Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА
Така или иначе, на Вальо мисленето не му е най-силната страна, ако действително получи власт, ще се окаже, че Титаните пак са успели от торбата с п--ките да извадят нещо друго. Ама то при тях винаги е така.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Вальо Михов призна, че има акции в Левски
Пред "Стандарт" Михов не показа никакво притеснение от въпросните акции. "Да, предложи ми ги Томас Лафчис в знак на приятелство, искаше да му помогна. Платих му ги. Оттогава минаха сигурно 15 години. На много клубове съм помагал", заяви Валентин Михов.
Сега доволни ли са тия дето плюят по човека преди да почнал да работи.
Пред "Стандарт" Михов не показа никакво притеснение от въпросните акции. "Да, предложи ми ги Томас Лафчис в знак на приятелство, искаше да му помогна. Платих му ги. Оттогава минаха сигурно 15 години. На много клубове съм помагал", заяви Валентин Михов.
Сега доволни ли са тия дето плюят по човека преди да почнал да работи.
[center]
[/center]

Yasso написа:...
За Стойчо всичко е казано - доказан ЦСКА-р, който знае как да работи с играчите за да взема най-доброто от тях във всеки мач, знае как да вдигне отбора в труден момент като настоящия, треньор с невероятна тежест и респект в съблекалнята, с една дума - ШАМПИОН![]()
И нека веднъж завинаги да се каже и да е ясно - Стойчо си тръгна последния път не заради пари, а защото Сашо Апашо започна да разпродава отбора без да го пита, като чашата преля когато разбра, че продават зад гърба му Сашо Тунчев след една контрола преди началото на сезонаАз поне не знам да има уважаващ себе си треньор, който да остане когато разпродават половината му отбор и за капак продадат и капитана му без негово знание и съгласие
![]()
http://topsport.ibox.bg/interview/id_1479388172
А, той Стойчо си го казал това най-после, което написах!
Не бях го чел това интервю, признавам си...а уж гледам да следя всичко което излиза за нашия отбор и не е жълто

Отговорът на Стойчо на третия въпрос обяснява някои неща, не че не се знаеха, но сега вече ги каза 1:1 лично той....
Дано тоя път собствениците да мислят добре ( ако могат, щото започнах да се съмнявам че не могат да мислят и преценяват трезво

За управленец е пределно ясно, че е необходим такъв, затова изобщо не отварям отново дума за него...
Времето за експерименти изтече - начело на отбора ни трябва доказан специалист, БЪЛГАРИН, обичащ клуба

Вариантите не са чак кой знае колко много

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Радуканов ще държи тест за бъдещето си в ЦСКА
Временният наставник на ЦСКА Милен Радуканов ще бъде подложен на своеобразен тест от страна на босовете на отбора.
Единствено и само от наставника зависи, дали пък няма да му бъде даден картбланш да продължи да води „червените” и след Нова година.
Задачата е математически проста - ако ЦСКА спечели всичко до края на годината у нас, Радуканов остава треньор на „армейците”. При този вариант собствениците на клуба, няма да имат никакво право и подбуди да предприемат поредната рокада.
Ако Милен Радуканов начело на ЦСКА вземе мачовете за първенство срещу Пирин, Локомотив Пловдив и Академик София, а също така и двата мача за Купата на България, то той може да се окаже най-удачния избор за наставник.
Относно оставащите три мача от Лига Европа - там цели на всяка цена няма да бъдат поставяни, като ще се иска единствено добро представяне.
За двубоите от Европа фиктивно като треньор ще бъде записван Сашо Борисов, но реално всичко ще се прави от Радуканов. Колкото до мачовете от А група, в момента от ЦСКА проучват възможността за удължаване на временния лиценз с който той да може да продължи да води отбора.
Очаква се утре Милен Радуканов лично да се срещне с Димитър Борисов, като на тази среща вероятно ще му бъдат зададени целите пред него.
Идеята на ръководството е да не се прибързва с търсенето и назначаването на треньор, който по примера на Йоан Андоне, Павел Дочев или Гьоре Йовановски бързо да се превърне в разочарование.
Временният наставник на ЦСКА Милен Радуканов ще бъде подложен на своеобразен тест от страна на босовете на отбора.
Единствено и само от наставника зависи, дали пък няма да му бъде даден картбланш да продължи да води „червените” и след Нова година.
Задачата е математически проста - ако ЦСКА спечели всичко до края на годината у нас, Радуканов остава треньор на „армейците”. При този вариант собствениците на клуба, няма да имат никакво право и подбуди да предприемат поредната рокада.
Ако Милен Радуканов начело на ЦСКА вземе мачовете за първенство срещу Пирин, Локомотив Пловдив и Академик София, а също така и двата мача за Купата на България, то той може да се окаже най-удачния избор за наставник.
Относно оставащите три мача от Лига Европа - там цели на всяка цена няма да бъдат поставяни, като ще се иска единствено добро представяне.
За двубоите от Европа фиктивно като треньор ще бъде записван Сашо Борисов, но реално всичко ще се прави от Радуканов. Колкото до мачовете от А група, в момента от ЦСКА проучват възможността за удължаване на временния лиценз с който той да може да продължи да води отбора.
Очаква се утре Милен Радуканов лично да се срещне с Димитър Борисов, като на тази среща вероятно ще му бъдат зададени целите пред него.
Идеята на ръководството е да не се прибързва с търсенето и назначаването на треньор, който по примера на Йоан Андоне, Павел Дочев или Гьоре Йовановски бързо да се превърне в разочарование.
Радуканов няма нужния лиценз за треньор. В най-добрият случай ще сложат някой "про-форма", а реално Милен ще си е треньорът, но не мисля, че така ще стане. Най-вероятно ще сложат Червенков, за съжаление.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Айде честито за "новия" ни треньор.
Вариант 1 - Радуканов печели всичко в България до зимата (5 мача - ухааааа) и остава, зимата той си знае какво може да свърши и колко ще му разрешат да го свърши. И после му предстоят 15 мача(без тези за Купата), в които какво ще се случи? Историята показва че на втората загуба или третото равенство си аут (ако не си тръгнеш по собствено желание по всяко време) и одисеята започва от начало.
Вариант 2 - Радуканов не печели всичко в България и за зимната пауза почваме да търсим нов треньор, да опознава отбора и да гради състав и селекция, вероятно без бъкел да разбира какво става в отбора. Пак ще станем школа за треньори. Новият, естествено, до 4-я кръг ще го няма (като паднем от Левски ще се оправдаем - треньорът е нов, сега изгради състава, ала-бала) и пак протести, пак чудеса.
Никой не смята, че Радуканов ще повтори успехите на Стойчо или, че някой ще го чака два сезона докато това стане, без да има цел пред отбора класиране в тройката (т.е. титлата). Така че да го махат от сега. Новият треньор, който трябва да е доказано име и с реален опит в тези футболни ширини (визирам Пеп Гуардиола и опита му в Турция) ще има 5 мача в България + 3 в ЛЕ, за да опознае състава, плюсове, минуси и ще добие представа за зимната селекция. Няма да се гледат резултатите от тези 5 мача - от тях ще вземем точки със затворени очи. В най-лошият случай ще отпаднем за Купата, ще го преживеем - няма гаранция, че така или иначе няма да го направим през пролетта. Зимната пауза ще се сплотява отбора, ще се мотивира и ще се гони максимума през пролетта.
Искам да кажа, че сега заради 5 мача през зимата се поставя под въпрос резултатите на отбора през пролетта.
Относно изборът на нов треньор предлагам - цялата администрация на ЦСКА (от шефове и президенти до секретарки) правят тест за обща интелигентност и човекът с най-висок резултат да посочи името.
Вариант 1 - Радуканов печели всичко в България до зимата (5 мача - ухааааа) и остава, зимата той си знае какво може да свърши и колко ще му разрешат да го свърши. И после му предстоят 15 мача(без тези за Купата), в които какво ще се случи? Историята показва че на втората загуба или третото равенство си аут (ако не си тръгнеш по собствено желание по всяко време) и одисеята започва от начало.
Вариант 2 - Радуканов не печели всичко в България и за зимната пауза почваме да търсим нов треньор, да опознава отбора и да гради състав и селекция, вероятно без бъкел да разбира какво става в отбора. Пак ще станем школа за треньори. Новият, естествено, до 4-я кръг ще го няма (като паднем от Левски ще се оправдаем - треньорът е нов, сега изгради състава, ала-бала) и пак протести, пак чудеса.
Никой не смята, че Радуканов ще повтори успехите на Стойчо или, че някой ще го чака два сезона докато това стане, без да има цел пред отбора класиране в тройката (т.е. титлата). Така че да го махат от сега. Новият треньор, който трябва да е доказано име и с реален опит в тези футболни ширини (визирам Пеп Гуардиола и опита му в Турция) ще има 5 мача в България + 3 в ЛЕ, за да опознае състава, плюсове, минуси и ще добие представа за зимната селекция. Няма да се гледат резултатите от тези 5 мача - от тях ще вземем точки със затворени очи. В най-лошият случай ще отпаднем за Купата, ще го преживеем - няма гаранция, че така или иначе няма да го направим през пролетта. Зимната пауза ще се сплотява отбора, ще се мотивира и ще се гони максимума през пролетта.
Искам да кажа, че сега заради 5 мача през зимата се поставя под въпрос резултатите на отбора през пролетта.
Относно изборът на нов треньор предлагам - цялата администрация на ЦСКА (от шефове и президенти до секретарки) правят тест за обща интелигентност и човекът с най-висок резултат да посочи името.
НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ
- Roger_Federer
- Контакти:
Според мен е добре още сега да се намери треньор,за да може да се запознае веднага със ситуацията в нашия клуб и да започне да работи по план за възможно най-предно класиране,което може да дойде само с няколко нови попълнения,както и съответните сериозни лагери и подготовка плюс контроли през зимната пауза,за да може пролетта да имаме силен ЦСКА,което разбира се не значи,че нещо може да се промени толкова бързо,но първенството ни не е толкова силно,че да е нопостижимо гоненето на високи цели.Според мен Литекс е най-постоянният отбор и затова станаха шампиони миналата година ,а и най-вероятно и сега.Черноморец също са доста постоянни,а при Левски ситуацията винаги е на кантар.При нас ако си намерим добър треньор бързо може да изплуваме доста нагоре.Радуканов не е реален вариант,защото каквото и да си говорим,той е само временно изпълняващ тази длъжност.Самият факт,че след две победи от два мача самият той не знае дали ще изкара оставащите мачове, ясно ни казва,че могат да го махнат,когато решат и да си измият ръцете с него.Затова и аз съм ЗА доказано име,но да не е чужденец.Писна ми от експерименти и глупости,писна ми от бойкоти и ми писна само да си говорим,а нищо да не става.Тези боклуци какво се чудят,че ние феновете не ги обичаме,като не могат ЕДНО адекватно решение да вземат!!!Връщат Стойчо и тов е!
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
до колкото се разбра то Гонг че треньор до зимата ще е Радуканов и ще се ползва лиценза на Сашо Борисов. Радва ме това защото с Радуканов който е истински и заклет ЦСКАр бихме 2 отбора по-ред дано да продължим и напред. Обаче ме притеснява нещо и това е че Милен няма професионален лиценз да е старши треньор на отбора.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Колко треньори ще смени ЦСКА до края на първенството?
Гледам футбол от около 8 години,но такова нещо никъде другаде по света не съм виждал толкова често да се сменят треньори като в България.При първите по сериозни издънки на отбора режат главата на треньора и идва следващият на дръвника да заеме неговото място.Българските футболни президенти не са от най-търпеливите хора,но това което се случва в ЦСКА тази година направо е нечовешко може би ако има някаква световна класация за най-много сменени треньори в един сезон ЦСКА ще е на първо място.До момента “червените” имаха шестима треньори - Любослав Пенев, Йоан Андоне, Адалберт Зафиров, Павел Дочев, Сашо Борисов (временен заради липса на работна виза на Гьоре Йовановски) и Гьоре Йовановски.Питам ви ще има ли нови треньорски смени в ЦСКА до края на първенството?
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]