Aberfeldy написа:Жалко, че М`Боли не му изби зъбите на тоя ..... айде, ще си го спестя, че не ми се прави пак нов акаунт, ама поне да знаем защо няма да го има другият хуикенд.
Не знам,как може да те кефи тази постъпка на вратаря

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Aberfeldy написа:Жалко, че М`Боли не му изби зъбите на тоя ..... айде, ще си го спестя, че не ми се прави пак нов акаунт, ама поне да знаем защо няма да го има другият хуикенд.
Red joker написа:Aberfeldy написа:Жалко, че М`Боли не му изби зъбите на тоя ..... айде, ще си го спестя, че не ми се прави пак нов акаунт, ама поне да знаем защо няма да го има другият хуикенд.
Не знам,как може да те кефи тази постъпка на вратаря-да остане отбора без вратар ,а ти да се кефиш
,ами ако оставаха още десетина минути,тогава какво щеше да стане ,бог знае!За мен това е абсолютно тъпа и аматьорска проява от страна на М Боли,да не кажа груба селска
Love in blue написа:Моран, бързаш да слагаш пак каруцата пред коня, като че и преди не се е случвало това от осанна до разпни го??
dreben23 написа:Даже в момента преди съприкосновението с Райс Туре отигра топката- дузпа е, както и да го гледам това. Това е от т.нар. изработени от нападателя дузпи. Айде лека от мен и се наслаждавайте на синята тишина тая седмица, аз ще й се насладя максимално.![]()
[offtopic]Като ви казвам, че ще ги пратим в моргата, другия път ми вярвайте поне мъничко![/offtopic]
bobonikolov написа:Гледам сега правиланика на БФС и нещата хич не са добре за Косоко. Според правилника наказанията за нашите футболисти ще са следните:
1. Борис Галчев - Второ предупреждение в срещата - глоба 300 лв. и наказание за 1 среща;
2.Омар Косоко - тук е най - тежкото наказание - глоба от 1000 лв. и наказание за 4 срещи, тъй като има удар с ръка или крак на друг състезател;
Най - интересен е казусът с Райс МБоли. Сред наказанията в чл. 22 от Правилника има наказания за хвърляне на топка или предмети по състезател,служ. лица, длъжнистни лица или публика, но ако това се случи по време на игра не се предвижда наказание. Такива са предвидени само ако това е станало при спряна игра, извън игрова обстановка или извън игрово време. Този правилник честно казано е доста аматьорски направен. Излиза, че ако имаме игрова обстановка играчът може самоволно да напусне, да обижда служебни и длъжностни лица, да показва брутално поведение изразяващо се в бутане блъскане и т.н. и няма да бъде наказан нито с глоба нито с лишаване от някакви права.
Ето линк към правилника:
http://www.bfunion.bg/media/upload/new2/files/Disciplinaren_BFU_2013.pdf
Потребители, разглеждащи този форум: maxi1914 и 87 госта