Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Аре лягайте си ,че много се отнесохте! 

- delqnski47
- Контакти:
onegavon написа:Аре лягайте си ,че много се отнесохте!
Само ЦСКА.

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
- Контакти:
Teo написа:sin4ec написа:Teo написа:
Добре баце, какво подкрепям?! Аз фен на акционерно дружество ли съм?![]()
![]()
Подкрепяш каквото ти е насърце. ЦСКА не е Кришна или Вишну, та да се инкарнира когато на някой си му скимне в Литекс, Септември или Нефтохимик. 10 години играеш с огромни дългове, не изплащаш стотинка-това е неравнопоставеност спрямо другите. Фалираш- ами случва се, случвало се е и на по-велики отбори. И веднага ми караш Кърпачев на София и се кълнеш, че това е ЦСКА-извинявай, ма няма кой да ви приеме насериозно...
Хаххахахахаха![]()
баце синчец, когато фалираш юридически, не означава, че фалираш и умствено-родово!
![]()
![]()
@ Свещената война срещу ЦСКА беше спечелена от негово величество червения фен които не предаде ЦСКА, а брани емблемата с кръвта си насред Армията от юдейската инвазия от изтока дръзнеща да посегне с мръсните си ръце към свещените четири букви и историческо спортна емблема дала най-много на българския клубен футбол.
ЦСКА е жив, гради и бъдещето пред нашите деца омагьосани от червената идея ще пребъдат!
Тео, на 1 мнение съм с теб, относно нашият клуб!

ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!
-
- Контакти:
Elliah написа:Dinamo написа:Elliah написа:Teo написа:Аре пускайте диска с литекс, ад, преименуване, стойкас и джуджето, че стана скучно нещо![]()
![]()
![]()
![]()
@ Айде DJ Синчец ти си баце
Ти сериозно ли?
Значи, ако утре наш Спас си бие камшика и остави 30 милиона дългове всичко е ОК?
"Лудогорец идва на Герена слага сини фанелки, Петричев става най-големия левскар - проблема е решен.
Щото важни са не АД-та и дългове и квот-таковата...Важна е Синята Идея."
Вие бяхте ЦСКА! Клуб с традиции и история! Противник, който винаги е бил мерило за нашите собствени успехи! Бяхте длъжни да дадете пример, по който другите да се равняват! Е... дадохте...
Сега...дори и аз не знам какво сте... Дали ще бием вас или Лудогорец е все тая... а преди имаше значение...
Знаете вие какво сме много добре даже и поради тази причина пълните стадиона на мачовете с ЦСКА. Вие сте дейни участници в тази „олегофрения” както се изрази оня почерпения.
Ние щяхме да пълним стадиона и ако бяхте тръгнали от А окръжна с нов клуб. Ама тогава щяхме да запазим и уважението, което сме имали към най-големия си противник.
За това на последното дерби с нас пеехте песни против ЦСКА.

-
- Контакти:
trokadero_ написа:Чудят се кой да е титулярният вратар![]()
Най-добре да е Черни.
И аз съм за него!

1982 написа:Mitata написа:PFC Litex написа:Футболните закони и правила в цяла Европа са еднакви, а и защо трябва да плащат тези милиони, като могат да минат с 1/3 от тях и лиценза на някой отбор от Милано?
Случаят с ЦСКА е уникален заради начина, по който бяха създадени дълговете. Няма друг подобен случай в Европа, поне не съм чул за такъв. Когато никой не желае да погаси дълговете, феновете длъжни ли са се отдръпнат и чакат до Второ пришествие?
Стига с тая мантра за "уникалните дългове" на ЦСКА, дългове като дългове, нищо сензационно и уникално няма, само се чудиш как да оправдаеш врътките и далаверите ....
Черепа и Домусчиев имаха прекрасната възможност да погасят дълговете, не го сториха, нещо повече, Черепа създаде част от тях. Армеецът по душа Домусчиев беше в ЦСКА, но позорно ни напусна и направи друг клуб. Гърнетата - милионери натрупаха от нищото нови дългове и си биха камшика. Лупи уж редуцира дълговете, но на практика ги увеличи, особено тези към държавата. Не му помогнаха милионите на Манджуков и Инджов(и тези на Човека с Пурата, хо-хо-хо).
Както виждаш бившите ни собственици-милионери, твои любимци, които не критикуваш трупаха дълг след дълг. Щом имаш огромни претенции дълговете да бъдат погасени, моля направи нещо истинско по въпроса. Човек като теб трябвало да има реални идеи, подплатени със съответния ресурс.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Юношите на ЦСКА до 19 години победиха първия отбор на Вихрен. "Червените" се наложиха над съперника си в Сандански с 4:2. Това бе втората контрола на отбора по време на зимната подготовка.
"Армейците", водени от Ивайло Станев, отново бяха без четиримата играчи, които са на лагер с представителния тим в Испания - Валентин Антов, Никола Борисов, Радослав Живков и Божидар Чуканов, както и без контузения Николай Янков.
В приятелския мач участие взеха няколко момчета от набор 2001 и един юноша, роден през 2002 година.
Следващата контрола на ЦСКА U19 е в събота (3 февруари) срещу мъжкия отбор на Сливнишки герой.
"Армейците", водени от Ивайло Станев, отново бяха без четиримата играчи, които са на лагер с представителния тим в Испания - Валентин Антов, Никола Борисов, Радослав Живков и Божидар Чуканов, както и без контузения Николай Янков.
В приятелския мач участие взеха няколко момчета от набор 2001 и един юноша, роден през 2002 година.
Следващата контрола на ЦСКА U19 е в събота (3 февруари) срещу мъжкия отбор на Сливнишки герой.
-
- Контакти:
sin4ec написа:Не разбирам неистовото желание на Хикс да се включва в чужди разговори. Говори си тук каквото искаш-кво ти пречи, ве?
Аз 10 години не ебавам ни сини, ни червени, ни оранжеви. Влизам в битка и със свои, и с чужди и не ми пука. Много по-умни и знаещи от тебе съперници съм имал, и сега съжалявам, че ги няма.
В тоз ред на мисли...трябва да кажа, че най-добрият е Шивача. Без другите да се обиждат, но тоз филибарски диз най-го разбира футбола( има и един с родопски диалект, ама ми се изгуби...). Много сме се псували, много клетви и искри са валяли, но това е. Каза ми нещо миналата година за малкия-и така се оказа.
Каза и други работи, но...нейсе.
Като стане вечер че като станеш един войнствен,че едни войни,едно трепане докато не паднеш под масата,после отбой до другата вечер,в голям филм си се вкарал.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
peliforewer написа:sin4ec написа:Не разбирам неистовото желание на Хикс да се включва в чужди разговори. Говори си тук каквото искаш-кво ти пречи, ве?
Аз 10 години не ебавам ни сини, ни червени, ни оранжеви. Влизам в битка и със свои, и с чужди и не ми пука. Много по-умни и знаещи от тебе съперници съм имал, и сега съжалявам, че ги няма.
В тоз ред на мисли...трябва да кажа, че най-добрият е Шивача. Без другите да се обиждат, но тоз филибарски диз най-го разбира футбола( има и един с родопски диалект, ама ми се изгуби...). Много сме се псували, много клетви и искри са валяли, но това е. Каза ми нещо миналата година за малкия-и така се оказа.
Като стане вечер че като станеш един войнствен,че едни войни,едно трепане докато не паднеш под масата,после отбой до другата вечер,в голям филм си се вкарал.
[offtopic]Има и по-тежък случай от него! Виолетов генерал в темата за Черно Море

-
- Контакти:
gihuelo написа:peliforewer написа:sin4ec написа:Не разбирам неистовото желание на Хикс да се включва в чужди разговори. Говори си тук каквото искаш-кво ти пречи, ве?
[offtopic]Има и по-тежък случай от него! Виолетов генерал в темата за Черно Море[/offtopic]
[offtopic]Този генерал верно е уникален,не бяx го забелязал,но му прави чест че си пише само във форума на своя отбор за разлика от някои други.[/offtopic]
W84me ( Блатер) ..