stefani написа:Дали след мача на Стойчо пак Космосът ще му е крив
Позна!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
stefani написа:Дали след мача на Стойчо пак Космосът ще му е крив
percival написа:Ами ако ни беше дадено това което го имаше ,а то е минимум 3 100 % дузпи и ги бяхме изтървали и трите ,то никой нямаше да обвинява друг освен отбора и треньора ,но при това поредно скандално съдийство ,кво да си мълчим ли ?
memnto написа:Абе кух, стига си ръсил небивалици
memnto написа:Абе кух, стига си ръсил небивалици
memnto написа:На теб пък какъв ти е проблемът в този случай?Абе умирате си да се врете навсякъде.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
il4o_iliew написа:]Ти си непоправим. Значи ти не проявяваш уважение към отбора ми, а аз трябва да проявявам уважение към твоя? Така ли? Ако Марек са си опетнили името с няколко мача от това първенство, нека някой го ДОКАЖЕ! Но не с измислени пет минутни клипове по Господарите. Ясно ли ти е?! Да излезе и да го докаже! С факти! И тогава ако трябва доживот да ни гонят в А Окръжна. Съгласен съм. Ама тука този паляк Михайлов да ми глобява отбор, който и без това свързва двата края, щото не е някой "гранд" тип Левски или ЦСКА, на принципа ВИНОВЕН до доказане на противното... Айде нема нужда. Че Михайлов е подлизурко е ясно на всички, ама щом и вие тука феновете на ЦСКА му се вързахте, значи сте същите като него.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта