Честно казано направо им взехте акъла - стария клуб ли е , нов ли е , Литекс ли е ? .И горките се чудят в кои секции, какво инфо да постват....
И аз вадя пуканките и си наливам Бушмилс-че .Ай наздраве !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
soilwork написа:ludiafan написа:delqnski47 написа:Аман от тая УЕФА.
[offtopic]Нали трябва да има нова мантра и повишен трафик . Обади ми се на лични ! Ще те уредя с една микровълнова печка за да си правиш пуканки . Аз лично предпочитам да гледам сеира с бира .[/offtopic]
[offtopic]Освен каса немска бира награда за играта, се замислям да включа и една микровълнова[/offtopic]
delqnski47 написа:ЦСКА _завинаги написа:niki87 написа:УЕФА: ЦСКА-София е четирикратен шампион на България
https://www.sportal.bg/news.php?news=712071
Да бе, ама друг път!
Сисе,тия УЕФА са големи будали.
delqnski47 написа:
Почвам като бачо Кашо да ядем букви:
Начи аз тук чета за ''брой участия в еди кой си турнир'',а не за ''брой титли на съответния отбор''.Спиртал какво приказва глупости...
''Ама то щом са 4 участия,начи и 4 титли'' ... чакай сега.Това си е интерпретация.Де пише ЧЕТИРИ ТИТЛИ??
1982 написа:Няма какво да умуваш, Делянски, Литекс го няма в класацията, а срещу неговата статистика стои името на ЦСКА-София ..... всичко е повече от ясно. Иначе се радвам, че отново разлюбихте сайта на УЕФА, доскоро ви бе основен аргумент, че не сте Литекс.
Mitata написа:Честита Баба Марта!
Бих казал, че са налице разминавания относно написаното за ЦСКА в сайтове на УЕФА. Така например в страничката на ЦСКА-София ни имат за нов клуб, защото в нея липсва каквато и да е информация за миналите ни участия в ЕКТ. Важно е да се отбележи, че там фигурираме под името "ЦСКА София", а не "ЦСКА - София", срещу името на клуба грее ЕМБЛЕМАТА. В класацията на УЕФА за периода 1955-2018 г. нашият ЦСКА София фигурира в челните места, нормално предвид големите ни успехи в миналото. От друга страна в същата класация се чете името на "ЦСКА - София ЕАД", чиито участия очевидно са приравнени към тези на Литекс.
Вероятно тези разминавания съвсем не са случайни, те подсказват какви са вариантите за по-нататъшното развитие на сагата.
Какво имам предвид. Възможно е да съществува договорка между ръководството на ЦСКА и това на УЕФА, че ако ЦСКА откупи активите и се разплати частично с кредиторите, ще бъдем допуснати до участие в ЕКТ под името ЦСКА София с историята на ЦСКА София, което всички армейци искаме да се случи. Неслучайно в страничката на ЦСКА София фигурираме именно под това име, там е и емблемата. От друга страна УЕФА дава ясен сигнал на ръководството на клуба, че ако не откупи активите и не се разплати частично с кредиторите ще върнат тирето в страничката на ЦСКА, ще впишат историята на ловешкия клуб и в ЕКТ ще участваме под името "ЦСКА - София" ЕАД.
За съжаление има и друга опция - мотивите на адвокатите на ЦСКА не са били в полза на ЦСКА, а на ловешкия клуб, което е накарало шефовете на УЕФА да преразгледат становищетето, че ЦСКА – София е нов клуб и за тях вече не е. Следва ужасяваща промяна и в страничката на ЦСКА София.
Възможно е хакери да са си поиграли с класацията на УЕФА, но това е малковероятно.
След случилото се през последните дни собствениците трябва добре да си опичат акъла и да вземат правилното решение. Иначе ще стане истинско мазало.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта