Mitata написа:CaptainBertorelli написа:Mitata написа:СБ няма самочувствие да води отбор като ЦСКА. Добър човек е, но под негово ръководство отборът не само спря да се развива, но бележи регресия. Няма мотивация, няма желание за игра, сякаш не се борим за титла.
Изчакай малко. Тепърва идват мачове с конкуренти, при добри условия за игра. Да го съдим Стамен през май, нали?
ЦСКА изигра два безумно слаби мача, последният реално съдията ни го даде, дали умишлено не знам. Най-притеснителното бе, че повечето от футболистите не показаха нито желание за игра, нито качества, а някои като Енрике и Алберг бяха толкова посредствени, че не знам какво правят при нас. Трябва чудо да стане да бъдем първи, но при тази игра няма да е незаслужено, сами ще сме си виновни. Тъжно ми е да го споделя, но така виждам нещата.
Не съм бил професионален футболист, връх ми е било училищният отбор. Но поне това мисля, че е ясно. Не можеш да си вадиш изводи, от игра на такъв терен. Не ги оправдавам, но е рано за нападки.