Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

phd
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот phd » 01 мар 2018 17:30

Интересно какво ще напишете, когато вместо "No record in UEFA competitions" в сайта им се поправят с актуалното - 60 мача, 27 победи, 12 равни, 21 загуби, голова разлика 93:72. :mrgreen:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 мар 2018 17:30

JackPackage написа:
delqnski47 написа:Изображение

Почвам като бачо Кашо да ядем букви :mrgreen: :
Начи аз тук чета за ''брой участия в еди кой си турнир'',а не за ''брой титли на съответния отбор''.Спиртал какво приказва глупости... :lol:
''Ама то щом са 4 участия,начи и 4 титли'' ... чакай сега.Това си е интерпретация.Де пише ЧЕТИРИ ТИТЛИ?? :lol:

Айнщайн - като имаме един представител в турнира с 4 участия колко титли може да си спечелил? 16? :lol: :mrgreen:

Баце,във ФИФА+2 места в сайта на УЕФА имаме ТРИ изключващи се информации за отбора. :lol: Само тва щи кажа
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 мар 2018 17:34

Призовавам всички ,които ,ще пишат донос до УЕФА относно титли ,купи и т.н да им напишат и резултата от мача Несебър-ЦСКА ,че гледам не знаят как е завършил :) :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 мар 2018 17:34

Няма какво да умуваш, Делянски, Литекс го няма в класацията, а срещу неговата статистика стои името на ЦСКА-София ..... всичко е повече от ясно. Иначе се радвам, че отново разлюбихте сайта на УЕФА, доскоро ви бе основен аргумент, че не сте Литекс. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 01 мар 2018 17:36

[center]Утре Първанката ще разясни ситуацията за неразбралите. Подочух че ще има и финансова компенсация за ЦСКА. Всичко е точно.Не се връзвайте на манипулациите на Спиртал[/center]

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 01 мар 2018 17:38

gihuelo написа:След 24 часова тишина и рязане на вени,отново най - яростните комплексари са отново тук. Сега с нова тема :) Колко са титлите?

В крайна сметка чест прави на вашия клуб, че има фенове, които не се интересуват от това колко купи има, а от МАГИЯТА, както е наречена тази тема.
Иначе за титлите спор няма в тази тема, нито за евроуспехите и легендите. Просто някакви хора се опитват да подменят историята на Литекс с историята на ЦСКА, без да разбират, че Литекс само се ребрандира. Но не им обръщайте внимание, те са, както правилно казваш, яростни комплексари.
Успех!

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: ЦСКА-София е с 4 титли , пишат в УЕФА

Мнениеот Син до гроб_ » 01 мар 2018 17:43

Че това новина ли е?! :lol: :lol: :lol: А добър ден! Само малко ми е жал за ребрандираните припознавачи, че вчера беше голяма еуфория, а днес пак са същите....да не казвам.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 01 мар 2018 17:43

LEVSKAR57 написа:Всичко хубаво, празни приказки отново. Ако махнат АД-тата си остават същите отбори или пък ако им сложат ЕАД, все тая. В случая с ЦСКА-София, Чавдар се влива в Литекс в един отбор кръстен ЦСКА-София, на който незнайно защо му викат ЦСКА, а можеше да му казват Реал Мадрид и да имат 12 титли от КЕШ/ШЛ, а не 2 полуфинала. :lol: Само че във футбола си има приемственост и след като Литекс е преместен в София, както и в ТР го пише корекция на ЦСКА-София просто няма как да му кажеш ЦСКА, освен че играе на Армията, която я взеха на търг като ЕДИНСТВЕН кандидат, защото на другия просто му забраниха.
Аз знам много добре какво е да обичаш Левски и няма как на някакъв преместен отбор на Герена да му викам Левски, след като знам, че въпреки стария е още жив вече съм припознал друг.. Много добре помним как идваха юношите от НЕФАЛИРАЛИЯ ЦСКА със Зафиров да тренират на Армията, защото тя беше ОЩЕ НА НЕФАЛИРАЛИЯ отбор, а платените от Ганчев ги плюваха и хвърляха по тях бутилки. Те момчетата се готвеха да играят с Лудогорец финал за Суперкупата, ама тези с голямата любов в сърцата като теб им теглиха по една майна и припознаха преместения Литекс и кръстен ЦСКА-София, защото на Ганчев не му се даваха пари за отбора с дълговете. Кво повече да си говорим, айде кажи ?

:!:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 мар 2018 17:46

soilwork написа:[center]Утре Първанката ще разясни ситуацията за неразбралите. Подочух че ще има и финансова компенсация за ЦСКА. Всичко е точно.Не се връзвайте на манипулациите на Спиртал[/center]

Да дадат 20 милки примерно,пък мене грам няма да ме боли оная работа.Ако ще и от Марс да ни изкарат че сме. 8-) Утре като цепнем Ливърпул и в Англия че пише ''Уот а шок.СиЕсКей бийт Ливърпул агейн''. 8-) Пък тия тука нека си приказват. :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

kamilata3
Контакти:

Мнениеот kamilata3 » 01 мар 2018 17:48

LEVSKAR57 написа:
kamilata3 написа:Явно съм сбъркал за теб,ще да е второто,щом даваш пример с АД и болно дете,въобще знаеш ли какво е АД,утре ако премахнат АД -та отборите изчезват ли,правиш ли връзка с главния мозък,да се опитам да ти обясня ,но се съмнявам ,че ще разбереш,с твоя пример,идеята ЦСКА се носи от хората и докато има живи привърженици на идеята ЦСКА ще има и отбора ЦСКА без значение с какъв булстат,така както родът ти продължава да е жив докато имаш живи наследници,даже и този пример , не е много удачен,защото ЦСКА а и не само всеки един отбор ,това са феновете,а не някакви си цифри,но ти няма как да разбереш,защото не знаеш какво е да обичаш и да носиш отбора в сърцето си,успех в това ти и още шепа като теб да се успокоявате ,че ЦСКА го няма,има го и той е по жив и силен от всякога.

Всичко хубаво, празни приказки отново. Ако махнат АД-тата си остават същите отбори или пък ако им сложат ЕАД, все тая. В случая с ЦСКА-София, Чавдар се влива в Литекс в един отбор кръстен ЦСКА-София, на който незнайно защо му викат ЦСКА, а можеше да му казват Реал Мадрид и да имат 12 титли от КЕШ/ШЛ, а не 2 полуфинала. :lol: Само че във футбола си има приемственост и след като Литекс е преместен в София, както и в ТР го пише корекция на ЦСКА-София просто няма как да му кажеш ЦСКА, освен че играе на Армията, която я взеха на търг като ЕДИНСТВЕН кандидат, защото на другия просто му забраниха.
Аз знам много добре какво е да обичаш Левски и няма как на някакъв преместен отбор на Герена да му викам Левски, след като знам, че въпреки стария е още жив вече съм припознал друг.. Много добре помним как идваха юношите от НЕФАЛИРАЛИЯ ЦСКА със Зафиров да тренират на Армията, защото тя беше ОЩЕ НА НЕФАЛИРАЛИЯ отбор, а платените от Ганчев ги плюваха и хвърляха по тях бутилки. Те момчетата се готвеха да играят с Лудогорец финал за Суперкупата, ама тези с голямата любов в сърцата като теб им теглиха по една майна и припознаха преместения Литекс и кръстен ЦСКА-София, защото на Ганчев не му се даваха пари за отбора с дълговете. Кво повече да си говорим, айде кажи ?

Ти си безнадежден случай,влез в правилника на уефа и прочети по кой белези се определя един отбор,после ще пишем за ад-та.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

Върни се в “ЦСКА”