Янис Зику написа:Колко съм се ядосвал, че изпуснахме Якимов просто не е истина.. Може да е същият като Делев, но мисля, че имаше качества на качествено крило, а и нали искаме български играчи..
Те не само че го изпуснаха, ами не му дадоха абсолютно никакъв шанс да покаже качествата си. От един мач ми е трудно да го коментирам, но за крило определено е много по-добре от Делев. В смисъл че поне играе като типичен флангови играч, връща се и помага на бека и т.н. Тонев също играеше така, много се лакомеше, лакоми се и сега, но бягаше като луд и си покриваше винаги и бека. А Джуджето кво да го коментираме. Като нямаш желание да се радзвиеш никой не може да ти помогне. Бог му е дал скорост, лязък демараж и т.н., ама за другото трябва сам да си го постигнеш, а той като е решил, че трябва да тренира повече в нощните клубове кой мму е виновен. За К. Стоянов вече си мисля, че наистина много трудно ще успее да реанимира кариерата си. И за него и за клуба ще е по-добре да го продадем, най-добре за него ще е в чужбина. Това е единствения му шанс и там да си скъса гъза от бачкане и трениране и да спазва як режим и дисциплина. Иначе преди го харесвах горе-долу аз като играч, те даже и в национала го бяха викнали май

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]