Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 04 мар 2018 19:23

PFC Litex написа:
ЦСКА _завинаги написа:
Red_Pz написа:Няма да сме шампиони. Гаранция.

И то благодарение на съдиите.
Поне купата да я вземем.
:evil:

Мачовете за купата без съдии ли ще се провеждат?
За купата вероятността бай Дельо да ви изклати е много голяма, защото е видно, че той не е треньор за първенство, но за турнирни битки става.

Казах, че за купата имаме по-големи шансове, защото Левски не показва никаква игра и задължително трябва да ги отстраним.
:oops:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 04 мар 2018 19:23

Кашчей написа:
bobonikolov написа:Добре, че е тоя форум, та някои хора да могат да се помислят за нещо повече от колкото са! Пълен смях :). Говорете си каквото си искате. Ние си чакаме евромачовете и скоро ще задминем проекта от Разград. Интересно ми е как ще го преживее Домусчиев ако вземем, че му измъкнем титлата напук на всички съдийски балтии, БФС мафия и пари, раздадени на малките отборчета да скачат. Такива нарциси преживяват огромен душевен катарзис като загубят и понякога направо откачат като не е на тяхното. Мдаа предстои интересно лято!

За справка поведението на Ганчев в ЗС на БФС София през септември 2015 и поведението на ребрандираните фенове откак станаха новопокръстени, включая и теб! За Стоилов и Милко Елека няма да отварям дума изобщо-интелект, култура..абе какво да ти говоря!

Имам едно предложение за теб. Защо не си подадеш СВ-то при ръководството? Ако мислиш, че ще се справиш по-добре от изброените давай. Иначе ще е поредното бръщолевене.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 мар 2018 19:25

ЦСКА _завинаги написа:Казах, че за купата имаме по-големи шансове, защото Левски не показва никаква игра и задължително трябва да ги отстраним.

Защо пък трябва да показва някаква игра, нали лошото БФС + Домусчиев са решили да ви режат по всички фронтове?
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 04 мар 2018 19:29

ЦСКА _завинаги написа:Казах, че за купата имаме по-големи шансове, защото Левски не показва никаква игра и задължително трябва да ги отстраним.

Извинявай, вие каква игра показахте с децата от Тича? И не, не ми говори за Верея, че там всички знаят за какво иде реч...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 04 мар 2018 19:30

sin4ec написа:И не, няма да цитирам БФС, УЕФА, ТР на РБ или когото и да било - няма смисъл, нещата са ясни. Но когато казването на обективната истина се нарича " необяснимо агресивно поведение", нещата почват да понамирисват. Когато тук се говори за говеда и кухороги сме пас, когато се отправят необосновани клевети пак сме пас, но ИСТИНАТА е неприятна и е за :arrow: . Така да бъде-лошо няма.

Синчец, това, което го говорите ти и другите можеше да хване дикиш ако се случваше за пръв път в нашия футбол. Да ама то се е случило нанайсе пъти преди това с други отбори и вие мълчахте. Сега като стана при нас и изведнъж големи моралисти се извъдиха всички! Обаче когато ставаше с Пирин (тамън 2 пъти), с Локо ПД ( Велбъжд се премести в Пловдив), с Беласица ( Хебър отиде в Петрич) и много други тогава всичко беше Ок. Техните фенове ме са припоьнавачи и тем подобни. Като стана с нас обаче как можело и т.н. Ми може. Ставало е и преди. За другите може защо и за нас да не може? Когато това се случваше преди всички мълчаха. Като стана с нас и вече вой до небето! Това за мен е двуличие.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 04 мар 2018 19:35

bobonikolov написа:Синчец, това, което го говорите ти и другите можеше да хване дикиш ако се случваше за пръв път в нашия футбол. Да ама то се е случило нанайсе пъти преди това с други отбори и вие мълчахте. Сега като стана при нас и изведнъж големи моралисти се извъдиха всички! Обаче когато ставаше с Пирин (тамън 2 пъти), с Локо ПД ( Велбъжд се премести в Пловдив), с Беласица ( Хебър отиде в Петрич) и много други тогава всичко беше Ок. Техните фенове ме са припоьнавачи и тем подобни. Като стана с нас обаче как можело и т.н. Ми може. Ставало е и преди. За другите може защо и за нас да не може? Когато това се случваше преди всички мълчаха. Като стана с нас и вече вой до небето! Това за мен е двуличие.

Ставало е, вярно. Но тогава беше анархия и нямаше закони и правила. И да ме прощаваш, ама никой не е натрупал 30 млн дългове от тях...проблемът го разбираш пркрасно: не трябваше да се замесва Литекс, трябваше да тръгнете от нулата и никой нищо не може да ви каже. Късно е вече-станалото станало.

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 04 мар 2018 19:39

PFC Litex написа:

Защо пък трябва да показва някаква игра, нали лошото БФС + Домусчиев са решили да ви режат по всички фронтове?

Като спечелим купата ще ти отговоря.
:mrgreen:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 04 мар 2018 19:45

Милчо с гол за Славия!

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 04 мар 2018 19:49

sin4ec написа:
bobonikolov написа:Синчец, това, което го говорите ти и другите можеше да хване дикиш ако се случваше за пръв път в нашия футбол. Да ама то се е случило нанайсе пъти преди това с други отбори и вие мълчахте. Сега като стана при нас и изведнъж големи моралисти се извъдиха всички! Обаче когато ставаше с Пирин (тамън 2 пъти), с Локо ПД ( Велбъжд се премести в Пловдив), с Беласица ( Хебър отиде в Петрич) и много други тогава всичко беше Ок. Техните фенове ме са припоьнавачи и тем подобни. Като стана с нас обаче как можело и т.н. Ми може. Ставало е и преди. За другите може защо и за нас да не може? Когато това се случваше преди всички мълчаха. Като стана с нас и вече вой до небето! Това за мен е двуличие.

Ставало е, вярно. Но тогава беше анархия и нямаше закони и правила. И да ме прощаваш, ама никой не е натрупал 30 млн дългове от тях...проблемът го разбираш пркрасно: не трябваше да се замесва Литекс, трябваше да тръгнете от нулата и никой нищо не може да ви каже. Късно е вече-станалото станало.

Ами не съм съгласен, защото и сега нещата се случиха по правилата. Направи се ново първенство с нови наредби и т.н. И да бяхме почнали от нулата все същото. Пак щяхте да казвате, че ЦСКА е умрял след фалита. Познаваме се. Няма нужда да се убеждаваме в противното.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 04 мар 2018 19:53

bobonikolov написа:Ами не съм съгласен, защото и сега нещата се случиха по правилата. Направи се ново първенство с нови наредби и т.н. И да бяхме почнали от нулата все същото. Пак щяхте да казвате, че ЦСКА е умрял след фалита. Познаваме се. Няма нужда да се убеждаваме в противното.

Глупости. Знаеш какво съм писал тук от години. ФК с фалит не умира-примери бол. Да, тежко и неприятно е, но да се кара Литекс насред София и да му викаш , че е ЦСКА-ми щом ти харесва-лошо няма. :roll:

Върни се в “ЦСКА”