snakebite написа:baraba написа:antverpenn написа:icko65 написа:Усещаш ли че при тези разсъждения и съгласно документите ви в КАС сте Литекс с име ЦСКА-София?
По-скоро казват, че сегашното ЦСКА и онова дето игра във В група е един и същ отбор и ни признават годината във В група
На някои май изобщо не им светва лампичката защо съвсем наскоро от ФИФА ни признаха полуфиналите в ШЛ / КЕШ ...
Ами делата във ФИФА , Дърпатка ???. Нали знаеш..не може хем едното в рая, хем другото ...![]()
Юридически сте си стария оригинален Литекс !...Е ако платите това -онова, може и да стане работата !
8 милиона кога ? 4 милиона на държавата кога ?
То това е проблема - далаверите. Пък вие как се самоопределяте е отделен въпрос !
Иначе в Европа няма лакти и балтии - няма да ви е лесно !
Справка Моци, който в България си позволява по-груба игра, но в Европа е херувимче
Не знам защо под мой пост пишеш за Дърпатка
Но пък като ти гледам глупостите, които пишеш явно няма за какво да се чудя !!! Точно с това си решение зачитайки сезон 2015/2016 УЕФА тотално разби на пух и прах всички идиотизми за Литекс = ЦСКА !!! Дела към ФИФА аз лично не знам да има , но ако ти знаеш можеш да споделиш