Sens85 написа:danko_sot написа:То хубаво вратарят ще играе напред, но защо тогава бе взет Купър щом ще играем с такава висока преса? Делова също не е много бърз. Да не говорим за Кордоба.
Реално нямаме нито един цз, който да става за такъв стил игра, освен Делова, който горе-долу става. Нищо чудно, че Томаш пуска Турицов централен защитник, той поне е бърз
Това мисля че е една от причините да вземем такъв вратар.
Когато е изнесен напред може да пресича дългите извеждащи подавания преди нападателя да стигне до тях. Така ще ще се намали нуждата защитници да спринтират като луди и да са един на един.
Но това е само теория, дали ще сработи не знам.
Това, че вратарят ще пресича контраатакуващи подавания не отменя факта, че защитниците при този стил на игра с много висока преса трябва да са супер бързи, за да изпълняват успешно задачите си.
Слушах Фичо сега. Пак глупости... "Зимата било още по-трудно да се прави селекция". Демек това лятото си беше фасулска работа. "От 4 месеца се правила селекцията". И защо има само един нов тогава 20 дена преди старта на първенството? Честно, не знам как има хора, които още да му се връзват!!!
Томаш явно се е обидил на РК от гонг, която този път изключително правилно зададе един простичък въпрос: "Кога ще даде шанс на юношите"? За какво са ни Тея втори-трети отбор, след като така или иначе никой от тях не получава дори минимален шанс за първия тим?
Питат го вчера за селекцията по постове поне да каже какво търсим, не по имена, той отговаря сопнато. Днес се прави на обиден.
Тепърва ще започват неудобните въпроси, особено, ако не почнем както трябва в първенството.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]