Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот sin4ec » 01 фев 2018 20:30

peliforewer написа:
sin4ec написа:Не разбирам неистовото желание на Хикс да се включва в чужди разговори. Говори си тук каквото искаш-кво ти пречи, ве?
Аз 10 години не ебавам ни сини, ни червени, ни оранжеви. Влизам в битка и със свои, и с чужди и не ми пука. Много по-умни и знаещи от тебе съперници съм имал, и сега съжалявам, че ги няма.
В тоз ред на мисли...трябва да кажа, че най-добрият е Шивача. Без другите да се обиждат, но тоз филибарски диз най-го разбира футбола( има и един с родопски диалект, ама ми се изгуби...). Много сме се псували, много клетви и искри са валяли, но това е. Каза ми нещо миналата година за малкия-и така се оказа.
Каза и други работи, но...нейсе.

Като стане вечер че като станеш един войнствен,че едни войни,едно трепане докато не паднеш под масата,после отбой до другата вечер,в голям филм си се вкарал.

[offtopic]Да, да. Тва го знаем всички. Но един бегъл поглед на горните два поста май за друго говори. Как съм под масата, но без правописна грешка, пък някой само в едно изречение се е насрал обилно...интересна работа.[/offtopic]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 01 фев 2018 21:53

Mitata написа:Черепа и Домусчиев имаха прекрасната възможност да погасят дълговете, не го сториха, нещо повече, Черепа създаде част от тях. Армеецът по душа Домусчиев беше в ЦСКА, но позорно ни напусна и направи друг клуб. Гърнетата - милионери натрупаха от нищото нови дългове и си биха камшика. Лупи уж редуцира дълговете, но на практика ги увеличи, особено тези към държавата. Не му помогнаха милионите на Манджуков и Инджов(и тези на Човека с Пурата, хо-хо-хо).
Както виждаш бившите ни собственици-милионери, твои любимци, които не критикуваш трупаха дълг след дълг. Щом имаш огромни претенции дълговете да бъдат погасени, моля направи нещо истинско по въпроса. Човек като теб трябвало да има реални идеи, подплатени със съответния ресурс.

А защо не мислиш, че и в момента трупате дългове. Отбора и сега се издържа със средства на фирмите на ГГ и ЮИ, описани като договори за заеми.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 фев 2018 22:02

Тео, вчера чух една нова Конспирация: пускате ни за Купата, ние ви даваме 9 точки за шампионат и скачаме на Лц. Слушам и не вярвам на очите си...докъде сме стигнали?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 фев 2018 22:06

sin4ec написа:Тео, вчера чух една нова Конспирация: пускате ни за Купата, ние ви даваме 9 точки за шампионат и скачаме на Лц. Слушам и не вярвам на очите си...докъде сме стигнали?

Абе, няма се учудя, ако се случи... и аз съм привърженик на конспирациите :lol: :lol: :lol:
@ Щом се говори, значи ще има нещо. :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 фев 2018 22:13

Teo написа:
sin4ec написа:Тео, вчера чух една нова Конспирация: пускате ни за Купата, ние ви даваме 9 точки за шампионат и скачаме на Лц. Слушам и не вярвам на очите си...докъде сме стигнали?

Абе, няма се учудя, ако се случи... и аз съм привърженик на конспирациите :lol: :lol: :lol:

Ще видим, живот и здраве. Колкото до посещаемостта на 5-те мача-тя ще зависи от продукта на терена. Има ли хубав футбол-ще има и зрители. Кюска ли се топката - ами няма да има.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 фев 2018 22:21

Teo написа:

Тео , толкова тъпа конспирация няма :) Ние и с тези девет точки можем да не станем шампиони а и тяхното скачане на Левски нали го знаеш :) Ако изобщо може да има някаква конспирация е те да се откажат от купата а ние да им пуснем второто място :)
Тео дата на финала за купата не е случайна :) Да знаеш :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 фев 2018 22:26

gihuelo написа:
Teo написа:

Абе, няма се учудя, ако се случи... и аз съм привърженик на конспирациите :lol:

Тео , толкова тъпа конспирация няма :) Ние и с тези девет точки можем да не станем шампиони а и тяхното скачане на Левски нали го знаеш :) Ако изобщо може да има някаква конспирация е те да се откажат от купата а ние да им пуснем второто място :)
Тео дата на финала за купата не е случайна :) Да знаеш :)

:lol:
А дано доживеем да видим какво ще стане... първия мач го виждам кюскане на топката и брутални влизания.
:mrgreen: Както винаги и двата отбора ще гледат да не загубят! :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 фев 2018 22:29

Срещу Лудогорец сме в серия... време е за едно 20 мача - 20 победи! 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 фев 2018 22:58

Mitata написа:Както виждаш бившите ни собственици-милионери, твои любимци, които не критикуваш трупаха дълг след дълг. Щом имаш огромни претенции дълговете да бъдат погасени, моля направи нещо истинско по въпроса. Човек като теб трябвало да има реални идеи, подплатени със съответния ресурс.

Ама, моля те, не ми разтягай такива турски локуми. :lol: :lol: :lol: :lol: Кой натрупал дълговете не може да е оправдание за господин ти Ганчев, Берлускони натрупа дълговете на Милан, по твоята логика, китайците трябваше да дойдат, да фалират умишлено Милан и да изпържат всичките му кредитори, след което да преименуват Болоня на Милан-Милано и готово. :mrgreen: :mrgreen: А великото оправдание ще да е "ама ние не сме ги натрупали тези дългове" ....... само че там отговорът ще е "Шибани жълти педерасти :mrgreen: , това е Милан, скузи, грозен, хубав, крив, прав, четвъртит ..... ако ви харесва, взимайте го, ако не, си рупайте ориза и си "любете" майките кривооки ..... " :P :P .......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 фев 2018 23:24

sin4ec написа:..... вчера чух една нова Конспирация: пускате ни за Купата, ние ви даваме 9 точки за шампионат и скачаме на Лц.......

Че им скочите на Лц като синьор Дельо на малтийски барман :)
С делиорманци открай време си правите ми-ми, .... чат-пат и шпалири. .... В един цирк играем - знаем си номерата ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “ЦСКА”