Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот delqnski47 » 05 мар 2018 10:51

onegavon написа:Той е стар фен на ГГ и Литекс затова е винаги на линия. :)

Троловете ставайте да работите!Да изясним какво пише в ранкинга на УЕФА и ТР, че нещо не съм наясно. :)

Историята и титлите нямат никакво отношение към правото.Това се говори от 2-3 години.Оня ден и човек,който е лицензиран и е учил тези работи го потвърди на една прескоференция.Разбира се,тези факти са неудобни и в момента се обвинява,че същия бил на заплата и му е плащано какво да говори.Но фактът си е факт :arrow: актив ''титла'' не съществува :!: И поради тая причина утре отбора като заиграе в Европа хората ще го пишат като ЦСКА!Това също е факт.И не само е факт,но и е от доста по-голямо и съществено значение.Иначе някои хора тук може да не са съгласни с тези факти,но това си е в тяхно лично право.Лошото е,че те бъркат ''вътрешното си убеждение'' като абсолютна истина.Това не е вярно и няма как да е.Аз примерно може да съм на мнение,че Земята е трапецовидна.Но това си е мое лично право просто да си го имам като твърдение.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 05 мар 2018 10:55

ЦСКА _завинаги написа:
W84me написа:
sly написа:Да попитам 1982 понеже се напъва да ни обяснява кой кого с некви извадки и цитати, които нямам намерение дори да ги отварям и прочитам .
Знае ли кой е най посещавания отбор в първенството, включително и от неговите подуенски приятелчета срещу кой отбор на левскарчетата им е рекорда за сезона ,нали срещу ЦСКА вече не било дерби? Това е истината човече,публиката го показва и нашата и вашата ,а твоите писаници са комплексарщина

Най-посещаваният отбор е Левски, колкото и жалка да е посещаемостта. Другото са алабализми на ГГ.

И от кога, че аз знам, че е ЦСКА?
:shock:

Е ... ти, аз, всички в България сме наясно, че ЦСКА е най гледания и посещаван отбор в страната, както и всички мониторинги следящи посещаемост и прочее отчитат този факт, но само и единствено в Подуене посещаемостта се смята по ... милиционерски таблици и показва друго :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 05 мар 2018 11:13

delqnski47 написа:

Троловете ставайте да работите!Да изясним какво пише в ранкинга на УЕФА и ТР, че нещо не съм наясно. :)

Историята и титлите нямат никакво отношение към правото.Това се говори от 2-3 години.Оня ден и човек,който е лицензиран и е учил тези работи го потвърди на една прескоференция.Разбира се,тези факти са неудобни и в момента се обвинява,че същия бил на заплата и му е плащано какво да говори.Но фактът си е факт :arrow: актив ''титла'' не съществува :!: И поради тая причина утре отбора като заиграе в Европа хората ще го пишат като ЦСКА!Това също е факт.И не само е факт,но и е от доста по-голямо и съществено значение.Иначе някои хора тук може да не са съгласни с тези факти,но това си е в тяхно лично право.Лошото е,че те бъркат ''вътрешното си убеждение'' като абсолютна истина.Това не е вярно и няма как да е.Аз примерно може да съм на мнение,че Земята е трапецовидна.Но това си е мое лично право просто да си го имам като твърдение.

Само за момент си представете следната ситуация : Стоичков дава пресконференция и казва ... когато играх в този отбор ЦСКА, на времето, аз спечелих златната обувка ... и в същия момент става Бекалката и размахва любимото му листче и вика това не е вярно, виж тук какво пише ... Просто само за миг си представете реакцията на Ицо ... :) :) :)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 мар 2018 11:16

baraba написа:
delqnski47 написа:

Само за момент си представете следната ситуация : Стоичков дава пресконференция и казва ... когато играх в този отбор ЦСКА, на времето, аз спечелих златната обувка ... и в същия момент става Бекалката и размахва любимото му листче и вика това не е вярно, виж тук какво пише ... Просто само за миг си представете реакцията на Ицо ... :) :) :)

#щегоизбоцаслевачката. :lol:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 05 мар 2018 11:47

Проект за юбилейната марка на ЦСКА беше разпространен в социалните мрежи. Той бе публикуван във Фейсбук от управителя и главен редактор на списание “Филателен преглед” – Георги Дечев, който е и привърженик на армейците. Дечев качи целия пощенски блок, който евентуално ще е посветен на 70-годишнината на клуба. На него са изобразени редица емблематични фигури на ЦСКА – Стоичков, Цветан Йончев, Нако Чакмаков, Георги Велинов, Любослав Пенев, Георги Денев, Аспарух Никодимов, Петър Жеков, Димитър Якимов, Иван Колев и Димитър Пенев. На самата марка пък е отборът на ЦСКА от 1969 г., като на преден план са Никола Цанев и Йордан Филипов.

Снимката, от която е рисувано, е от 4 май 1969 г. – двубой с Дунав (3:2) в един от шампионските сезони на армейците. От публикацията във Фейсбук става ясно, че художник оформител на този проект е Стоян Бунджулов, който е преподавател “Плакат” в Нов български университет. Според информация на “Тема Спорт” има и още един проект за пощенския блок. Окончателният вариант ще бъде показан в сряда в 10:30 часа в музея на “Армията”.

Днес от 17:00 часа пък дългогодишният футболист на ЦСКА Борислав Средков (със 150 мача и 16 гола в периода 1971-1979 г.) ще представи своя биографична книга в Малкия салон на НДК.

Изображение
Изображение

ludiafan

Мнениеот ludiafan » 05 мар 2018 11:53

baraba написа:
delqnski47 написа:

Какво има да си представя ! Да пита Очко Бибочко, защото тоя сигурно още го боли задника от срещата му с божествената левачка !
Тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 мар 2018 12:07

Пак повтарям.Абсолютна глупост е да се налага ''история'' като отношение на правните въпроси.Всеки,който иска може да пита един редови юрист(или адвокат....има малка разлика,но не е от толкова значение).Аз ,за разлика от някои тука, имам такива.(и НЕ са чорбари :lol: )
Вече личното мнение е нещо съвсем различно.
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 мар 2018 13:03

delqnski47 написа:Пак повтарям.Абсолютна глупост е да се налага ''история'' като отношение на правните въпроси.Всеки,който иска може да пита един редови юрист(или адвокат....има малка разлика,но не е от толкова значение).Аз ,за разлика от някои тука, имам такива.(и НЕ са чорбари :lol: )
Вече личното мнение е нещо съвсем различно.

Тоест, понеже историята и клубните успехи са невеществени елементи за клуба, когато той фалира, всеки друг клуб има моралното право да се закичи с тях. Ами то тогава к`во ни пречи да решим, че Колумб е родом от Горно нанадолнище и българин е открил Америките, а не италианец на испанска служба? И без това доста години се пишеше за Диего де Орхеда, който бил Даниел от Охрид :roll: и първи стигнал от флотилията до бреговете на Куба.
Та и при вас така-историята и успехите не са предмет на юридически спор (дали?), но вие си ги присвоявате, защото така сте решили, а и никой друг нямал бил право на решение по въпроса, освен феновете. Дори само вие решавате кой клуб има някакво право да се води продължител на историята на ЦСКА и никой друг няма правото на мнение-нито БФС, а най-малко УЕФА!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 05 мар 2018 13:16

Нека само припомня, че повечето наши клубове са минали през фалит, което не е попречило да продължат своя живот наследявайки историята на предшественика, при това без да е платено стотинка за активите му. Кратко, точно и ясно.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 05 мар 2018 13:23

[offtopic]Крайно време е за малко по-сериозен кастинг в темата за Магията по отношение на троловете - значи, предлагам да се допускат само истински магьосници на спама .... от Хари Потър нагоре! ;)
Нещо много се отпуснаха хайманите и определено им липсва нов репертоар! :)[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “ЦСКА”