Милен Радуканов - фен тема!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Udoji90
- Контакти:
Re: Милен Радуканов - фен тема!
Последното мнение беше малко пресилено. Чак пък Лудогорец да е основен наш конкурент?! Не може отсега да се твърди, че сме шампион или фаворит, тъй като и авансът не е някакъв голям. Засега основното ни превъзходство пред Левски е в нападението. Калво дойде с големи очаквания, но досега нищо впечатляващо не е показал. (На другото крило Райков е доста по-опасен.) Арс пък е доста бавен, а и след 65-тата минута някъде отпада физически и е почти безполезен до края на мачовете. В същото време нашите нападатели са в добра форма и ако някой не се справи добре, винаги друг го покрива. Разбира се това е временно състояние, така че не може да се правят прибързани заключения, че сме шампион. Ако трябва да правя обобщение, нито един отбор досега не впечатлява от началото на сезона.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Синьо сърце
- Контакти:
[quote="шивача"]тук, темата е за Милен, а аз просто го вметнах, че сме шампиони
но от учтивост[едно забравено качество в българина] ще ви отговоря
синьо сърце- на базата на показаното до 6кръг и потенциалите в конкурентните ни отбор, стигнах до заключението, че ние сме новите шампиони на бг!
давам ти факти
1 Водачи сме и сме на 3т от вас и 5 от Ловеч
2 имаме най-класните футболисти! това не е само мое мнение, а и на бг журналистиката
3 разполагаме с дълга и равностойна скамейка! примерно, при вас се контузи Арш или Милиев или Старокин и нямате алтернатива, почвате да въртите Грийн и тн. а сезона е дълъг, има контузии, наказания.
4 в нашата игра се вижда настроение , докато при вас е едно крещене[гаджев] по терена, ключови футболисти се изолират от играта[калво и арш], нямате и стил, по-скоро на мускули и импулс я карате!
5 феновете са настроени срещу Гонзо, а това неминуемо му се отразява на психиката[доказа го с изказванията си след мача с Монтана и Миньор], докато при нас е хармония, цветя и песни!
С тия "факти" доста ще има да те подиграват в синия форум,а и не само там.Виж колегите Vaskonti i udodji90 и сам си направи изводи защо те ще бъдат приети винаги,а ти доста трябва да се потрудиш.От учтивост ти отговарям:
1.Само защото имаше пряк двубой Левски-Литекс,и защото в момента сините си играят тежките мачове.
2.Ако бг журналистиката е га,Майкъла и Ники Александров-така е.
3.Пълна незапознатост със състава и функциите на играчите в Левски.
4.Ако настроение му викат на откровеното опълчение за пазене резултат(Локо Сф,Калиакра,Чц,Берое)-съм съгласен.Халал да ти е настроението.
5.Тотална незапознатост с мисленето на феновете на сините-а за хармонията ще видим,като му дойде времето.А то не е толкова далече...
Точка,че наспамихме темата за Радуканов.Но си помисли малко върху тези неща.

синьо сърце- на базата на показаното до 6кръг и потенциалите в конкурентните ни отбор, стигнах до заключението, че ние сме новите шампиони на бг!
давам ти факти
1 Водачи сме и сме на 3т от вас и 5 от Ловеч
2 имаме най-класните футболисти! това не е само мое мнение, а и на бг журналистиката
3 разполагаме с дълга и равностойна скамейка! примерно, при вас се контузи Арш или Милиев или Старокин и нямате алтернатива, почвате да въртите Грийн и тн. а сезона е дълъг, има контузии, наказания.
4 в нашата игра се вижда настроение , докато при вас е едно крещене[гаджев] по терена, ключови футболисти се изолират от играта[калво и арш], нямате и стил, по-скоро на мускули и импулс я карате!
5 феновете са настроени срещу Гонзо, а това неминуемо му се отразява на психиката[доказа го с изказванията си след мача с Монтана и Миньор], докато при нас е хармония, цветя и песни!
С тия "факти" доста ще има да те подиграват в синия форум,а и не само там.Виж колегите Vaskonti i udodji90 и сам си направи изводи защо те ще бъдат приети винаги,а ти доста трябва да се потрудиш.От учтивост ти отговарям:
1.Само защото имаше пряк двубой Левски-Литекс,и защото в момента сините си играят тежките мачове.
2.Ако бг журналистиката е га,Майкъла и Ники Александров-така е.
3.Пълна незапознатост със състава и функциите на играчите в Левски.
4.Ако настроение му викат на откровеното опълчение за пазене резултат(Локо Сф,Калиакра,Чц,Берое)-съм съгласен.Халал да ти е настроението.
5.Тотална незапознатост с мисленето на феновете на сините-а за хармонията ще видим,като му дойде времето.А то не е толкова далече...
Точка,че наспамихме темата за Радуканов.Но си помисли малко върху тези неща.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- benquick
- Контакти:
Udoji90 написа:Последното мнение беше малко пресилено. Чак пък Лудогорец да е основен наш конкурент?! Не може отсега да се твърди, че сме шампион или фаворит, тъй като и авансът не е някакъв голям. Засега основното ни превъзходство пред Левски е в нападението. Калво дойде с големи очаквания, но досега нищо впечатляващо не е показал. (На другото крило Райков е доста по-опасен.) Арс пък е доста бавен, а и след 65-тата минута някъде отпада физически и е почти безполезен до края на мачовете. В същото време нашите нападатели са в добра форма и ако някой не се справи добре, винаги друг го покрива. Разбира се това е временно състояние, така че не може да се правят прибързани заключения, че сме шампион. Ако трябва да правя обобщение, нито един отбор досега не впечатлява от началото на сезона.
Колега не сам го очаквал от теб това

Та ние сме ЦСКА(НЕ ГО ЗАБРАВЯЙ НИКОГА)и винаги сме фаворит за титлата

Дали ще я спечелим е друг въпрос

п.п. Спирам дотук,че тва е темата на Милен и няма да спамя повече

И не се коси,нищо лично към теб,просто малко съм на черешата в момента

vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
синьо сърце
написал си наопаки всичките факти, които съм изброил
спора е излишен в момента, но аз си запазвам правото да ти го напомня след титлата ни
въпреки, че ти ще намериш адекватно оправдание, което е типично за хора като вас
а аз във вашия форум се чувствам много комфортно , важното е като дойда, да има хора, които са готови да попиват и така да израстват в правилна посока, защото живота е суров
п.п нищо не разбираш от футбол! казва ти го най-добрия-факт lokopld/viewtopic.php?f=10&t=90041
написал си наопаки всичките факти, които съм изброил
спора е излишен в момента, но аз си запазвам правото да ти го напомня след титлата ни

а аз във вашия форум се чувствам много комфортно , важното е като дойда, да има хора, които са готови да попиват и така да израстват в правилна посока, защото живота е суров

п.п нищо не разбираш от футбол! казва ти го най-добрия-факт lokopld/viewtopic.php?f=10&t=90041
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- mertezaker
- Контакти:
Напоследък Милен прави лошо впечатление, прекалено изнервен е!
- mistreated
- Контакти:
Синьо сърце написа:Левски,ако случайно задържи до 10 кръг разликата до 5 т,си става фаворит,така че да гледаме какво ще излезе
Разликата вече е 6, а предстоят "леките мачове" с Локо Сф и Черноморец. Може и да ги вземете, но според мен хич няма да ви е леко.
Ние наистина не показваме супер игра, но пък вкарваме доста. Общо взето ще ти кажа дали сме фаворити за титлата след гостуването ни във Варна. Засега обаче всичко се развива по наш вкус, включително победата ви над Литекс. Сега Ловеч и Лудогорец ако врътнат едно хиксче в 10-тия кръг, а ние успеем да измъкнем мача срещу моряците, тогава със сигурност мога да ти кажа, че сме на 90% шампиони.
Ако ли не - всичко ще се реши пролетта.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- mistreated
- Контакти:
mertezaker написа:Напоследък Милен прави лошо впечатление, прекалено изнервен е!
Напрежението върху него е огромно, а играчите не му помагат с постоянните си мрънкания. От една страна е добре, че има явна конкуренция между тях, но ме е страх, че може да прерастне в сериозно недоволство при първата издънка на отбора.
Дано не съм прав, защото несъмнено издънки ще има. Въпросът е да са колкото се може по-малко.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Определено Радуканов трябва да тропне по масата защото не може така, прекалено много всички се помислиха за звезди и се сърдят за глупости и тук Милен трябва да се прояви и да тушира нещата защото може да се получи много неприятно точно в идващите важни мачове .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
Не правете от мухата слон. Във всеки отбор по света се случват "караници" кой да бие дузпата. В Челси например това е най-редовна сценка.
Както се караха за дузпата, така след третия гол тропнаха заедно едно хорце като израз на радост. Със сигурност Зику е първи избор, Мораеш и Платини просто са поискали да се вредят, което дори е похвално - показва желание за изява, показва липса на безразличие. Убеден съм, че вечерта тримата са пили по бира заедно(ужас, пак пиянски скандал....
).
Както се караха за дузпата, така след третия гол тропнаха заедно едно хорце като израз на радост. Със сигурност Зику е първи избор, Мораеш и Платини просто са поискали да се вредят, което дори е похвално - показва желание за изява, показва липса на безразличие. Убеден съм, че вечерта тримата са пили по бира заедно(ужас, пак пиянски скандал....

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Ами не знам, но снощи ми се стори, че Милен каза, че дузпата е трябвало да бие Мораеш, въпреки това ще видим какво ще стане, но от дребните камъчета най лесно се обръща каруцата !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]