БФС стопира вариант №1 за спасението на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: БФС стопира вариант №1 за спасението на ЦСКА

Мнениеот Кашчей » 29 юни 2013 14:02

CSKA 78 написа:Извинявам се на левскарите,някои от "феновете" на ЦСКА са по-малоумни и то вас
Дали ще ни накажат за тази идиотска проява не знам,със сигурност ще повлияе на решението на БФС

От БФС не могат да повдигнат обвинение срещу клуба.Могат обаче да повдигнат обвинение срещу организаторите и индивидуално срещу всеки, който бъде разпознат, че е троши.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 29 юни 2013 20:51

Информациите от последните няколко дни ме карат да мисля,че Титан разиграват,такова "театро" на което и актьорите от Медисън скуеар биха завидяли.
Вчера Павлов внесе някакви документи за да се даде разрешение на ЦСКА( Нефтохимик да се прекръсти на ЦСКА?) да се "съеши"(не ми идва
по-подходяща дума) с ЦСКА,като се "вижда" отдалече,че тази "молба" ще бъде отхлърлена от БФС.
Днес всички знаем за "случката" пред БФС ,като становището на съюза е,че подстрекател на този "бунт" е Титан(да се окаже натиск на БФС и
те да разрешат на Нефтохимик да се "прекръсти").В първата си част и аз мисля като БФС(Титан е подстрекател на бунта),но целта според мен
е да се подсигури отказ(Накрая Титан ще излязат и ще кажат:
Направихме всичко възможно,но от БФС не ни разрешиха).Според мен назависимо какво ще се случи с ЦСКА,Титан ще останат(в
предишни мои постове съм казал защо,ако не ви мързи ги прочетете).

Освен това в идеалния вариант, Титан дава "ЦСКА" на Стоичков без задължения,възниква въпросът откъде ще се финансира клубът(защото
без да е напълно подсигурен финансово,клубът за 2-3 години ще се върне в това положение ,което е днес)и смятам,че Титаните дори и в
този вариант(идеалния) ще останат в клуба, като спонсори(като кърлежи са няма отърваване).
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 29 юни 2013 21:06

Боклуците че са ненадминати отрепки е ясно, но аз съм почти убеден, че наистина искат да се махнат, а атаката неска нема общо с тех. И все пак незнам кво да очаквам като развитие наистина дано изчезнат завинаги.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”