки.

С това се съгласявам. Няма как да се оправят изводи при такава нива. Качеството на игра бе за трета лига, не защото футболистите не се стараеха, а защото по-ужасен терен съм виждал само на Тича и то преди години.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 мар 2018 17:34

W84me написа:
k_oleto написа:Гола на Каранга си беше редовен. Малинов стреля много силно към него и той нямаше какво да направи. Освен това, ръката си му беше до тялото. Тук за мен, спор няма.

учил се е от Яблонски

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 05 мар 2018 17:36

k_oleto написа:
W84me написа:

учил се е от Яблонски

Нали знаеш, колко жалко изглеждаш от странни, като нямаш какво да отговориш :D :D

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 05 мар 2018 17:36

k_oleto написа:
W84me написа:

учил се е от Яблонски

Абе карай да върви бе! Грешки стават, здраве да е! Да са живи и здрави футболистите да ни радват и реферите също, че без тях понякога не можем. Само дето като идем в ЕКТ и реалността е друга. Апропо - давайте смело към 5-тата, защото УЕФА така или иначе ви каза, че ви признава за Литекс.

Върни се в “ЦСКА”