Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот sin4ec » 31 яну 2018 20:41

delqnski47 написа:[offtopic]Малко встрани от темата,ма ся гледам Костов и Буш и се сетих миналата седмица как бях на рожден ден като в компанията имаше две мои бивши,които си бяха с гадженцата даже. :mrgreen: Голем смЕх беше.В един рожден ден.....две бивши.Смех.[/offtopic]

[offtopic]Буш и Костов никога не са играли за отбора, подвизаващ се днес под името ЦСКА–СОФИЯ. Играли са за ЦСКА-разликата е огромна![/offtopic]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 31 яну 2018 21:25

Колко да е огромна?Носи ли са същите фланелки , играли са домакинските си мачове на същия стадион и най- вече същата публика им е ръкопляскала.Само ЕИК не е същия, ама бас ържа ,че те си нямат и понятие що за чудо е това.

А най - важното е ,че вие прибирате освободени от нас поради некадърност футболисти и чакате на тях. :mrgreen:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 яну 2018 21:53

sin4ec написа:
delqnski47 написа:[offtopic]Малко встрани от темата,ма ся гледам Костов и Буш и се сетих миналата седмица как бях на рожден ден като в компанията имаше две мои бивши,които си бяха с гадженцата даже. :mrgreen: Голем смЕх беше.В един рожден ден.....две бивши.Смех.[/offtopic]

[offtopic]Буш и Костов никога не са играли за отбора, подвизаващ се днес под името ЦСКА–СОФИЯ. Играли са за ЦСКА-разликата е огромна![/offtopic]

Добре,добре.Радвайте им се там. :) Аз проблеми нямам.Дет се вика...
всичко е точно. :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 яну 2018 22:03

onegavon написа:Колко да е огромна?Носи ли са същите фланелки , играли са домакинските си мачове на същия стадион и най- вече същата публика им е ръкопляскала.Само ЕИК не е същия, ама бас ържа ,че те си нямат и понятие що за чудо е това.

А най - важното е ,че вие прибирате освободени от нас поради некадърност футболисти и чакате на тях. :mrgreen:

Аргументите са впечатляващи. Колко било лесно всичко-некъв си тъп и безсмислен ЕИК. Няма ЕИК-няма проблем. Но реалиите са други-вие сте отбора на ГГ от Ловеч и никога не сте привличали, камо ли пък да сте освобождавали тези играчи.
На вас Йовов ви е легенда, ве, лулеци!

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 31 яну 2018 22:06

sin4ec написа:
onegavon написа:Колко да е огромна?Носи ли са същите фланелки , играли са домакинските си мачове на същия стадион и най- вече същата публика им е ръкопляскала.Само ЕИК не е същия, ама бас ържа ,че те си нямат и понятие що за чудо е това.

Аргументите са впечатляващи. Колко било лесно всичко-некъв си тъп и безсмислен ЕИК. Няма ЕИК-няма проблем. Но реалиите са други-вие сте отбора на ГГ от Ловеч и никога не сте привличали, камо ли пък да сте освобождавали тези играчи.
На вас Йовов ви е легенда, ве, лулеци!

Щом Вие го твърдите, няма как да не е вярно.
Приятен ден Ви желая!
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 яну 2018 22:11

skabrin написа:Щом Вие го твърдите, няма как да не е вярно.
Приятен ден Ви желая!

То е 22 часа , но щом казвате, че е ден-така да бъде. Вие на оранжевото викате червено и на Литекс( Етрополе)-ЦСКА, та какво остана за понятия като ден и нощ?
Лека вечер!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 31 яну 2018 23:16

Не разбирам неистовото желание на Хикс да се включва в чужди разговори. Говори си тук каквото искаш-кво ти пречи, ве?
Аз 10 години не ебавам ни сини, ни червени, ни оранжеви. Влизам в битка и със свои, и с чужди и не ми пука. Много по-умни и знаещи от тебе съперници съм имал, и сега съжалявам, че ги няма.
В тоз ред на мисли...трябва да кажа, че най-добрият е Шивача. Без другите да се обиждат, но тоз филибарски диз най-го разбира футбола( има и един с родопски диалект, ама ми се изгуби...). Много сме се псували, много клетви и искри са валяли, но това е. Каза ми нещо миналата година за малкия-и така се оказа.
Каза и други работи, но...нейсе.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 31 яну 2018 23:26

sin4ec написа:Не разбирам неистовото желание на Хикс да се включва в чужди разговори. Говори си тук каквото искаш-кво ти пречи, ве?
Аз 10 години не ебавам ни сини, ни червени, ни оранжеви. Влизам в битка и със свои, и с чужди и не ми пука. Много по-умни и знаещи от тебе съперници съм имал, и сега съжалявам, че ги няма.
В тоз ред на мисли...трябва да кажа, че най-добрият е Шивача. Без другите да се обиждат, но тоз филибарски диз най-го разбира футбола( има и един с родопски диалект, ама ми се изгуби...). Много сме се псували, много клетви и искри са валяли, но това е. Каза ми нещо миналата година за малкия-и така се оказа.
Каза и други работи, но...нейсе.

[offtopic]Не бе ! Просто лъженето и мазането ти е смешно :)[/offtopic]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 яну 2018 23:28

Mitata написа:
PFC Litex написа:Футболните закони и правила в цяла Европа са еднакви, а и защо трябва да плащат тези милиони, като могат да минат с 1/3 от тях и лиценза на някой отбор от Милано?

Случаят с ЦСКА е уникален заради начина, по който бяха създадени дълговете. Няма друг подобен случай в Европа, поне не съм чул за такъв. Когато никой не желае да погаси дълговете, феновете длъжни ли са се отдръпнат и чакат до Второ пришествие?

Стига с тая мантра за "уникалните дългове" на ЦСКА, дългове като дългове, нищо сензационно и уникално няма, само се чудиш как да оправдаеш врътките и далаверите ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 яну 2018 23:39

sin4ec написа: А, то ще се види кое е точно в близко време. Домусчиев такъв хОй е приготвил на ловешките, че чак ми е жал...

Синчец,Синчец.....верно че е минало 22:00.Айде наздраве. :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”