@ Айде DJ Синчец ти си баце

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Teo написа:Аре пускайте диска с литекс, ад, преименуване, стойкас и джуджето, че стана скучно нещо![]()
![]()
![]()
![]()
Elliah написа:Teo написа:Аре пускайте диска с литекс, ад, преименуване, стойкас и джуджето, че стана скучно нещо![]()
![]()
![]()
![]()
Ти сериозно ли?
Значи, ако утре наш Спас си бие камшика и остави 30 милиона дългове всичко е ОК?
"Лудогорец идва на Герена слага сини фанелки, Петричев става най-големия левскар - проблема е решен.
Щото важни са не АД-та и дългове и квот-таковата...Важна е Синята Идея."
Вие бяхте ЦСКА! Клуб с традиции и история! Противник, който винаги е бил мерило за нашите собствени успехи! Бяхте длъжни да дадете пример, по който другите да се равняват! Е... дадохте...
Сега...дори и аз не знам какво сте... Дали ще бием вас или Лудогорец е все тая... а преди имаше значение...
Mitata написа:Много ФК по света са фалирали, но не са "умрели" от това, продължили са да съществуват. Българската практика не прави изключение в това отношение. Грандове като Милан трудно ще фалират, защото винаги ще се намери някой милиардер, който да погаси старите му задължения. Затова, ако обичате спрете да ни давате за пример Милан и други подобни. Имаме българска и Източноевропейска практика.
Dinamo написа:Elliah написа:Teo написа:Аре пускайте диска с литекс, ад, преименуване, стойкас и джуджето, че стана скучно нещо![]()
![]()
![]()
![]()
Ти сериозно ли?
Значи, ако утре наш Спас си бие камшика и остави 30 милиона дългове всичко е ОК?
"Лудогорец идва на Герена слага сини фанелки, Петричев става най-големия левскар - проблема е решен.
Вие бяхте ЦСКА! Клуб с традиции и история! Противник, който винаги е бил мерило за нашите собствени успехи! Бяхте длъжни да дадете пример, по който другите да се равняват! Е... дадохте...
Сега...дори и аз не знам какво сте... Дали ще бием вас или Лудогорец е все тая... а преди имаше значение...
Знаете вие какво сме много добре даже и поради тази причина пълните стадиона на мачовете с ЦСКА. Вие сте дейни участници в тази „олегофрения” както се изрази оня почерпения.
Teo написа:Аре пускайте диска с литекс, ад, преименуване, стойкас и джуджето, че стана скучно нещо![]()
![]()
![]()
![]()
Elliah написа:Dinamo написа:Elliah написа:Teo написа:Аре пускайте диска с литекс, ад, преименуване, стойкас и джуджето, че стана скучно нещо![]()
![]()
![]()
![]()
Ти сериозно ли?
Знаете вие какво сме много добре даже и поради тази причина пълните стадиона на мачовете с ЦСКА. Вие сте дейни участници в тази „олегофрения” както се изрази оня почерпения.
Ние щяхме да пълним стадиона и ако бяхте тръгнали от А окръжна с нов клуб. Ама тогава щяхме да запазим и уважението, което сме имали към най-големия си противник.
sin4ec написа:Teo написа:Аре пускайте диска с литекс, ад, преименуване, стойкас и джуджето, че стана скучно нещо![]()
![]()
![]()
![]()
Нещо ме бъркаш, аз казвам само факти. И не ти е нужна дискотека, за да ги видиш по сайтовете на съответните институции. За ГГ лошо не съм казвал, пак ме бъркаш. Виж-Стоилас е тъпанар от класа.
Elliah написа:Dinamo написа:Elliah написа:Teo написа:Аре пускайте диска с литекс, ад, преименуване, стойкас и джуджето, че стана скучно нещо![]()
![]()
![]()
![]()
Ти сериозно ли?
Ние щяхме да пълним стадиона и ако бяхте тръгнали от А окръжна с нов клуб. Ама тогава щяхме да запазим и уважението, което сме имали към най-големия си противник.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта