PFC Litex написа:1982 написа:Има още една седмица, ама ако "господин" Борносузов, треньор в ДЮШ на ЦСКА-София, не продължи да обжалва това да ...... си получи парите в пълен размер .....
Абсолютно съм сигурен за себе си, че след този "последен" коз на "аз съм заможен човек" ще изникне нещо друго, което да протака нещата, защото явно има още такива, които вярват, че "аз съм заможен човек" ще извади едни къси 8 000 000лв и то наведнъж за нещо, което ползва в момента без никакъв проблем.
Дотук близо година успява да протаква.

Първо саботира първия опит за търг с предизвикването на безредици пред Армията и недопускането на другите кандидати до сградата, после "спечели" втория търг с кухата фирма Ред Енималс, но тя "случайно" се оказа, че е направена кредитор, та да може да не се плаща веднага, ами да почне циркът с обжалванията ..... цирк, който изглежда безкраен ....
Разбира се, трябва да отдадем дължимото и на "държавата" и "независимия" български "съд", които всячески си затварят очите за случващото се, което е очевадно даже и за децата ....