Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот sin4ec » 31 яну 2018 23:44

Число, ти за кви мантри говориш? Няма такова нещо. Тия изповядват някаква си религия, и в момента са точно като субектите в онзи филм за Индиана Джоунс, за Калимааа----Шатадей, дето са се дрогирали до козирката с ганджа, блъскат по тъпана и пеят с облещени зъркели: "Оверам-Судерам- оверам, судерам!" или нещо подобно.
Ти от такива ли чакаш отговор?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 31 яну 2018 23:46

sin4ec написа:Число, ти за кви мантри говориш? Няма такова нещо. Тия изповядват някаква си религия, и в момента са точно като субектите в онзи филм за Индиана Джоунс, за Калимааа----Шатадей, дето са се дрогирали до козирката с ганджа, блъскат по тъпана и пеят с облещени зъркели: "Оверам-Судерам- оверам, судерам!" или нещо подобно.

Точно ти да правиш забележка за дрога и алкохол :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 яну 2018 23:48

sin4ec написа:Число, ти за кви мантри говориш? Няма такова нещо. Тия изповядват някаква си религия, и в момента са точно като субектите в онзи филм за Индиана Джоунс, за Калимааа----Шатадей, дето са се дрогирали до козирката с ганджа, блъскат по тъпана и пеят с облещени зъркели: "Оверам-Судерам- оверам, судерам!" или нещо подобно.

Нали не ви я изповядваме пред Виваком Арена-та. 8-) Къв ви е проблема.Може и Стар Уорс-будизъм да си изповядваме,ако щем.Нито ходим да се взривяваме сред тълпа от хора,нито прайм джендър мендър гей паради да ни гледат всички.Единствено си парадираме,но на Армията,дет си е нашето място.Тва е.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 яну 2018 23:49

Тва все едно някой да ми дава наклон в дома ми какво да изповядвам,как да се обличам...Синчец,моля ти се. :lol: Аз ако искам и с розови гащи ще си се разхождам у хола си(Армията).Тва си е наша работа :!:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 яну 2018 23:53

Не бих го нарекъл религия ..... повече бие на секта .... нещо като "Свидетели на Гришата" или "Припознатите братя" .... :lol: :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 яну 2018 23:58

delqnski47 написа:Нали не ви я изповядваме пред Виваком Арена-та. 8-) Къв ви е проблема.Може и Стар Уорс-будизъм да си изповядваме,ако щем.Нито ходим да се взривяваме сред тълпа от хора,нито прайм джендър мендър гей паради да ни гледат всички.Единствено си парадираме,но на Армията,дет си е нашето място.Тва е.

Принципно си прав. ( ся ще ме обвинят, че се мазня на модовете, и с право ).

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 фев 2018 00:00

delqnski47 написа:Тва все едно някой да ми дава наклон в дома ми какво да изповядвам,как да се обличам...Синчец,моля ти се. :lol: Аз ако искам и с розови гащи ще си се разхождам у хола си(Армията).Тва си е наша работа :!:

Ма моля Ви, Делянски-разхождайте се както си пожелаете! :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 фев 2018 00:04

sin4ec написа:
delqnski47 написа:Тва все едно някой да ми дава наклон в дома ми какво да изповядвам,как да се обличам...Синчец,моля ти се. :lol: Аз ако искам и с розови гащи ще си се разхождам у хола си(Армията).Тва си е наша работа :!:

Ма моля Ви, Делянски-разхождайте се както си пожелаете! :)

Тва да се чува. 8-) Идваме си на думата.
Sofia.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 фев 2018 00:09

А, що е изтрито "джендер"? Не ми казвай, че ви е спуснато отгоре, ако е така-направо ми изтривай профила... :o :o :cry:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 фев 2018 00:16

sin4ec написа:А, що е изтрито "джендер"? Не ми казвай, че ви е спуснато отгоре, ако е така-направо ми изтривай профила... :o :o :cry:

Ее,не знам вече.Някой колега е преценил така.Аз си имам принципи - не модерирам разговор,ако участвам в него. 8-) Може и да ме псуваш.Но ако съм част от разговора - не пипам.Не е редно.
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”