Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 28 фев 2018 00:17

PFC Litex написа:На мен ми през уйе-то, важно е шараните да се кланят сляпо на "аз съм заможен човек", което погледнато отстрани буди единствено подигравка и насмешка..

Е нали шараните се кланят а не ти? Какъв е проблема? Виждам ,че в кланянето включваш само ГГ :) По принцип ти курвенската си ги тълкуваш нещата :) Може и на Инджов да се кланяме или него го споменваш само в специални случай :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 фев 2018 00:24

PFC Litex написа:
1982 написа:Има още една седмица, ама ако "господин" Борносузов, треньор в ДЮШ на ЦСКА-София, не продължи да обжалва това да ...... си получи парите в пълен размер .....

Абсолютно съм сигурен за себе си, че след този "последен" коз на "аз съм заможен човек" ще изникне нещо друго, което да протака нещата, защото явно има още такива, които вярват, че "аз съм заможен човек" ще извади едни къси 8 000 000лв и то наведнъж за нещо, което ползва в момента без никакъв проблем.

Дотук близо година успява да протаква. :lol: Първо саботира първия опит за търг с предизвикването на безредици пред Армията и недопускането на другите кандидати до сградата, после "спечели" втория търг с кухата фирма Ред Енималс, но тя "случайно" се оказа, че е направена кредитор, та да може да не се плаща веднага, ами да почне циркът с обжалванията ..... цирк, който изглежда безкраен ....

Разбира се, трябва да отдадем дължимото и на "държавата" и "независимия" български "съд", които всячески си затварят очите за случващото се, което е очевадно даже и за децата ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 28 фев 2018 00:27

Mitata написа:ЦСКА ще съществува, докато има фенове. Някои мафиоти се опитаха да разбият фенската ни маса, но лапнишараните се оказаха малцина.

+1
8-)
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 фев 2018 00:47

gihuelo написа:
PFC Litex написа:На мен ми през уйе-то, важно е шараните да се кланят сляпо на "аз съм заможен човек", което погледнато отстрани буди единствено подигравка и насмешка..

Е нали шараните се кланят а не ти? Какъв е проблема? Виждам ,че в кланянето включваш само ГГ :) По принцип ти курвенската си ги тълкуваш нещата :) Може и на Инджов да се кланяме или него го споменваш само в специални случай :)

Е ако залиташ към ДПС, може и на Инджов да се кланяш, това си е твой избор.
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 фев 2018 00:49

PFC Litex написа:
1982 написа:Има още една седмица, ама ако "господин" Борносузов, треньор в ДЮШ на ЦСКА-София, не продължи да обжалва това да ...... си получи парите в пълен размер .....

Абсолютно съм сигурен за себе си, че след този "последен" коз на "аз съм заможен човек" ще изникне нещо друго, което да протака нещата, защото явно има още такива, които вярват, че "аз съм заможен човек" ще извади едни къси 8 000 000лв и то наведнъж за нещо, което ползва в момента без никакъв проблем.

Без проблем,но в Европа ще сме като руснаците на зимните олимпийски.Така че не е баш така.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 фев 2018 00:49

1982 написа:Дотук близо година успява да протаква. :lol: Първо саботира първия опит за търг с предизвикването на безредици пред Армията и недопускането на другите кандидати до сградата, после "спечели" втория търг с кухата фирма Ред Енималс, но тя "случайно" се оказа, че е направена кредитор, та да може да не се плаща веднага, ами да почне циркът с обжалванията ..... цирк, който изглежда безкраен ....

Разбира се, трябва да отдадем дължимото и на "държавата" и "независимия" български "съд", които всячески си затварят очите за случващото се, което е очевадно даже и за децата ....

Всичко това на фона, че успяха да го набутат с една сериозна сума, която реално ще е хвърлени пари на вятъра, той идеално го разбира и вероятно в средите на богатите сериозно го подиграват. :lol: но той е заможен човек... ще избие от някъде, балъци, колко щеш, но някой се усещат.
delqnski47 написа:Без проблем,но в Европа ще сме като руснаците на зимните олимпийски.Така че не е баш така.

То дали ще хвърли 8 000 000 или не, това с нищо няма да промени ситуацията касаеща ЕКТ, там бай Първан ви представят по един особен начин.
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 фев 2018 00:59

PFC Litex написа:
1982 написа:Дотук близо година успява да протаква. :lol: Първо саботира първия опит за търг с предизвикването на безредици пред Армията и недопускането на другите кандидати до сградата, после "спечели" втория търг с кухата фирма Ред Енималс, но тя "случайно" се оказа, че е направена кредитор, та да може да не се плаща веднага, ами да почне циркът с обжалванията ..... цирк, който изглежда безкраен ....

Всичко това на фона, че успяха да го набутат с една сериозна сума, която реално ще е хвърлени пари на вятъра, той идеално го разбира и вероятно в средите на богатите сериозно го подиграват. :lol: но той е заможен човек... ще избие от някъде, балъци, колко щеш, но някой се усещат.
delqnski47 написа:Без проблем,но в Европа ще сме като руснаците на зимните олимпийски.Така че не е баш така.

То дали ще хвърли 8 000 000 или не, това с нищо няма да промени ситуацията касаеща ЕКТ, там бай Първан ви представят по един особен начин.

Ще промени,защото ще можем да се представяме официално като ЦСКА,а не като нов клуб без емблема.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 28 фев 2018 01:04

PFC Litex написа:

Колко е сериозната сума за която го подиграват? :)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 фев 2018 01:11

delqnski47 написа:Ще промени,защото ще можем да се представяме официално като ЦСКА,а не като нов клуб без емблема.

Нали е важно мнението на феновете, а не това на институциите?

Ганчев да вземе да спечели поне една титла с новото си име на отбор, че отдолу идва според мен поредният отбор, като Лудогорец, а там вероятно ще има още повече пари, след като могат да си позволят чисто нов автобус за 400 000лв и то в третото ниво на футбола у нас и битката за върха ще е още по-тежка.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MplZn3Fspf8[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 фев 2018 01:21

PFC Litex написа:
delqnski47 написа:Ще промени,защото ще можем да се представяме официално като ЦСКА,а не като нов клуб без емблема.

Нали е важно мнението на феновете, а не това на институциите?

Ганчев да вземе да спечели поне една титла с новото си име на отбор, че отдолу идва според мен поредният отбор, като Лудогорец, а там вероятно ще има още повече пари, след като могат да си позволят чисто нов автобус за 400 000лв и то в третото ниво на футбола у нас и битката за върха ще е още по-тежка.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MplZn3Fspf8[/youtube]

Който си иска да си идва от която си иска девизия.Мене ми е достатъчен факта,че от две години не съм чел как на някой не му платили заплатата.Тъй че аз съм си окей като цяло,защото имаме нормален функциониращ отбор.
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”