ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!

Мнениеот BRF » 21 май 2013 18:02

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:БРФ спри бате

ОК

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 21 май 2013 18:31

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Петко мн си тъп, заклевам се, но си и много далеч от нещата и няма как да ти се обясни, че пирото го има на всички стадиони и е нещо нормално, ама ти продължаваш да си знаеш твоето и да обвиняваш тук, а не_виждаш че това са хората отстояващи гласно позицията си за промяна срещу сегашното управление....само ние останахме бе, парцал нещастен, пари от нас даваме боклук мръсен .....ама българинът не_може да оцени труда на другите.......смешнико, защо не си вдигнеш мазната трътка и не дойдеш да си изкажеш позицията на глас, с какви очи ни обвиняваш? Писва им на момчетата които отделят времето и средствата си, а ти да идваш на готово и пак критикуваш. А ти какво си направил бе, педал гнусен?

Mен такъв човек просто няма как да ме обиди. :lol: Ултрас, хвани един буквар и го прочети, тогава обиждай другите. ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 май 2013 18:36

Кашчей написа:
BRF написа:
Кашчей написа:[Ама що така, ако се махнат ТИТАН...Нахлуйте, за да ги накажат.Нали няма да накажат ЦСКА, а ТИТАН :roll: Само че за това се иска яко дупе и непукизъм, а на вас определено ви пука дали ще сте шампиони и дали ще играете в ЕКТ.Дори трансперантите, издигнати в Ст. Загора го показват!

ПП-Аз никога няма да кажа за МЮ- ние и за Олд Трафорд-нашият стадион.Това е разликата.А в България си имам град, в който живея, и този град има отбор-дали е добър или не, това отборът на моят град.Глорихънтър, като теб, това няма как да го разбере!

Ти си способен да изкараш всяка дума от контекса само и само да се заяждаш,което те прави дребна душица!Нищо не си разбрал нито от транперантите в Стара Загора нито като цяло!
п.п. Щеше да си смешен,ако не беше жалък!Аз съм глорихънтър,интересно ми е как избра МЮ, по неуспехите ли?
Ти си едно объркано дете,потърси помощ!

Коя дума е изкарана от контекста, ще ми обясниш ли?Когато аз съм станал привърженик на Юнайтед, ти не си бил и мокър сън в нощите на родителите ти.Юнайтед не е отбор, създаден след 90-а година.. имало го е и преди това.А какво съм разбрал от трансперантите остави на мен.На тях ясно пишеше 5 години без титла, 5 години без европейски мач на Армията.Да, насочени са срещу ТИТАН, но и ясно показват единствено важното за вас в обичта ви към ЦСКА-титли, купи, ЕКТ.

Обяснявам на теб хейтърче!Трансперантите са три!
5 години без титла!-два-три пъти бяхме близо и нелогично ги загубихме,особенно разбиването на шампионския отбор със Зику,Нелсон,Делев ит.нт.Изгонването на Любо,който започна много добре в ЦСКА,а сега прави чудеса за национала!

5години без европейски мач!ЦСКА си има стадион на който не може да играе!Тук ЕКТ нямат нищо общо,освен че ако играем в тях искаме да е на нашия стадион!

5години престъпно управление!Да тие разтълкувам ли и него?
Всичко ти е искарано от контекст и вкаравно за заяждане!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 21 май 2013 18:50

мемто лицето петко е много далеч от всичко тук за да се занимавам с него. безпочвените му мнения днес преминаха всякаква границата и някои неща трябваше да му бъдат казани. а буквара оставям на теб.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 21 май 2013 20:57

Защо обиждате потребителят "Кашчей"? Вместо да попивате от неговата художествена мисъл, Вие се нахвърлята на един истински творец, ако мога така да се изразя. Някой биха казали: "въпрос на възпитание," но надали е само това. Просто много хора остават недооценени в наши дни. Кашчей е един от тях, това го гарантирам. Кашчей, знам ти музикалните предпочитания, но искам да те поздравя с нещо специално, като ти отправя едно послание: "Не си сам" :) Поздрави.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZBR2G-iI3-I[/youtube]
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 22 май 2013 03:18

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:мемто лицето петко е много далеч от всичко тук за да се занимавам с него. безпочвените му мнения днес преминаха всякаква границата и някои неща трябваше да му бъдат казани. а буквара оставям на теб.

Не ми се спори дали са или не са. На мен идеята ми беше друга, но явно не си стигнал до там. Няма лошо, трябва ти време. ;)
А аз буквара съм го минал когато е трябвало.
Айде със здраве, пък дано по-скоро слънцето изгрее и на нашата улица.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 22 май 2013 22:29

5 ГОДИНИ ТИТАН НИ НОСЯТ САМО СРАМ!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F7iF7mI4U6c&feature=youtu.be[/youtube]
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 23 май 2013 00:07

този път доста бързо имаме видео ;) а сме хванати и от клюкарския сайт http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video_page=1&video=56184
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 26 май 2013 21:48

Момчета и момичета ! Стига с това делене ! ЦСКА Е ЕДИН И НА ВСИЧКИ !

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 26 май 2013 22:20

Делене няма, просто никой не иска да идва на стадиона. Ако говориш за това, че Анималс не стоят с нас във "В", това е така защото те са от т.нар. "стари кучета" и немогат да викат 90 минути и си лафят. Никой няма да върнем! :!:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”