Мнениеот CSKA 78 » 29 юни 2013 20:51
Информациите от последните няколко дни ме карат да мисля,че Титан разиграват,такова "театро" на което и актьорите от Медисън скуеар биха завидяли.
Вчера Павлов внесе някакви документи за да се даде разрешение на ЦСКА( Нефтохимик да се прекръсти на ЦСКА?) да се "съеши"(не ми идва
по-подходяща дума) с ЦСКА,като се "вижда" отдалече,че тази "молба" ще бъде отхлърлена от БФС.
Днес всички знаем за "случката" пред БФС ,като становището на съюза е,че подстрекател на този "бунт" е Титан(да се окаже натиск на БФС и
те да разрешат на Нефтохимик да се "прекръсти").В първата си част и аз мисля като БФС(Титан е подстрекател на бунта),но целта според мен
е да се подсигури отказ(Накрая Титан ще излязат и ще кажат:
Направихме всичко възможно,но от БФС не ни разрешиха).Според мен назависимо какво ще се случи с ЦСКА,Титан ще останат(в
предишни мои постове съм казал защо,ако не ви мързи ги прочетете).
Освен това в идеалния вариант, Титан дава "ЦСКА" на Стоичков без задължения,възниква въпросът откъде ще се финансира клубът(защото
без да е напълно подсигурен финансово,клубът за 2-3 години ще се върне в това положение ,което е днес)и смятам,че Титаните дори и в
този вариант(идеалния) ще останат в клуба, като спонсори(като кърлежи са няма отърваване).
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!