Стойчо Младенов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- samocskasamo
- Контакти:
Re: Стойчо Младенов: Нападнаха мен и синът ми
не мога да разбера отчет на парите на фенове ли се търси тука???Аз мислех че се гледа кои кво прави за сектора,а не навън-кои кво работи,кои пие и кои не,кои не се разбира с жена си!!!Айде стига с тия детски работи,мисля че тука има и големи хора!!!Всеки си работи нещо и си изкарва доходи-които е по незаконен път има полиция,съд,затвори!!!Нас ни обединява идеята ЦСКА,сектор Г-а не да ровим кои има заведения,кои има Еврофутболи или кои играе барбут!!!
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
-
- Контакти:
samocskasamo написа:Спрете се бре.Които е бил оня ден на мача и по специално пред входа или на кафето знае какво стана.Росен си бе на кафето ссъс сина си и около 20момчета не само от Анималс,а на едно от момчетата бе запушена колата!!!Момчето дори не знаеше че е от Стоичо младши!!!А Стоичо се появи с викове-аз съм Стоичо бре!!!Размениха си по 2обиди пред 15полицая и охраната на входа и това е!!Нито съм член на Анималс,даже имахме спречкване с Росен и дълги години не си говорим,както и сега е почти така,но в последно време само е плют безпричинно!!!Колко пъти тои даде пари за хорео от джоба си?не знаете,ама дава!!!Има карта за ВИП ложите но всеки мач си купува билети и за себе си и за сина си!!!Това с Лаптопа бе смях,Лаптопа го напсува а Росен му удари шамар,после се извиниха публично един на друг!!!Които познава Лаптопа знае че и тои е доста избухлив и се заяжда!!!Имаше и един случаи в които бе ударен шамар от Росен на момче от Благоевград и изкараха че шамара е за това че момчето носи плакат на Титан!!!Да момчето носеше такъв но бе пиян и псуваше 2ма полицаи,Росен го зашамари и изгони,по добре отколкото да го заключат!!!С Черно море имаше 20факли и 1пречупен кръст.Мисля че факлите са хубаво нещо а кръстта лично Росен го взе от този които го извади!!!Та преди години в Г сектор бе пълно със свастики,но никои не каза нищо.Хора на Дучето биеха в сектора,пак никои нищо не каза!!!Счупи се фенклуба на Левски,взимаха се пари за охрана!!!Сега пари за охрана не взимат момчетата,както и за ремонта на стадиона не взеха лев.Росен от джоба си им плати обяда и бирата!!!Навън Росен Животното може да е всякакъв,но на стадиона наистина спря със всякакви глупости и които идва го знае.Дори ако някои фен има проблеми може да отиде и да му ги каже,ще бъде защитен-гаранция!!!Тези които казват че Росен го е нямало 90те години са в заблуда,Росен ходи по стадиона от началото на 90те,но няма как да е бил тартор след като тогава е бил на 15г.Стана такъв в началото на 2000,като даже на мача в Ловеч 2003 се изяви в лоша светлина!!!Така че малко го оставете на мира и не го псуваите за всичко.За Цимбика-няма кво да говорим-опита се да идва на наши мачове на 2-3 пъти като фен,но след това което направи да се яви като фен на Лудогорец на стадиона в Разград не е стъпил на Армията!!!Готвеше се за Вип Брадър ама май сега е в Испания,така че и тои няма нищо общо!!!Та така-Росен е забранил свастиките,бомбите и засега освиркванията към Стоичо и феновете засега са съгласни с него!!!Никои треньор на ЦСКА не е имал такъв комфорт-да плют е яко във форуми но на стадиона не.Които иска да си идва на мачове на ЦСКА-виждате колко хора ходят,няма бити,няма гонени,даже защитата към наще фенове е по-голяма от всеки друг период-няколко момчета вече бяха отървани а нападателите им говеда-наказани!!!Затова лек ден и в понеделник,заповядаите срещу Литекс!!!
Ти го изкара най-моралният...
- samocskasamo
- Контакти:
До САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ-не не съм го изкарал!!!Но като съм бил преди за Стоичо а сега като виждам какви ги върши съм срещу него,така е и с Росен-като виждам как помага и более и съм написал истината.Пак ти казвам,аз дори не съм от далечните му приятели!!!Навън мене не ме интересува кои какво прави,мене ме интересува на стадиона.За последно го казвам-пиша каквото виждам.Аз съм на този стадион от 26г вече непрекъснато и повярваи ми няма човек които да не познавам от редовните фенове или лидери!!!Което виждам-това пиша
- samocskasamo
- Контакти:
Мисля че няма смисъл да пиша повече,виждам че кои кво мнение си е изградил това си мисли!!!По често идваите на мачове,пък кои откъде взел пари си е негова работа,политиците ни крадът от как свят съществува!!!Пожелавам на всички във този форум-лек ден,успешен уикенд и както казах в понеделник 20.00на Армията за да победим отново на трибунуните-ние да си свършим работата,пък дано и хубавците на терена и Стоичо си свършат тяхната!!!
samocskasamo написа: ...
Човече, специално си направих регистрация в тоя форум (досега само четях), щото мнението ти е направо скандално. Ще карам по ред:
samocskasamo написа:Росен си бе на кафето ссъс сина си и около 20момчета не само от Анималс,а на едно от момчетата бе запушена колата!!!Момчето дори не знаеше че е от Стоичо младши!!!А Стоичо се появи с викове-аз съм Стоичо бре!!!Размениха си по 2обиди пред 15полицая и охраната на входа и това е!!
Защо заблуждаваш хората, бе?! Въпросното кафе (Дървеното) е на поне 50 метра от паркинга и няма видимост към него (масите на кафето гледат към стадиона и не към паркинга). Абсолютно невъзможно е от там да сте видяли какво точно се случва на паркинга и е очевадно, че лъжете.
samocskasamo написа:Нито съм член на Анималс,даже имахме спречкване с Росен и дълги години не си говорим,както и сега е почти така
Абе ти съвсем ни взимаш за тъпаци! Ти като някакъв приказен герой си го представил, ама иначе "не съм член на Анималс" и "имах спречкване с Росен". Що се опитваш да си придаваш някаква неутралност и легитимност на мнението по тоя начин?!
samocskasamo написа:Това с Лаптопа бе смях,Лаптопа го напсува а Росен му удари шамар,после се извиниха публично един на друг!!!
Направо си нагъл в лъжите! Точно тогава бях на 20 метра от мястото и мога да се закълна, че лъжете като за световно. Първо, Животното беше сигурно на 100 метра от Лаптопа - Коцето седеше във В откъм Б, а Животното в другия край на В. Някакъв малък сопол нещо отиде да докладва (незнайно защо) и след малко цяла една мутенска бригада тръгна към мястото, където беше Лаптопа - Животното, Дени (лека му пръст), Заги и още поне пет човека, все мускулести, гологлави и татуирани. Наобиколиха Коце Ангелов, който съвсем нормално пребледня и се смути много. И ти твърдиш, че Лаптопа, наобиколен от десет мутри, е напсувал главатаря им в лицето?! Няма такава наглост като твоята.
samocskasamo написа:Имаше и един случаи в които бе ударен шамар от Росен на момче от Благоевград и изкараха че шамара е за това че момчето носи плакат на Титан!!!
Хахаха, сигурно и наркотиците в София не ги продава Росен, някой го е набедил.

samocskasamo написа:С Черно море имаше 20факли и 1пречупен кръст.Мисля че факлите са хубаво нещо а кръстта лично Росен го взе от този които го извади!!!Та преди години в Г сектор бе пълно със свастики,но никои не каза нищо.
Пречупения кръст го извадиха точно хората от най-близкото му обкръжение. Недей да се правиш на луд - извадиха го точно с цел провокация към ръководството и наказание за клуба. Преди може да е имало свастики в Г, ама тогава не наказваха за това, а сега режат жестоко. И тая свастика не беше дигната щото са големите нацита, а само заради рекета.
samocskasamo написа:Хора на Дучето биеха в сектора,пак никои нищо не каза!!!
Вярно е това! И най-видният от тях беше самият Росен Животното! Както и Маймуната, който сега го играе някакъв сол-ташак на Росен. Кой скочи да бие Кравайците на мача с Тулуза - именно Росен Животното! Кой ходи да бие фенове на ЦСКА в Букурещ, задето си бяха купили билети от касите на стадиона, а не лично от Дучето (на двойна цена)?! Да ти дам ли жокер?!
samocskasamo написа:Росен от джоба си им плати обяда и бирата!!!
Все едно слушам някой от последователите на Дучето от преди години, дето му чете хвалебствена ода. Дучето също раздаваше пари на бая хора от сектора, някои даже си ги беше осиновил и ги хранеше и им даваше редовно джобни - чика Дени, Луканката, както и повечето сегашни членове на Енимълс. Даваше кинти за да печели влияние и уважение, щото знаеше, че после ще си избие многократно с далаверите си, както и стана. Същата работа е и с Росен - сега дава джобни на тоя и оня (май и линийки им дава?!) за да го обичат, ама си е направил сметката, после да си прибере инвестицията с лихвата.
samocskasamo написа:Никои треньор на ЦСКА не е имал такъв комфорт-да плют е яко във форуми но на стадиона не.
Хахахаха, ти си луд, бе! Ония го псуват всеки ден по тренировките, влизат в съблекалнята да се разправя с него, заплашват го, а после "имал комфорт".

samocskasamo написа:даже защитата към наще фенове е по-голяма от всеки друг период-няколко момчета вече бяха отървани а нападателите им говеда-наказани!!!
ХАХАХХАХА, не, това е краят!

samocskasamo написа:Аз мислех че се гледа кои кво прави за сектора,а не навън-кои кво работи,кои пие и кои не,кои не се разбира с жена си!!!Айде стига с тия детски работи,мисля че тука има и големи хора!!!
Абе ти нормален ли си, бе?!!! Нямали значение какъв е в живота си навън шефа на агитката - може да е педофил, изнасилвач, сериен убиец, наркодилър - няма грижи, важното било какъв е в сектора! Не се ли научихте, че от доказани мутри никога не може да се види нищо добро?! Тях винаги ги води само материалният интерес, те нямат каузи и морал, мислят само как да се нагушат с кинти. Не ви ли стигаше примера на нарко-сектора "Б", на който му еб*ха майката подобните наркодилъри?! Не ви ли стига примера на Партизан, където наркодилърите от Алкатраз(първи приятели на Росен между другото, предполагам от чисто фенски подбуди) създадоха най-голямото разделение и станаха платени бодигардове на ръководството?!
Животното си е лика прилика с Дебелия по това, че и двамата ги води само финансовия интерес. Разликата е, че поне Дебелия не беше наркодилър и знаеше кога да спре със заиграването с шефове, докато Животното се опитваше и още се опитва да ни прави в Окръжните групи с лиценз на Радомир, само за да му върви далаверката с Цимбика. Или ти не знаеш даже, че Росен е човек на Титан и че го пуснаха от кафеза с тяхна протекция?!
Дучето наистина крадеше като за световно и се компроментира напълно. Обаче кои точно го смениха и сега го плюят под път и над път - секретаря на фен-клуба Маймуната, дясната ръка на Дучет - Животното, Луканката, Заги - все стари дучевисти, които също прибираха пари от далаверите на Дебелия.
samocskasamo написа:Всеки си работи нещо и си изкарва доходи-които е по незаконен път има полиция,съд,затвори!!!
Ама как само ти личи, че си стар кадър на Дебелия! Използваш съвсем същите думи като "уважаеми Господине", когато трябва да оправдаеш очевидна измама и престъпление. Както като го питаха Дучето за неговите машинации и за парите от Литекс Комерс - "уважаеми господине, това дали съм взимал някакви пари или не, могат да го удостоверят само компетентните органи". Сега в актуален вариант: "уважаеми господине, това дали Росен е наркодилър или не, могат да го установят само компетентните органи".
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Няма нужда от коментара на неща свързани със сектора пред хора свободно посещаващи подобни мрежи.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
samocskasamo написа:Спрете се бре.Които е бил оня ден на мача и по специално пред входа или на кафето знае какво стана.Росен си бе на кафето ссъс сина си и около 20момчета не само от Анималс,а на едно от момчетата бе запушена колата!!!Момчето дори не знаеше че е от Стоичо младши!!!А Стоичо се появи с викове-аз съм Стоичо бре!!!Размениха си по 2обиди пред 15полицая и охраната на входа и това е!!Нито съм член на Анималс,даже имахме спречкване с Росен и дълги години не си говорим,както и сега е почти така,но в последно време само е плют безпричинно!!!Колко пъти тои даде пари за хорео от джоба си?не знаете,ама дава!!!Има карта за ВИП ложите но всеки мач си купува билети и за себе си и за сина си!!!Това с Лаптопа бе смях,Лаптопа го напсува а Росен му удари шамар,после се извиниха публично един на друг!!!Които познава Лаптопа знае че и тои е доста избухлив и се заяжда!!!Имаше и един случаи в които бе ударен шамар от Росен на момче от Благоевград и изкараха че шамара е за това че момчето носи плакат на Титан!!!Да момчето носеше такъв но бе пиян и псуваше 2ма полицаи,Росен го зашамари и изгони,по добре отколкото да го заключат!!!С Черно море имаше 20факли и 1пречупен кръст.Мисля че факлите са хубаво нещо а кръстта лично Росен го взе от този които го извади!!!Та преди години в Г сектор бе пълно със свастики,но никои не каза нищо.Хора на Дучето биеха в сектора,пак никои нищо не каза!!!Счупи се фенклуба на Левски,взимаха се пари за охрана!!!Сега пари за охрана не взимат момчетата,както и за ремонта на стадиона не взеха лев.Росен от джоба си им плати обяда и бирата!!!Навън Росен Животното може да е всякакъв,но на стадиона наистина спря със всякакви глупости и които идва го знае.Дори ако някои фен има проблеми може да отиде и да му ги каже,ще бъде защитен-гаранция!!!Тези които казват че Росен го е нямало 90те години са в заблуда,Росен ходи по стадиона от началото на 90те,но няма как да е бил тартор след като тогава е бил на 15г.Стана такъв в началото на 2000,като даже на мача в Ловеч 2003 се изяви в лоша светлина!!!Така че малко го оставете на мира и не го псуваите за всичко.За Цимбика-няма кво да говорим-опита се да идва на наши мачове на 2-3 пъти като фен,но след това което направи да се яви като фен на Лудогорец на стадиона в Разград не е стъпил на Армията!!!Готвеше се за Вип Брадър ама май сега е в Испания,така че и тои няма нищо общо!!!Та така-Росен е забранил свастиките,бомбите и засега освиркванията към Стоичо и феновете засега са съгласни с него!!!Никои треньор на ЦСКА не е имал такъв комфорт-да плют е яко във форуми но на стадиона не.Които иска да си идва на мачове на ЦСКА-виждате колко хора ходят,няма бити,няма гонени,даже защитата към наще фенове е по-голяма от всеки друг период-няколко момчета вече бяха отървани а нападателите им говеда-наказани!!!Затова лек ден и в понеделник,заповядаите срещу Литекс!!!
Батка , като гледам ,ти на тоя или си му адвокат или първи братовчед, иначе, викаш в агитката всичко е на шест- нищо,че след всеки мач има по 3-4 бона глоби

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
- damyanov1963
Red Warrior написа:No Pyro No Fun написа:Red Warrior написа:No Pyro No Fun написа:Боклуците от Анималс? Ти нали уж си от по-старите фенове, не е като да няма истниски фенове от тях, даже почти всички от старите поколения които са сериозни са в Анималс.
Не знаех, че след като съм на 29 години трябва да съм от Енимълс... Преди 10- на години смених сектора.Тогава ги нямаше тези дроги. Имаше ред по мое време в сектор "Г". Сега си позволяват на 7-8 дроги да дерибействат.
Няма как да е нямало хора от Animals, Росен не е ли бил в сектора преди 10 години?
Не! Честно казано и Дучето не си го спомням в самото начало когато почнах да ходя на мачове през 1995 г. Който е бил тогава си спомня, как бяхме малко хора, как се местихме на полувремето, от едната врата на другата. Но въпреки това Дучето направи сектора силен и минахме синкавите като организация - признавам му го. А животно ли е, пиленце ли е, не го знам, се е появил някъде през последните десетина години, когато не съм в сектора - гаранция!
Правите, струвате и пак с Левски се сравнявате, каквото и да става, нито една тема не минава без Левски, Левски е мерило за всичко във футбола ни, така поне излиза от всички теми. А иначе верно, че Дучето ви съживи публиката, преди него на всеки мач, дори и на армията публиката ви беше 1/3 от нашата

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Няма нужда от коментара на неща свързани със сектора пред хора свободно посещаващи подобни мрежи.
По принцип е така, ама просто нямаше как да остана безучастен при толкова много лъжи и култ към личността на новото Дуче. Много жалко - силно се надявах на промяна и на това млади, неопетнени и нормални момчета с нормални професии (не професия "фен" или професия "лейтенант на Баретата") да поведат сектора, а вместо това си намерихме второ Дуче, само че много по-брутално и мутренско от оригиналното. И разбира се с най-близко обкръжение от стари и заклети дучевисти, сега сменили вярата. И отново се повтаря същия култ към личността, подхранван от митове и определени лъжи.
Последна промяна от Micho на 19 сеп 2013 22:37, променено общо 1 път.
damyanov1963 написа:
Правите, струвате и пак с Левски се сравнявате, каквото и да става, нито една тема не минава без Левски, Левски е мерило за всичко във футбола ни, така поне излиза от всички теми. А иначе верно, че Дучето ви съживи публиката, преди него на всеки мач, дори и на армията публиката ви беше 1/3 от нашата
Дърт пръч, еб*вай се от тука и стига си срал! Хем дърт, хем комплексиран като тийнейджър - виси по цял ден в нашия форум, чете нашите теми и после ми обяснява как ние сме се сравнявали с тях. Д*ба и протеклия сопол!