XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1

Мнениеот Red joker » 09 мар 2014 10:04

Aberfeldy написа:Жалко, че М`Боли не му изби зъбите на тоя ..... айде, ще си го спестя, че не ми се прави пак нов акаунт, ама поне да знаем защо няма да го има другият хуикенд.

Не знам,как може да те кефи тази постъпка на вратаря :( -да остане отбора без вратар ,а ти да се кефиш :( ,ами ако оставаха още десетина минути,тогава какво щеше да стане ,бог знае!За мен това е абсолютно тъпа и аматьорска проява от страна на М Боли,да не кажа груба селска :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 09 мар 2014 10:26

Велик мач
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 09 мар 2014 10:30

Red joker написа:
Aberfeldy написа:Жалко, че М`Боли не му изби зъбите на тоя ..... айде, ще си го спестя, че не ми се прави пак нов акаунт, ама поне да знаем защо няма да го има другият хуикенд.

Не знам,как може да те кефи тази постъпка на вратаря :( -да остане отбора без вратар ,а ти да се кефиш :( ,ами ако оставаха още десетина минути,тогава какво щеше да стане ,бог знае!За мен това е абсолютно тъпа и аматьорска проява от страна на М Боли,да не кажа груба селска :!:

Негрите имат по-слаба нервна система от нас, но пък по природа имат по-голяма мускулна маса. По-глупав са от нас. Та, нормална постъпка между двама негри.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 09 мар 2014 10:49

Сега вече на трезва глава, ще си кажа мнението за мача. Много битка, малко качества. Изключително слабо съдийство, публиката на ЦСКА, както винаги е N1. Въпреки победата, не може да се отрече, че има проблеми в играта на ЦСКА, отново проспани 30-40 минути в началото. Изглеждаше някаква люта битка, а в действителност, ако ЦСКА беше подходил внимателно и с пълна концентрация от първата минута, щяхме да гледаме една рутинна победа с класа над Левски. Този разбит отвътре и отвън отбор на Левски, създаде много опасности пред вратата на ЦСКА. Как иначе да си обясня факта, че са излезли на стрелкови позиции на няколко пъти. Слаба средна линия, Галчев в предният мач беше човека ,който промени към добро играта, а вчера беше най-слабият на терена, макар и за само 28 минути. А с вчерашната постройка, всички опити по крилата бяха обречени и предвидими за противника. Тази с-ма 4-2-3-1 не е за ЦСКА, при липса на качествен чист нападател, по-добре да се смени с друга игрова постройка. Страхотен мач на М'Боли и последвал изключително малоумен удар по Тупе. Ексцесиите след мач няма какво да се коментират, който незнае - Генков и Гаджев са постоянно за червени картони , след всеки мач. И да обобщя махмурлийския си коментар :lol: ..трудна, но сладка победа над един средняк, да не кажа, че нямат място в тази седмица.
Изображение

Потребителски аватар
Moran
Контакти:

Мнениеот Moran » 09 мар 2014 10:54

Love in blue написа:Моран, бързаш да слагаш пак каруцата пред коня :) , като че и преди не се е случвало това от осанна до разпни го?? :)

Е, то се видя кой е каруцата в този мач :) А коня се откъсна на седем левги и ще финишира доста пред нея ;)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 мар 2014 10:58

Левски се хвърлиха за победата от самото начало - така се и очакваше. Направиха всичко, което могат, но това се изразява в хаотично нападение и нулева идея как да се преодолее защитата на ЦСКА.
В продължение на 40 минути играха с човек повече и не сътвориха нещо съществено, а ние изпуснахме да поведем в резултата въпреки численото неравенство. Нашите футболисти бяха подредени и компактни. Заложихме на контраатаки по крилата, което донесе и победата.
Отличен мач за ЦСКА във всеки аспект.
За грешките няма да говоря, защото те са част от играта пък и не изобилстваха, напротив - спрямо предходните срещи с всяка минута играта се изчиства и придобива все по-добър вид.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 09 мар 2014 11:13

dreben23 написа:Даже в момента преди съприкосновението с Райс Туре отигра топката- дузпа е, както и да го гледам това. Това е от т.нар. изработени от нападателя дузпи. Айде лека от мен и се наслаждавайте на синята тишина тая седмица, аз ще й се насладя максимално. :)
[offtopic]Като ви казвам, че ще ги пратим в моргата, другия път ми вярвайте поне мъничко! :)[/offtopic]

Абе всички сме в добро настроение и хората не искат да те обиждат ако ти кажат, че ситуацията с Туре е 100% симулация и само пълен футболен лаик може да твърди, че е дузпа ;)
За ситуацията с Апата дузпа може да даде само съдия, който иска да си измисли причина затова! Ударът е анемичен от 40 см, типката дори не отива към вратата! Ако даде тази дузпа, онази в 6 мин. след удара на Гъргоров какво трябва да свири?
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 мар 2014 11:19

bobonikolov написа:Гледам сега правиланика на БФС и нещата хич не са добре за Косоко. Според правилника наказанията за нашите футболисти ще са следните:
1. Борис Галчев - Второ предупреждение в срещата - глоба 300 лв. и наказание за 1 среща;
2.Омар Косоко - тук е най - тежкото наказание - глоба от 1000 лв. и наказание за 4 срещи, тъй като има удар с ръка или крак на друг състезател;
Най - интересен е казусът с Райс МБоли. Сред наказанията в чл. 22 от Правилника има наказания за хвърляне на топка или предмети по състезател,служ. лица, длъжнистни лица или публика, но ако това се случи по време на игра не се предвижда наказание. Такива са предвидени само ако това е станало при спряна игра, извън игрова обстановка или извън игрово време. Този правилник честно казано е доста аматьорски направен. Излиза, че ако имаме игрова обстановка играчът може самоволно да напусне, да обижда служебни и длъжностни лица, да показва брутално поведение изразяващо се в бутане блъскане и т.н. и няма да бъде наказан нито с глоба нито с лишаване от някакви права.
Ето линк към правилника:
http://www.bfunion.bg/media/upload/new2/files/Disciplinaren_BFU_2013.pdf

При ситуацията с Мболи има извън игрова обстановка. Наказанието му ще е 1 мач.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 09 мар 2014 11:21

и след като и аз се наспах: от към футбол - мача не бе на ниво, но пък имаше адреналин, много нерви, емоция и сладка червена победа. Сега очаквам Ботев да мине през Левски за купата в сряда и следващата седмица да ги надиграем и ние, но с повече футболни аргументи.
Дупка се отваря в защита. Предполагам, че В. Василев и Зд. Илиев ще са титуляри. Надявам се титуляр да излезе и Тони Силва, а в игра да видим и Неймарович

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 09 мар 2014 11:41

Съдията беше перфектен, доста смелост се иска да свириш така положенията! Абсолютни червени (втори жълти) картони, абсолютно правилни решения при положенията за дузпи.

Нито Стойчо и Томов са прави да се оплакват, нито тия дето са 6-ти в класирането.

Върни се в “ЦСКА”