ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- cska - maina
Re: ОФАНЗИВА......в името на ЦСКА!!
не се обиждайте помежду си. аз съм сигурен, че и Петко иска отбора да върви, просто е с друго разбиране. Има само един педал във форума ни и той е от Русе 

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
не ти не си на всеки мач повярвай ми. не ти искам мнението, ясно ми е убеждението ти, подкрепяй си който искаш без да пишеш в тази тема
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
-
- Контакти:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:не ти не си на всеки мач повярвай ми. не ти искам мнението, ясно ми е убеждението ти, подкрепяй си който искаш без да пишеш в тази тема
Защо ако смея да попитам? Ако не ти харесва-не го чети.
- валидол за теб
- Контакти:
cska - maina написа: Има само един педал във форума ни и той е от Русе
Бихте ли назовали името му? Благодаря Ви.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
веднага ти отговарям, защото е много нагло да се оплакваш от тези хора без да имаш нещо общо с тях и без да си направил 1% от това което те правят за ЦСКА
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Кашчей написа:[Ама що така, ако се махнат ТИТАН...Нахлуйте, за да ги накажат.Нали няма да накажат ЦСКА, а ТИТАНСамо че за това се иска яко дупе и непукизъм, а на вас определено ви пука дали ще сте шампиони и дали ще играете в ЕКТ.Дори трансперантите, издигнати в Ст. Загора го показват!
ПП-Аз никога няма да кажа за МЮ- ние и за Олд Трафорд-нашият стадион.Това е разликата.А в България си имам град, в който живея, и този град има отбор-дали е добър или не, това отборът на моят град.Глорихънтър, като теб, това няма как да го разбере!
Ти си способен да изкараш всяка дума от контекса само и само да се заяждаш,което те прави дребна душица!Нищо не си разбрал нито от транперантите в Стара Загора нито като цяло!
п.п. Щеше да си смешен,ако не беше жалък!Аз съм глорихънтър,интересно ми е как избра МЮ, по неуспехите ли?
Ти си едно объркано дете,потърси помощ!
-
- Контакти:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:веднага ти казвам, защото е много нагло да се оплакваш от тези хора без да имаш нещо общо с тях и без да си направил 1% от това което те правят за ЦСКА
Аз не мога да имам нещо общо защото сме много различни.Аз единственото нещо което мога да направя е да си
купя билет и да подкрепя отбора.И това го правя от далечната 1968г.Не създавам предпоставки за глоби на клуба.
А това което другите правят ще се види.За сега е по-малкото зло-само глоби от порядъка на 100-130хил.лв.
Но както се казва може и по-зле да стане.Бъдещето ще покаже.Само не живейте с илюзията че сте някакъв
значим фактор и света се върти около вас.ЦСКА го е имало преди вас -ще го има и след вас.Офанзива е временно
явление.
BRF написа:Кашчей написа:[Ама що така, ако се махнат ТИТАН...Нахлуйте, за да ги накажат.Нали няма да накажат ЦСКА, а ТИТАНСамо че за това се иска яко дупе и непукизъм, а на вас определено ви пука дали ще сте шампиони и дали ще играете в ЕКТ.Дори трансперантите, издигнати в Ст. Загора го показват!
ПП-Аз никога няма да кажа за МЮ- ние и за Олд Трафорд-нашият стадион.Това е разликата.А в България си имам град, в който живея, и този град има отбор-дали е добър или не, това отборът на моят град.Глорихънтър, като теб, това няма как да го разбере!
Ти си способен да изкараш всяка дума от контекса само и само да се заяждаш,което те прави дребна душица!Нищо не си разбрал нито от транперантите в Стара Загора нито като цяло!
п.п. Щеше да си смешен,ако не беше жалък!Аз съм глорихънтър,интересно ми е как избра МЮ, по неуспехите ли?
Ти си едно объркано дете,потърси помощ!
Коя дума е изкарана от контекста, ще ми обясниш ли?Когато аз съм станал привърженик на Юнайтед, ти не си бил и мокър сън в нощите на родителите ти.Юнайтед не е отбор, създаден след 90-а година.. имало го е и преди това.А какво съм разбрал от трансперантите остави на мен.На тях ясно пишеше 5 години без титла, 5 години без европейски мач на Армията.Да, насочени са срещу ТИТАН, но и ясно показват единствено важното за вас в обичта ви към ЦСКА-титли, купи, ЕКТ.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
cska - maina написа:не се обиждайте помежду си. аз съм сигурен, че и Петко иска отбора да върви, просто е с друго разбиране. Има само един педал във форума ни и той е от Русе
Шивачке, карай го на бод зад игла.. по себе си!
Аз във форума на ЦСКА не влизам.Това е подфорум ЦСКА във форум на ГОНГ.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":