Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 02 фев 2018 10:52

Red_Neck написа:
delqnski47 написа:Сънувах днес че падаме от Левски с 5:4.... :mrgreen: (нещо такова беше)

Къв е тоя хорор, бре ....... да не четеш Стивън Кинг напоследък? ;)

Как вървеше мача и кой вкара головите ...... ? ;)
Напра'о ми стана интересно. ;)

Той не уточни дали става въпрос за футбол :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 фев 2018 10:53

Red_Neck написа:
delqnski47 написа:Сънувах днес че падаме от Левски с 5:4.... :mrgreen: (нещо такова беше)

Къв е тоя хорор, бре ....... да не четеш Стивън Кинг напоследък?

Как вървеше мача и кой вкара головите ...... ?
Напра'о ми стана интересно.

Нз кой,но го карам както го помня:
Първо аз не гледах в съня си мача.Пускам от тела Спиртала :arrow: 3:0 за Левски. :lol: Викам си ''Ба мааму....на контролите добре играхме.Чак такава разлика да има между нас....''.Ама не ми дремеше нещо си спомням.
После става 3:1 :arrow: 4:1 :arrow: 4:2 :arrow: 5:2 :arrow: 5:3 :arrow: 5:4. Не съм сигурен дали така свърши.
П.П. А,да.Чорбата си вкарва автогол.Тва го помня. :lol: Май за 1:0 беше.ЧОРБАТА ДА НЕ ГО ПУСКАТ НА МАЧА. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 фев 2018 10:59

Бе още при 3:0 си казах в съня ''Има нещо нередно тука....''. :lol: :lol: Още тогава съм се усетил нещо... :lol:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 фев 2018 11:12

delqnski47 написа:
Red_Neck написа:

Първо аз не гледах в съня си мача.Пускам от тела Спиртала :arrow: 3:0 за Левски. Викам си ''Ба мааму....на контролите добре играхме.Чак такава разлика да има между нас....''.Ама не ми дремеше нещо си спомням.
После става 3:1 :arrow: 4:1 :arrow: 4:2 :arrow: 5:2 :arrow: 5:3 :arrow: 5:4. Не съм сигурен дали така свърши.
П.П. А,да.Чорбата си вкарва автогол.Тва го помня. :lol: Май за 1:0 беше.ЧОРБАТА ДА НЕ ГО ПУСКАТ НА МАЧА.

Бегай за :arrow:
Изображение

Значи, ... Чорбата ще вкара на подуянци!
От мен го чухте! ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 фев 2018 11:18

delqnski47 написа:Бе още при 3:0 си казах в съня ''Има нещо нередно тука....''. :lol: :lol: Още тогава съм се усетил нещо... :lol:

[offtopic]
Значение на Загуба в съня ми:
1. Загуба на нещо ценно в съня си, ще се ядосваш.
2. Абстрактна ли е загубата, късметът е на твоя страна.

Слагай новите гащи и довечера на бар! ;)[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 02 фев 2018 11:23

Един от помощник-треньорите на ЦСКА - Даниел Моралес, заяви пред официалния сайт на тима, че целият щаб е доволен от представянето на отбора по време на лагера в Испания и е видимо, че момчетата се раздават докрай, не си пестят силите и правят всичко възможно, за да върви добре подготовката.

Моралес е категоричен, че в ЦСКА нямат място футболисти, които не притежават манталитет на победители.

"Аз съм играл в този отбор преди 11 години. Не мога въобще и да си помисля, че може да дойде някой, който не притежава подобно мислене. Всички са много добри футболисти, пристигат от добри отбори", каза още той и добави, че треньорският щаб е доволен от представянето на играчите по време на подготвителния лагер в Испания.

"Момчетата се раздават докрай, не си пестят силите и правят всичко възможно, за да върви добре подготовката. Изиграхме добри мачове, условията за работа са отлични. Всичко върви, както треньорът го е планирал", обясни Моралес и изрази мнението си за новите попълнения в отбора.

"Жеферсон е тотално адаптиран към отбора. Трябва малко да му се помогне с езика, да научи поне 50-100 думи, за да се справя на терена. Това е задължително за един чужденец. Бланко също полага големи усилия, когато получава шанс дава 100 процента. Алберг от миналата година тренира с нас и вече няма никакви проблеми. Най-важното е, че колективът ги е приел с отворени обятия. Скоро ще видите още по-добри игри на тези момчета", завърши Моралес.

Бих добавил и отличното представяне на младите ни надежди трениращи с първия отбор, поне според мен те също се представиха изключително добре !!! Вече се оформи един балансиран отбор с определено шампионски манталитет и възможности ! Според някои вратарския пост е недостатъчно качествен, но аз смятам, че и там нещата се подреждат. И Китанов и особено Слави Петров показват явно подобрение в играта си и смятам, че през пролетта Китанов ще е титуляр , а в определени мачове може да се даде и шанс на Слави Петров :idea: За израстването на Антов , Чуканов , Радо Живков , А Георгиев , каквото и да кажа ще е малко , направо ми напълниха душата тези момчета :shock: Дано след днешната последна за испанския лагер контрола всички да бъдат в добро здраве и удовлетворени от показаното на терена :!: Успех момчета и само ЦСКА :!:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 фев 2018 11:23

Red_Neck написа:
delqnski47 написа:Бе още при 3:0 си казах в съня ''Има нещо нередно тука....''. :lol: :lol: Още тогава съм се усетил нещо... :lol:

[offtopic]
Значение на Загуба в съня ми:
1. Загуба на нещо ценно в съня си, ще се ядосваш.
2. Абстрактна ли е загубата, късметът е на твоя страна.

Слагай новите гащи и довечера на бар! ;)[/offtopic]

[offtopic]Аз довечера така и така съм на РД. :lol: Писано е.[/offtopic]
Sofia.

ludiafan

Мнениеот ludiafan » 02 фев 2018 11:34

delqnski47 написа:
Red_Neck написа:

Първо аз не гледах в съня си мача.Пускам от тела Спиртала :arrow: 3:0 за Левски. :lol: Викам си ''Ба мааму....на контролите добре играхме.Чак такава разлика да има между нас....''.Ама не ми дремеше нещо си спомням.
П.П. А,да.Чорбата си вкарва автогол.Тва го помня. :lol: Май за 1:0 беше.ЧОРБАТА ДА НЕ ГО ПУСКАТ НА МАЧА. :lol:

[offtopic]Пускай тото за мача и да не забравиш да почерпиш ![/offtopic]
Тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 02 фев 2018 16:05

delqnski47 написа:
ЦСКА _завинаги написа:Моли се, да не ти се сбъдне съня!
:lol:

Еее кво ако стане...голяма работа. :lol:

Не искам да става.
:mrgreen:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 02 фев 2018 16:13

baraba написа:
Един от помощник-треньорите на ЦСКА - Даниел Моралес, заяви пред официалния сайт на тима, че целият щаб е доволен от представянето на отбора по време на лагера в Испания и е видимо, че момчетата се раздават докрай, не си пестят силите и правят всичко възможно, за да върви добре подготовката.

Моралес е категоричен, че в ЦСКА нямат място футболисти, които не притежават манталитет на победители.

"Аз съм играл в този отбор преди 11 години. Не мога въобще и да си помисля, че може да дойде някой, който не притежава подобно мислене. Всички са много добри футболисти, пристигат от добри отбори", каза още той и добави, че треньорският щаб е доволен от представянето на играчите по време на подготвителния лагер в Испания.

"Момчетата се раздават докрай, не си пестят силите и правят всичко възможно, за да върви добре подготовката. Изиграхме добри мачове, условията за работа са отлични. Всичко върви, както треньорът го е планирал", обясни Моралес и изрази мнението си за новите попълнения в отбора.

"Жеферсон е тотално адаптиран към отбора. Трябва малко да му се помогне с езика, да научи поне 50-100 думи, за да се справя на терена. Това е задължително за един чужденец. Бланко също полага големи усилия, когато получава шанс дава 100 процента. Алберг от миналата година тренира с нас и вече няма никакви проблеми. Най-важното е, че колективът ги е приел с отворени обятия. Скоро ще видите още по-добри игри на тези момчета", завърши Моралес.

Бих добавил и отличното представяне на младите ни надежди трениращи с първия отбор, поне според мен те също се представиха изключително добре !!! Вече се оформи един балансиран отбор с определено шампионски манталитет и възможности ! Според някои вратарския пост е недостатъчно качествен, но аз смятам, че и там нещата се подреждат. И Китанов и особено Слави Петров показват явно подобрение в играта си и смятам, че през пролетта Китанов ще е титуляр , а в определени мачове може да се даде и шанс на Слави Петров :idea: За израстването на Антов , Чуканов , Радо Живков , А Георгиев , каквото и да кажа ще е малко , направо ми напълниха душата тези момчета :shock: Дано след днешната последна за испанския лагер контрола всички да бъдат в добро здраве и удовлетворени от показаното на терена :!: Успех момчета и само ЦСКА :!:

Дано младите ни надежди и в официалните мачове да имат шанс за изява.
:P
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Върни се в “ЦСКА”