XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи) 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Re: XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи) 1:0

Мнениеот criminal » 16 мар 2014 15:01

dreben23 написа:Да, сякаш бяха на една линия, но не мисля, че това положение решаваше мача. Повече от ясно е, че Стойчо пожелал и инструктирал играчите за точно такава победа в края, но беше доста рисковано! :)

Видяхте ли, че не се вързаха втори път на трика с Тони Силва. ;) Техният вратар също спаси няколко доста сериозни положения за гол, иначе отиваха и на разлика. :)

Свали очилата. Не направихме хубав мач през първото полувреме, дано да са били така инструктирани - повече да рушат и да се пазят за второто, когато на кравите им свърши въздуха. Слаб мач на Чочев, почва да ме шашка вече, за пореден мач не е на нивото от есента. Марто слаб, Менди сам създаде три положения за лилавите. Венци и Крачуна се справиха добре, но Менди ми скъса нервите. Този умрял отбор на левски , като не го бием сега убедително, не говори добре за нас.
Изображение

pomiqr135

Мнениеот pomiqr135 » 16 мар 2014 16:49

Не мога да повярвам, че на тези т. нар. футболисти на "ЦСКА" и "Левски" им дават по 30 хил. месечна заплата. Не знам какъв олигофрен трябва да си, за да им даваш подобни възнаграждения, а като им включим и премиите ... Но така е, когато си си получил парите без капка пот ги раздаваш на футболисти без качества, защото виждаш сродните си души и искаш да им помогнеш финансово, че инак единственото, което биха могли да правят е да цепят дърва или да са общаци.
Обичам Ви!!!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 мар 2014 18:18

Както викаше Емо след мача:Повтаряйте след мен-еееееееееееееееееееееееееееееееееи,честит юбилей! :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 мар 2014 18:21

Разбити по трибуните,изклатени в последната секунда на терена и остана:само синя тишина!
Най-якия момент-секбтор седи след мача и ни гледа,а ние си ги храним яко!Гол в последната секунда,неуписуемо!Радвам се че бях на стадиона!
Честит юбилей,мили сини приятелки!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 мар 2014 19:05

А това с момченцето,което разпяваше 8-) !Страхотно,браво на този на когото му дойде тази идея!

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 16 мар 2014 20:19

pomiqr135 написа:Не мога да повярвам, че на тези т. нар. футболисти на "ЦСКА" и "Левски" им дават по 30 хил. месечна заплата. Не знам какъв олигофрен трябва да си, за да им даваш подобни възнаграждения, а като им включим и премиите ... Но така е, когато си си получил парите без капка пот ги раздаваш на футболисти без качества, защото виждаш сродните си души и искаш да им помогнеш финансово, че инак единственото, което биха могли да правят е да цепят дърва или да са общаци.

Ти май май, си проспал ЛЯТОТО?!?

Каква игра очаквате, след като вчера излязохме със 3-я състав.....а отборът ни е съставен предимно от безработницицици. ;)
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 16 мар 2014 20:29

И какви 30 хил. те гонят...Кой в ЦСКА взима толкова?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 17 мар 2014 22:57

Гледам спасяването на Стоян след успешния удар на Старокин и се възхищавам на майсторското противодействие, на концентрацията и адекватността на нашия вратар. Респект! Имам чувството, че друг вратар просто щеше да изгледа топката. :roll:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 18 мар 2014 02:10

Ако сваля очилата, не виждам добре. И тогава ще стане мазало. :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 18 мар 2014 21:23

Аз поне не помня ,мач между ЦСКА и Левски в който ,ако е бил страничен съдия тоя Мишев да не ние порязал с несъществуваща засада поне един път и да пусне чиста засада за "лилавите" .Това ако не е тенденция ,то какво е ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “ЦСКА”