--------------------------------Макенджиев/Нов-------------------------------------------
Банда/Дечев/Нов-------Крачунов----------Грънчов-------------К. Стоянов
--------------Янчев/Нов-------------Анеси----------------------------------
Присио ----------------Лаброде/Нов--------------------------Карачанаков
-------------------------Мораеш/Румънче------------------------------------------------
Това за Анеси вътрешен някой ми беше казал че там уж щели ад го налагат, а не зад нападателя ама не знам колко е вярно
Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Red Warrior написа:П.П.: Стойчо никакъв го няма. Дано да е защото работи активно по трансферите, а не заради търкания с титаните.
Стойчо е на почивка извън страната.

PR_CSKA написа:--------------------------------Макенджиев/Нов-------------------------------------------
Банда/Дечев/Нов-------Крачунов----------Грънчов-------------К. Стоянов
--------------Янчев/Нов-------------Анеси----------------------------------
Присио ----------------Лаброде/Нов--------------------------Карачанаков
-------------------------Мораеш/Румънче------------------------------------------------
Това за Анеси вътрешен някой ми беше казал че там уж щели ад го налагат, а не зад нападателя ама не знам колко е вярно
Не лош състав си направил, който обаче трудно ще се осъществи - сто процента ще има нов централен защитник и ляв бек, на мястото на Лаборде, който ме съмнява да дойде най-вероятно ще играе Янев или Анеси, а Карачанака трудно ще е титуляр, сложи и нов вратар и да се надяваме стабилен вътрешен халф и кажи речи състава е готов. Основният проблем е, че има доста неизвестни това уравнение, но можем само да се надяваме Стойчо да ги реши подобаващо...
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...
Нямам си на представа къде ще налагат Анеси, ама Янев /бях го пропуснал/ е титуляр ще го върнат вътрешен халф според мен. Мен почва да ме съмнява че ще докарат нови играчи. Аз по скоро исках да покажа че не трябват 10 нови играча, а по скоро 1 вратар десен и ляв бек ако се продава Бандата. Един вътрешен халф и един офанзивен футболист.
в последното си интервю, Стойчо каза, че Адемар ще бъде освободен, за да се освободи място за ОФАНЗИВЕН ФУТБОЛИСТ извън евро зоната. Примерно Лаборде, аз си го чакам от зимата още
а и титаните като обещаят нещо , гледат да си го изпълнят в рамките на един високосен цикъл 

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Карачанака няма как да е резерва!
гражданин от село написа:Red Warrior написа:П.П.: Стойчо никакъв го няма. Дано да е защото работи активно по трансферите, а не заради търкания с титаните.
Стойчо е на почивка извън страната.
в любляна

Beck's написа:Карачанака няма как да е резерва!
е, ако дойде тая колумбийска картечница , Карата ще изгори. иначе си мисля, ако е вярно, че Стойчо иска Шеридън, сигурно ще играем с Мораес зад него, двама на крилата и двама опорни, това ще и най-евтиния вариянт, като Ицо Янев резерва

шивача написа:Beck's написа:Карачанака няма как да е резерва!
е, ако дойде тая колумбийска картечница , Карата ще изгори. иначе си мисля, ако е вярно, че Стойчо иска Шеридън, сигурно ще играем с Мораес зад него, двама на крилата и двама опорни, това ще и най-евтиния вариянт, като Ицо Янев резерва
Сигурен съм , че Карата няма да е резерва! Колумбиеца няма да дойде, ние намаляме разходите , а чакаме играч за 1 000 000 Е.
По съм склонен да очаквам Ради Кирилов и евентуално двама от Литекс ( Пиргов и Цветанов ).
Още не е почнало да се тръби около звездите на Черноморец, но там ние сме последни в списъка или просто трябва да извадим кеш за да правим бизнес с тях, за което са си виновни Титан.
шивача написа:Beck's написа:Карачанака няма как да е резерва!
------------------------------------------------------
И аз уж го чаках, щото ми бяха казали че са го договорили Титан и дори са го искали от зимата още, ама Анортозис ги било яд че го изтърват и отхвърлили офератата. Ама в трансфермаркет го дават че има договор с Анортозис до 2017
More info about Ricardo Laborde
Contract until:
- 30.06.2017