peliforewer написа:sin4ec написа:Не разбирам неистовото желание на Хикс да се включва в чужди разговори. Говори си тук каквото искаш-кво ти пречи, ве?
Аз 10 години не ебавам ни сини, ни червени, ни оранжеви. Влизам в битка и със свои, и с чужди и не ми пука. Много по-умни и знаещи от тебе съперници съм имал, и сега съжалявам, че ги няма.
В тоз ред на мисли...трябва да кажа, че най-добрият е Шивача. Без другите да се обиждат, но тоз филибарски диз най-го разбира футбола( има и един с родопски диалект, ама ми се изгуби...). Много сме се псували, много клетви и искри са валяли, но това е. Каза ми нещо миналата година за малкия-и така се оказа.
Каза и други работи, но...нейсе.
Като стане вечер че като станеш един войнствен,че едни войни,едно трепане докато не паднеш под масата,после отбой до другата вечер,в голям филм си се вкарал.
[offtopic]Да, да. Тва го знаем всички. Но един бегъл поглед на горните два поста май за друго говори. Как съм под масата, но без правописна грешка, пък някой само в едно изречение се е насрал обилно...интересна работа.[/offtopic]