Megatron_69 написа:тук след всеко изказване на колегите от другият тим,дон черио е с 5 милиарда по-богат...
накрая да не се окаже,че и Джеф Безос е бедняк на фона му?
Верно ли?
Ми виж кви са оценките на други за финансите на Божков.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Megatron_69 написа:тук след всеко изказване на колегите от другият тим,дон черио е с 5 милиарда по-богат...
sin4ec написа:Megatron_69 написа:тук след всеко изказване на колегите от другият тим,дон черио е с 5 милиарда по-богат...
Верно ли?
Ми виж кви са оценките на други за финансите на Божков.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
k_oleto написа:не бях влизал от както dsport го има.
Ама не мога да не мина и да не поздравя червените, а и всички българи с края на ерата: "търкане на билетчета"
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:k_oleto написа:не бях влизал от както dsport го има.
Ама не мога да не мина и да не поздравя червените, а и всички българи с края на ерата: "търкане на билетчета"
Как край бе, нали ще ги правят държавни? Няма край, държавните са добри, а частните - порочни. Иначе тая държава е загинала нацяло. Перник 4 месеца нямат вода, София дишат лай*а, а днес на протеста имаше 2000 човека...
k_oleto написа:W84me написа:k_oleto написа:не бях влизал от както dsport го има.
Как край бе, нали ще ги правят държавни? Няма край, държавните са добри, а частните - порочни. Иначе тая държава е загинала нацяло. Перник 4 месеца нямат вода, София дишат лай*а, а днес на протеста имаше 2000 човека...
Е, да ма парите ще отиват за спорт, а не в джоба на Черепа, съответно за Левски
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта