Гледам Канал 3 и интервю със Стойчо Младенов, а акцентите са:
- ако получа покана от ЦСКА ще тръгна пеша
- когато бях в ЦСКА и в най-трудните му дни, отказах доста офери, за да остана в отбора
Мога да кажа доста неща, но когато се върна ( не един де, не някой ден, а КОГАТО )
Респект Стойчо, винаги един от нас
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Иска ми се, някой ден Стойчо да се завърне в ЦСКА.
П.п
И аз гледах интервюто и доста интересни неща каза.

П.п
И аз гледах интервюто и доста интересни неща каза.
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!
Доста ядове ще берете с Левски..Гледах им контролата...На Тео да не му се привидят 5 загуби вместо победи.Особено 8-ми номер.Не знам кой е ...май Свиерчок се казва.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
-
- Контакти:
k_oleto написа:Гледам Канал 3 и интервю със Стойчо Младенов, а акцентите са:
- ако получа покана от ЦСКА ще тръгна пеша
- когато бях в ЦСКА и в най-трудните му дни, отказах доста офери, за да остана в отбора
Мога да кажа доста неща, но когато се върна ( не един де, не някой ден, а КОГАТО )
Респект Стойчо, винаги един от нас
Канал3 работи срещу ЦСКА,при гласуването за футболист на годината техните четирима спортни журналисти не дадоха нито един глас за футболист или треньор от ЦСКА.Това интервю със Стойчо не е случайно,като използват любовта на Стойчо към ЦСКА от Канал 3 се мъчат да всяват смут в червената общност около треньорския пост.90% от медиите в България са контролирани от Пеевски и Домусчиев бедна ни е фантазията каква помия ще се излива срещу Гриша Ганчев и ЦСКА тази пролет.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
-
- Контакти:
icko65 написа:Доста ядове ще берете с Левски..Гледах им контролата...На Тео да не му се привидят 5 загуби вместо победи.Особено 8-ми номер.Не знам кой е ...май Свиерчок се казва.
Я пак

W84me ( Блатер) ..
Mitata написа:Моралистите твърдите, че ЦСКА-София на Ганчев не е ЦСКА, че отборът, който може да претендира за правоприемство е ЦСКА 1948, защото е новооснован клуб и е стартирал от нулата. О.К., да примем, че е така, а Ганчев е злият демон, унищожил ЦСКА.
Никъде не твърдя нищо за ЦСКА 1948, освен че те са чисто нов клуб и стартирал от нулата, както е редно. За правоприемство е нужно още много, което те никога няма и да предприемат. Фактите за ЦСКА 1948 са си пределно ясни - те не са ЦСКА, а чисто нов ФК.
ЦСКА-София също не е ЦСКА, но при него има много неприятно минало и всячески въпросното минало ...... абе, няма какво да разтягам турски локуми - "all roads lead to Lovech", ако перефразирам онази стара поговорка.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- delqnski47
- Контакти:
icko65 написа:Доста ядове ще берете с Левски..Гледах им контролата...На Тео да не му се привидят 5 загуби вместо победи.Особено 8-ми номер.Не знам кой е ...май Свиерчок се казва.
Баче Ицеее,Свирчока не е ли в Лудогорец.

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:icko65 написа:Доста ядове ще берете с Левски..Гледах им контролата...На Тео да не му се привидят 5 загуби вместо победи.Особено 8-ми номер.Не знам кой е ...май Свиерчок се казва.
Баче Ицеее,Свирчока не е ли в Лудогорец.
[offtopic]Обяснихме му нагледно на около три страници ама игра гумата

1982 написа:Mitata написа:Моралистите твърдите, че ЦСКА-София на Ганчев не е ЦСКА, че отборът, който може да претендира за правоприемство е ЦСКА 1948, защото е новооснован клуб и е стартирал от нулата. О.К., да примем, че е така, а Ганчев е злият демон, унищожил ЦСКА.
Никъде не твърдя нищо за ЦСКА 1948, освен че те са чисто нов клуб и стартирал от нулата, както е редно. За правоприемство е нужно още много, което те никога няма и да предприемат. Фактите за ЦСКА 1948 са си пределно ясни - те не са ЦСКА, а чисто нов ФК.
ЦСКА-София също не е ЦСКА, но при него има много неприятно минало и всячески въпросното минало ...... абе, няма какво да разтягам турски локуми - "all roads lead to Lovech", ако перефразирам онази стара поговорка.![]()
Не се ли интересуваш от ЦСКА 1948? Ти самият си ни писал, че би подкрепил един нов ЦСКА. Изненадваш ме.
Не отговаряш на въпросите, изглежда не ти е приятно или нямаш време. Ето моето скромно мнение.
Нито един от олигарсите, потенциални собственици на ЦСКА не взе червените, защото знаеше в каква каша му предстои да се забърка. Домусчиев който беше вътре в клуба разбра, че ситуацията е вън от контрол и си би камшика. Затова единствено самоувереният и безпаричен Лупи се нави да ни вземе през 2013г.. В интерес на истината Лупи можеше да успее, ако шоуто с акциите беше постигнало целите си, макар частично. Уви, акцията се провали, може би заради самата фигура на Томов, която не вдъхваше доверие на цесекарите.
Логиката подсказва още, че нито един от олигарсите, потенциални собственици на ЦСКА нямаше намерение да погасява дълговете на старото дружество или достатъчно висок процент от тях. Затова Божков в неговия ОП предложи 30-годишно погасяване на част от дълговете, което бе откровено бягство от задължението. Затова нито един от кандидат-купувачите на активите на ЦСКА, като изключим Ганчев, не предложи повече от 2 млн..
За мен е повече от ясно, че съдбата на старото дружество бе предопределена, съответно неплащането на дълговете му в достатъчно висок размер.
Накрая бих изразил съжалението си, че китайците се заеха да спасяват Милан Милано Италия, а не ПФК ЦСКА АД. Щеше да им излезем много по-евтино. Нямаше да сгрешат - бихме една от скъпоструващите им селекции с 8:0. Изглежда живеем в два различни свята...
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
-
- Контакти:
Този футболист играе за Лудогорец, а не в Левски.
Тъй че и прогнозата няма да се окаже вярна.

ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!