amstel_beer написа:Менди: Аз знам истината - всички в ЦСКА искат да напуснат
Да, и никой не го искат никъде

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
“Червените” победиха “канарчетата” с 2:1 и така с общ резултат 3:2 от двата мача ще спорят за златото с отбора на Славия
ЦСКА надигра категорично Ботев Пловдив в полуфинална среща реванш от Републиканското първенство при родените 1999 година. “Червените” победиха “канарчетата” с 2:1 и така с общ резултат 3:2 от двата мача ще спорят за златото с отбора на Славия.
Гостите от Пловдив откриха резултата в 16-ата минута, но само осем минути по-късно “армейците” изравниха след страхотен удар от дистанция на Расим Сюлейман. Победното попадение бе дело на Кристиан Вучков, който се разписа след удар с глава.
По пътя към трофея млади надежди от детско-юношеската школа на ЦСКА елиминираха последователно силните отбори на [strike]Лудогорец Разград[/strike], [strike]Дунав Русе[/strike] и днешния си съперник [strike]Ботев Пловдив[/strike].
Финалът е в неделя (29 юни), от 18, 00 часа в Правец срещу Славия София.
Ето и героите за ЦСКА от мача с Ботев:
ЦСКА ‘99
Калин Дончев, Даниел Йораднов, Димитър Велков, Кристиан Вучков, Асен Георгиев-к, Валентин Антов, Расим Сюлейман, Мартин Ачков, Георги Божилов, Божидар Чуканов, Радослав Живков, (Александър Костов, Никола Гонков, Христо Атанасов, Роберто Маноилов)
Треньор: Иван Атанасов
Днес по инициатива на Столична община, район „Сердика“ деца в риск от програмата „Лятна ваканция 6“, с цел превенция на противообществените прояви, посетиха стадион „Българска армия“. За малчуганите бе организиран безплатен обяд от верния армеец Пламен Делев в ресторант „Армията“. След това децата посетиха музея на Спортната слава на ЦСКА, където доайенът на спортната журналистика и уредник на музея Александър Манов ги запозна със славната история на клуба. Накрая групата бе зарадвана и от директора на детско-юношеската школа и легенда на червените Спас Джевизов, който раздаде автографи и се снима за спомен с децата.
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:http://www.theladbible.com/articles/articles-blowjob-lessons-are-particularly-popular-in-moldova
нещата там са сериозни !
Red joker написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:http://www.theladbible.com/articles/articles-blowjob-lessons-are-particularly-popular-in-moldova
нещата там са сериозни !
А бе това ми прилича на официален предмет в училище и в това отношение ли нацията ни изостава![]()
,така и че си ойдат нашите девойки от тоя свет недоучили,а дали и младежите в тази страна изучават подобни дисциплини
Кашчей написа:Red joker написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:http://www.theladbible.com/articles/articles-blowjob-lessons-are-particularly-popular-in-moldova
нещата там са сериозни !
А бе това ми прилича на официален предмет в училище и в това отношение ли нацията ни изостава![]()
,така и че си ойдат нашите девойки от тоя свет недоучили,а дали и младежите в тази страна изучават подобни дисциплини
Хората си пишат, че е курс, със съответно заплащане![]()
Иначе няма лошо де.. то и КНДР тиви беше казала нещо за финал в Бразилия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта