Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот boabbb » 23 юни 2014 10:39

amstel_beer написа:Менди: Аз знам истината - всички в ЦСКА искат да напуснат :cry:

Да, и никой не го искат никъде :mrgreen: :lol: Може да им идва да напуснат, но не са печки ;) Е това е важното в случая ;) А Менди не го мисли, който е напуснал ЦСКА по този начин - все е прокопсал, Фелипе Да Коща е ярък пример :lol: А иначе Тони Силва, Чочев, М'Боли, Маркович - не ги искат никъде :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 25 юни 2014 23:56

“Червените” победиха “канарчетата” с 2:1 и така с общ резултат 3:2 от двата мача ще спорят за златото с отбора на Славия

ЦСКА надигра категорично Ботев Пловдив в полуфинална среща реванш от Републиканското първенство при родените 1999 година. “Червените” победиха “канарчетата” с 2:1 и така с общ резултат 3:2 от двата мача ще спорят за златото с отбора на Славия.
Гостите от Пловдив откриха резултата в 16-ата минута, но само осем минути по-късно “армейците” изравниха след страхотен удар от дистанция на Расим Сюлейман. Победното попадение бе дело на Кристиан Вучков, който се разписа след удар с глава.
По пътя към трофея млади надежди от детско-юношеската школа на ЦСКА елиминираха последователно силните отбори на [strike]Лудогорец Разград[/strike], [strike]Дунав Русе[/strike] и днешния си съперник [strike]Ботев Пловдив[/strike].
Финалът е в неделя (29 юни), от 18, 00 часа в Правец срещу Славия София.
Ето и героите за ЦСКА от мача с Ботев:

ЦСКА ‘99

Калин Дончев, Даниел Йораднов, Димитър Велков, Кристиан Вучков, Асен Георгиев-к, Валентин Антов, Расим Сюлейман, Мартин Ачков, Георги Божилов, Божидар Чуканов, Радослав Живков, (Александър Костов, Никола Гонков, Христо Атанасов, Роберто Маноилов)

Треньор: Иван Атанасов

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 02 юли 2014 15:54

Днес по инициатива на Столична община, район „Сердика“ деца в риск от програмата „Лятна ваканция 6“, с цел превенция на противообществените прояви, посетиха стадион „Българска армия“. За малчуганите бе организиран безплатен обяд от верния армеец Пламен Делев в ресторант „Армията“. След това децата посетиха музея на Спортната слава на ЦСКА, където доайенът на спортната журналистика и уредник на музея Александър Манов ги запозна със славната история на клуба. Накрая групата бе зарадвана и от директора на детско-юношеската школа и легенда на червените Спас Джевизов, който раздаде автографи и се снима за спомен с децата.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 11 юли 2014 10:11

http://www.theladbible.com/articles/art ... in-moldova

нещата там са сериозни !
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 юли 2014 20:42

Шах съм брат...хахахахахахахахахахаха

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 юли 2014 16:52

Бившият бразилски национал Пауло Фалкао даде интервю пред вестник "Труд, в което си признава, че има грях към България. Известният като "Краля на Рим" бивш футболист на Рома играе пет години за италианския клуб, но все още е в сърцата на привържениците.
"Имам грях към България и го крия от близо 21 години. С Рома играхме тежък мач с ЦСКА в София и аз отбих една топка от голлинията с петичка. Но всъщност това беше гол", направи сензационно разкритие Фалкао.
"Нямаше ги обаче днешните видеотехнологии, съдията не видя, а аз не си признах. Така спечелихме с 1:0 и се класирахме напред. Помня и до днес тази ситуация и не се гордея с нея, но се утешавам, че и подобни моменти са част от великата игра футбол."

Прочети още на: http://worldcup2014.gol.bg/braziliya/20 ... -balgariya
Може би сме пропуснали още една част от Магията ЦСКА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 15 юли 2014 22:06

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:http://www.theladbible.com/articles/articles-blowjob-lessons-are-particularly-popular-in-moldova

нещата там са сериозни !

А бе това ми прилича на официален предмет в училище и в това отношение ли нацията ни изостава :?: :( ,така и че си ойдат нашите девойки от тоя свет недоучили,а дали и младежите в тази страна изучават подобни дисциплини :?
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 юли 2014 22:08

Red joker написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:http://www.theladbible.com/articles/articles-blowjob-lessons-are-particularly-popular-in-moldova

нещата там са сериозни !

А бе това ми прилича на официален предмет в училище и в това отношение ли нацията ни изостава :?: :( ,така и че си ойдат нашите девойки от тоя свет недоучили,а дали и младежите в тази страна изучават подобни дисциплини :?

Хората си пишат, че е курс, със съответно заплащане :roll: :roll:

Иначе няма лошо де.. то и КНДР тиви беше казала нещо за финал в Бразилия 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 15 юли 2014 22:11

amstel_beer написа:Менди: Аз знам истината - всички в ЦСКА искат да напуснат :cry:

Менди кога ти го прошепна-преди или след да омекне онова ,което ви свързваше :?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 15 юли 2014 22:12

Кашчей написа:
Red joker написа:

нещата там са сериозни !

Хората си пишат, че е курс, със съответно заплащане :roll: :roll:

Иначе няма лошо де.. то и КНДР тиви беше казала нещо за финал в Бразилия 8-)

Е, щом се плаща не е за нас...

Върни се в “ЦСКА”