ivo55 написа:А бе тук някой по-възрастен, освен мен, няма ли.
Никой ли не помни какви играчи играеха в ЦСКА до преди 15-20 г.
Има, има и по-възрастни от тебе и не го казвам никак "радостно", но такива са реалностите. Аз съм бил на мачове когато трима от нападателите на ЦСКА претендираха за голмайстор на първенството. Имаше направо комични ситуации в края на мача, когато вече водим с 4-5 на нула на някой провинциално отборче. Тогава в наказателното поле на противника се събират Спас Джевизов, Георги Славков и Стойчо Младенов. Тримата си подават триково топката сами на празна врата и никой не бърза да я вкара. Публиката се забавлява и крещи "дайте я на Спас да я вкара" или нещо подобно.
Сигурно говоря за този мач : "Убедителна победа с 6:0 над Беласица Петрич на днешната дата (26.05) през 1984, а за армейците се разписват Стойчо Младенов, Георги Славков на два пъти, отново Стойчо Младенов, Спас Джевизов и пак Стойчо Младенов."
Добре помня как Стойчото се полакоми и Джевиза остана само с един гол този мач и съответно загуби шансове за голмайстор на първенството.
Тогава такива ни бяха проблемите и не са ме вълнували селекции, треньорски смени и други подобни битовизми. Просто се ходеше на мач за забавление. Единствено с говедата се получаваше тегаво понякога.