Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ivonotbad
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот ivonotbad » 25 юни 2025 16:19

ivo55 написа:А бе тук някой по-възрастен, освен мен, няма ли.
Никой ли не помни какви играчи играеха в ЦСКА до преди 15-20 г.

Има, има и по-възрастни от тебе и не го казвам никак "радостно", но такива са реалностите. Аз съм бил на мачове когато трима от нападателите на ЦСКА претендираха за голмайстор на първенството. Имаше направо комични ситуации в края на мача, когато вече водим с 4-5 на нула на някой провинциално отборче. Тогава в наказателното поле на противника се събират Спас Джевизов, Георги Славков и Стойчо Младенов. Тримата си подават триково топката сами на празна врата и никой не бърза да я вкара. Публиката се забавлява и крещи "дайте я на Спас да я вкара" или нещо подобно.

Сигурно говоря за този мач : "Убедителна победа с 6:0 над Беласица Петрич на днешната дата (26.05) през 1984, а за армейците се разписват Стойчо Младенов, Георги Славков на два пъти, отново Стойчо Младенов, Спас Джевизов и пак Стойчо Младенов."
Добре помня как Стойчото се полакоми и Джевиза остана само с един гол този мач и съответно загуби шансове за голмайстор на първенството.
Тогава такива ни бяха проблемите и не са ме вълнували селекции, треньорски смени и други подобни битовизми. Просто се ходеше на мач за забавление. Единствено с говедата се получаваше тегаво понякога.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 юни 2025 16:22

Red_Pz написа:
CSKA 78 написа:
MASTER_COOL написа:https://www.youtube.com/live/8cNaBQsjqDM

Може да погледнете в 78-та минута. Питам го, за ЦСКА кога така ? :oops:
Или те му плащат заплатата :evil: :evil: :evil:

Той това си го прави и при нас, или се опитва! Много пъти е опитвал финт и след него стрелба, като в повечето случаи му блокират удара! Този му гол на видеото е "тип Питас"! Въпросът е, че последният само това може(отнася се за кипъреца)! Може да вкара някой гол от средно разстояние, но иначе присъствието му в наказателното поле на противника, е почти никакво! В повечето случаи защитниците на противника му взимат топката като на малко дете! Ето`o e един недодялан дефанзивен халф, или по-скоро е преквалифициран десен бек, който в доста от случаите бърка пасовете! Нещо подобно беше Жеферсон, с тази разлика, че бразилецът беше преквалифициран ляв бек! :) Камерунецът е доста рисков играч, особено при мачове с по-голям заряд! Делова наистина може да става за ДХ, като защитник допуска доста грешки, а ако е по-напред някой отзад ще може да го подсигурява!
И това са ни уж тримата най-добри в отбора!
Гледам че Исека се е контузил яко и са му дали номер 9! Ха-ха! От какво се е контузил в рамото, е мистерия! Но сме дали над милион евро за него и ще е по-добре да го търпим! Докато някой отбор не се излъже да ни отърве от него!
Почти същото се отнася и за Кордоба! С тази разлика, че колумбиецът може би има някакви качества, но беше тотално игнориран от предишния ни треньор през миналия сезон! За съжаление това са ни моментните ни възможности!

ПП Някой знае ли по коя телевизия ще предават контролата ни днес?!

Много добре знам, кой си и какви щуротии пишеш, но..
Питас вече почти е минал Фаетон по принос, нищо, че е от половин сезон тука. А да примомним ли Фаетон колко струва? М? Струват ли 10-те му голчета и асистенции за 2 години толкова?

Аз не сравнявам Фаетон с Питас, понеже единият е крило, а другият е нападател! А и Питас е несравним според някои! :)

ПП Заплатата на Фаетон е поне два пъти по-малка, отколкото на Питас! Понеже е подписвал по друго време! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 юни 2025 16:23

MASTER_COOL написа:
Tony_CSKA написа:
MASTER_COOL написа:https://www.transfermarkt.com/kings-kangwa/profil/spieler/684998

Пак ни свързват с този :lol:
Вероятност за истина - около 0 % :mrgreen:

Иначе няма спор, че е мега класа.
За опорен халф - 10 гола и 7 асистенции за един сезон си е респектиращо

78 няма да го одобри, само 170 см е. :lol:

Това е 100 % сигурно ! Отделно трябва çok пара да се плаща :mrgreen:

Да, най-вероятно няма да го одобря! Имаме си достатъчно тапи в отбора! :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 25 юни 2025 16:24

ХАХАХАХА....Заеби ти ! Заради тоя отивам до всяка точка на света, за да го докарам насам случайно да не се разколебае нещо :lol: :mrgreen:
Последна промяна от MASTER_COOL на 25 юни 2025 16:33, променено общо 1 път.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 юни 2025 16:28

Абсурд е да дадем толкова пари за център халф, който е висок 1.70! :lol: Ако беше бързо, даже "взривоопасно" крило, тогава височината му щеше да е идеална! :)
Но ти можеш да си направиш и околосветско пътешествие на собствени разноски! После може и снимки да покажеш! ;) :)

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 25 юни 2025 16:38

Според трансфермаркет, този играч ще се присъедини към нас:

https://www.transfermarkt.com/fourat-so ... ler/648509

Мен жестоко ме съмнява, но да видим.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 25 юни 2025 16:39

CSKA 78 написа: Ако беше бързо, даже "взривоопасно" крило, тогава височината му щеше да е идеална! :)

Main position:
Central Midfield

Other position:
Attacking Midfield
Right Midfield

Взимаш го - Имаш 3 в 1 ;)

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 25 юни 2025 16:41

Янис Зику написа:Според трансфермаркет, този играч ще се присъедини към нас:

https://www.transfermarkt.com/fourat-so ... ler/648509

Мен жестоко ме съмнява, но да видим.

Агент Зику ! :twisted:
Аз на тези им вярвам и основно там следя за трансфери и всякаква информация.

За свободен агент е "чук" ! 28 мача и 4 асистенции през последният сезон

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 25 юни 2025 16:45

Раздвижихме темата ! :twisted:

Раличка каза, че се очакват три нови попълнения в Словения :

1.Пастор
2.Кангва
3.Султани

:mrgreen:

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 25 юни 2025 16:47

Отделно с 4 пълни мача в Африканската ШЛ с гол и асистенция в тях. Изглежда стабилен по визитка, но ще берем ядове с чужденците извън ЕС. Не разбрах само, ако платим 40 хиляди лв. докрая на сезона ще можем да използваме общо 7 играчи извън ЕС или за всеки допълнителен играч (освен 5-те) се плаща по 20 бона на мач, понеже такива бяха първоначалните спекулации.

Върни се в “ЦСКА”